ممنون
اما ديدم ايشون دارن مودم ميخرن منم اين سوالا پرسيدم
در هر صورت ممنون
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون
اما ديدم ايشون دارن مودم ميخرن منم اين سوالا پرسيدم
در هر صورت ممنون
![]()
سلام.....جمعه مودم میاد دستم
راستی یه سوالی :
من وقتی رفتم ثبت نام کنم ، کارت تخفیف دوستمو گرفتم و به شاتل گفتم که این آقا منو معرفی کرده .... شاتل کارتو گرفت .... ولی به اون آقا هیچی نداد ..... چرا؟
یکی میتونه کلا یه توضیحی در مورد روند کارت طلایی بده .....
ممنون![]()
مگه قراره پولی بدن به دوستت؟! تخفیف روی اکانت بعدیش میاد. البته حداقل باید 2 نفر مشتری معرفی کنه که روی اکانتش 10% تخفیف بهش بدن. تعداد بالاتر هم که درصد خودش روداره که توی سایت شاتل هست،بیشترینش هم 21 نفر به بالا هست که یه اکانت رایگان به اون فرد میدن(البته نمیدونم چه سرویسی).
نه منظورم پول نیست .....مگه قراره پولی بدن به دوستت؟!
نباید دوتا کارت بهش بدن ؟ .الان فرض کن بخواد یه نفر دیگه رو معرفی کنه ، خب کارت نداره که .... اصلا چه جوریه ؟ آخه هیچ اسمی یارو یادداشت نکرد مبنی بر اینکه معرفی شده ام ....
الان من که ثبت نام کردم ، کارت بهم نمیدن ؟
من برداشتم اینه :
اون کارت رو نباید به من میداد ..... (ینی کارتش پرید)
و فقط باید منو معرفی میکرد ، تا یه کارت بهش بدن تا بشه دوتا ، بعد نفراته بعدی ..... به ترتیب ...
نمیدونم درست برداشت کردم ....
نه مهدی جان اذیت نمیکنه بیخودی هم پولت رو پای مودم نده همون بیلیون مودم خیلی خوب و عالی هستشعلت اینکه الآن میگیم همه ایسوس بخرن اینه که اگه خواستن برن روی یک سرویس دهنده دیگه دوباره بیخود و بی جهت هزینه مودم رو ندن چون ایسوس رو همه سرویس دهنده ها قبولش دارن![]()
نه کارت نمیدن بهش که
اون دوستت هروقت تقاضای کارت کنه بهش کارت میدن البته به شرطی که کارت های قبلی رو تحویل داده باشه به شاتل
اسم طرف رو هم نمینویسن که کارت شماره سریال داره که به نام طرف ثبت شده
چرا به شما هم 2 تا کارت میدن که اگه 2 نفر رو معرفی کنی 10 درصد تخفیف تو دوره بعد بهت میدن و بعدش میتونی بری دوباره تقاضای کارت کنی و بهت میدن
نه کارت رو نباید به شما میداد اون کارت رو میده به شاتل, شاتل هم 10 تومن به شما تخفیف میده و بعد خودش میره دوباره کارت میگره میده به یک نفر دیگه
دوستان سلام ..
Adsl من رو شاتل عصر روز 29 دی اکتیو کرد و من کانکت شدم ... می خوام بدونم محدودیت 10 گیگ من دقیقاً تا کی هست ؟؟ تا 29 بهمن ؟؟ من art1 دارم ...
آهان حالا شدنه کارت نمیدن بهش که
اون دوستت هروقت تقاضای کارت کنه بهش کارت میدن البته به شرطی که کارت های قبلی رو تحویل داده باشه به شاتل
اسم طرف رو هم نمینویسن که کارت شماره سریال داره که به نام طرف ثبت شده
چرا به شما هم 2 تا کارت میدن که اگه 2 نفر رو معرفی کنی 10 درصد تخفیف تو دوره بعد بهت میدن و بعدش میتونی بری دوباره تقاضای کارت کنی و بهت میدن
نه کارت رو نباید به شما میداد اون کارت رو میده به شاتل, شاتل هم 10 تومن به شما تخفیف میده و بعد خودش میره دوباره کارت میگره میده به یک نفر دیگ.... راستی اون موقع که کارتو تحویل دادیم رفیقم پیشه من بود ، به یارو گفتم که ایشون داده....
راستی isbn کجاست ... پیداش نیست چند روزه
دوباره برداشت من :
من یه کارت دارم . ( شما گفتی به من دوتا کارت میدن ، چرا به دوستم یکی داده بودن )
بعد میدم به شاتل تا آقای x ده درصد تخفیف بگیره.
بعد به شاتل میگم 1 کارت بده تا بدم به یکی دیگه. شاتل کارتو میده.
منم میدم به یکی دیگه.
این روند ادامه داره تا بره بالا......
درست متوجه شدم ؟
تا 28 بهمن
توی قسمت اخرین فاکتور نوشته از کی تا کی...
اصلا این شاتل صرف نمیکنه.حجم کم.قیمت بالا.
من سه ماهه گرفتم.5 گیگ برای سه ماه.{eco 512 }
الان یک ماه گذشته درست 3 گیگابایت مصرف کردم.![]()
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)