تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 413 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

ویندوزت چیه ؟ سون داری دیگه ؟ سعی کن یک ویندوز 7 ultimate بدون دستکاری روی سیستمت بریزی و نورتون رو یا از سافت گذر و اگر میتونید تحریم نورتون رو دور بزنی از خود سایت نورتون دانلود کن و نصب کن , امیدوارم مشکلت حل بشه , راستی IDM هم کرک نکن و از تریال 30 روزه استفاده کن ببین باز مشکل وجود داره یا نه ؟
    سون التیمت نصبه. از اون نسخه اولیهاش. با ویندوز لودر مثل همیشه اکتیو اش میکنم و بعد آپدیت میکنم تا سرویس پک 1 بشه.
    این ماکروسافت مالیسوس سافت وار که توی آپدیت نصب میشه که مشکلی نداره؟
    الان SAS رو هم نصب کردم و 9 تا چیز پیدا کرده تا الان. این صفحه باز شدنه خیلی روی اعصابه، با نورتون مشکلی نبود ها از صبح تا حالا.
    آی دی ام رو هم از همون روشی که کرک نمیخواد، فعالش میکنم همیشه. امکان دور زدن نورتون رو ندارم؛ الان میرم از سافت گذر میگیرمش؛ من نورتون رو خیلی راضی بودم ولی این هنگ کردنش اذیتم میکرد.

ممنون عزیز

2. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

درود

سون التیمت نصبه. از اون نسخه اولیهاش. با ویندوز لودر مثل همیشه اکتیو اش میکنم و بعد آپدیت میکنم تا سرویس پک 1 بشه.
    الان SAS رو هم نصب کردم و 9 تا چیز پیدا کرده تا الان. این صفحه باز شدنه خیلی روی اعصابه، با نورتون مشکلی نبود ها از صبح تا حالا.
    آی دی ام رو هم از همون روشی که کرک نمیخواد، فعالش میکنم همیشه. امکان دور زدن نورتون رو ندارم؛ الان میرم از سافت گذر میگیرمش؛ من نورتون رو خیلی راضی بودم ولی این هنگ کردنش اذیتم میکرد.

ممنون عزیز
    میگن که ماکروسافت مالیسوس سافت وار هم مثل آپدیت kb971033 کرک های غیرقانونی ویندوز رو شناسایی میکنه و بهشون گیر میده البته من امیدوارم شما آپدیت kb971033 رو دانلود نکرده باشین
    اگر بازم نورتون اینترنت سکوریتی با سیستمتون نساخت پیشنهاد میکنم نورتون آنتی ویروس+کمودو فایروال رو هم تست کنید البته من فکر میکنم سیستم شما کلا با نورتون ناسازگار است

4. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

درود

ممنون عزیز
    لطفا اسم فایلی رو که دانلود کردید اعلام کنید.منظورم همون فایل نصبی نورتون هستش.
    شما چه ورژنی از نورتون رو دانلود و نصب کردید؟ یادتون هست؟
    ما میخواستیم گام به گام تا حل مشکل پیش بریم.شما یه دفعه گفتی آواست نصب کردم.

6. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

لطفا اسم فایلی رو که دانلود کردید اعلام کنید.منظورم همون فایل نصبی نورتون هستش.
    شما چه ورژنی از نورتون رو دانلود و نصب کردید؟ یادتون هست؟
    ما میخواستیم گام به گام تا حل مشکل پیش بریم.شما یه دفعه گفتی آواست نصب کردم.
    اعصابم خورد شد آخه؛ یه کار خیلی واجب داشتم با یکی و سیستم هنگ کرد. منم عصبی شدم

الان دوباره نورتون رو نصب کردم, اخه هر کی یه عشق و اعتقاد و آرامشی داره به یک نرم افزار و پاش هستیم

از سی نت دانلود کردم و فایله این هست اسمش :

NIS_19.1.1.3_SYMTB_CNET_LOEM_MRFTT_236A_6709

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

درود.

اعصابم خورد شد آخه؛ یه کار خیلی واجب داشتم با یکی و سیستم هنگ کرد. منم عصبی شدم

الان دوباره نورتون رو نصب کردم, اخه هر کی یه عشق و اعتقاد و آرامشی داره به یک نرم افزار و پاش هستیم

از سی نت دانلود کردم و فایله این هست اسمش :

NIS_19.1.1.3_SYMTB_CNET_LOEM_MRFTT_236A_6709
    به به ... عجب چیزی دانلود کردید
    پروفایل خودتون رو چک کنید

9. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هرموقع نورتونمو بالا میارم یه صفحه میاد که میگه انقد روز دیگه میتونی از نرم افزار استفاده کنی!!!
    خیلی رو اعصابه
    چجوری میتونم یکاری کنم این پیغام دیگه نیاد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

آقا من هرموقع نورتونمو بالا میارم یه صفحه میاد که میگه انقد روز دیگه میتونی از نرم افزار استفاده کنی!!!
    خیلی رو اعصابه
    سلام.
    پنجره ای رو که شما مشاهده میکنید اصطلاحا Nag Screen نامیده میشه.
    خیلی وقت پیش تو همین تاپیک در مورد این مساله صحبت کردیم و گفیتم که برای حذف این پنجره شما باید مراحلی رو که ازتون میخواد دنبال کنید.
    یه اکانت ساده و رایگان در مدت زمان کوتاهی میسازید و برای همیشه از دست این پنجره خلاص میشید.

12. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

خیلی رو اعصابه
    با سریال فعالش کن حل میشه

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

درود

ممنون عزیز
    ویندوزشما مشکل داره ازسورس.
    یه دی وی دی دیگه تهیه کنید و نسخه HomePremium رونصب کنید.بعد نورتون رو نصب کنید.ای دی ام باکرک همه بهش گیر میدن به جای اون هم میتونید از DAP یا FDM یا IDA استفاده کنید.90% سورس ویندوز نصب شده شما دستکاری شده و مشکل دار هست

14. 4 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

1-وی پی ان رو عوض کن چون ممکنه از پورت های غیرمجاز استفاده کنه که توی نورتون اون پورت ها بسته باشن.مخصوصا اگر وی پی رایگان باشه.
    اون پوشه های سیستمی هستند نورتون رو دقیق کانفیگ کن و بعد فول سیستم اسکنرو انجام بده تا خیالت راحت باشه اپدیت فراموش نشه
    میدونم مشکل از وی پی نیست ! چون با چند تا وی پی تست کردم !
    فکر کنم با غیر فعال کردن فایروال نورتون مشکل حل میشه !
    فایروال رو از کجا میتونم غیر فعال کنم ؟

آخرین آپدیتش 3 دقیقه پیشه !
    خب چرا این فایل های سیستمی تا قبل از نصب نورتون نبودن ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    پنجره ای رو که شما مشاهده میکنید اصطلاحا Nag Screen نامیده میشه.
    خیلی وقت پیش تو همین تاپیک در مورد این مساله صحبت کردیم و گفیتم که برای حذف این پنجره شما باید مراحلی رو که ازتون میخواد دنبال کنید.
    یه اکانت ساده و رایگان در مدت زمان کوتاهی میسازید و برای همیشه از دست این پنجره خلاص میشید.
    با سریال فعالش کن حل میشه
    آها
    بالای اون صفحه نوشته activation
    باهمین کدایی که دوستان گذاشتن میشه فعالش کرد؟یعنی بعد اینکه این کدرو دادم دیگه این صفحه نمیاد؟
    کسی کد جدید n360 رو نداره؟
    پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •