یکی از دوستان من با این ادعا که کال آف دیوتی رو هر سیستمی جواب نمیده رو 3140 من نصبش کرد و گفت فیلم اولش بیشترین گرافیک رو میکشه ولی بدون هیچ مشکلی با بالاترین کیفیت اجراش کرد - بعدشم دیدم بازی باهالیه خودم دارم بازی میکنم
یکی از دوستان من با این ادعا که کال آف دیوتی رو هر سیستمی جواب نمیده رو 3140 من نصبش کرد و گفت فیلم اولش بیشترین گرافیک رو میکشه ولی بدون هیچ مشکلی با بالاترین کیفیت اجراش کرد - بعدشم دیدم بازی باهالیه خودم دارم بازی میکنم
سلام،
دوست عزيز شما وقتي ميگين كارايي، بازي، كار گرافيكي، خب اين بر مي گرده به كانفيگ.
مطمئنا 3178 با cpu core i7, ram 4, cache 6, graphic 1 از g62 با cpu core i5, ram 3, cache 3, graphic 512 سر تره...
اصلا اين دو مدل تو دو تا كلاس مختلفن و قابل مقايسه نيستن با هم.
باتري جفتشون 6 سله، ولي طبيعتا 3178 به خاطر كانفيگ بالاترش زودتر شارژ خالي مي كنه.
تو كارتن لپ تاپ ها معمولا چيز خاصي نيست. (لپ تاپ+كاتالوگ+آداپتور+3 تا سيم شارژ)
تو سايت hp، تو بخش لوازم جانبي كلي وسيله هست كه اونا رو بايد مجزا سفارش بدي؛ كه با وضع مملكت ما فكر نكنم شدني باشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. من توی یکی از سایت های Review خوندم که موقع تست باتری، مدل ProBook 4520s با WLAN روشن و روشنایی صفحه 70% باتریش 4:18 دوام آورد. کسانی که این مدل رو دارن میتونن بفرماین که درسته یا نه؟
سلام
دوستان میدونید چطور میشه دوتا hp رو به صورت وایرلس شبکه کرد!
من چندتا مطلب دیدم ولی فکر کنم hp فرق داره در ضمن به شبکه کردن در حد معمولی با لن آشنایی دارم
دوستان چند تا سایت ریویو فارسی و انگلیسی که جامع ریویو می کنن معرفی کنید لطفا.راسی عکس هم بزارن ازش بعضی سایتها هستند عکس درست حسابی نمی زارن.
با سلام . hp فرقی ندارد . باید شبکه ی Ad hoc بسازید . در انجمن وب و اینترنت--->شبکه جستجوی کنید خیلی نتیجه پیدا میکنید . ساده است .
معتبرترین مرجع
notebookreview.com
forum.notebookreview.com
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید![]()
سلام.
دوستان نظرتون در مورد PAVALION DV6-3174 چی هست؟
کانفیگش چطوره به نظتون برای گیم .
تو این مدل گرم شدنش چطوره؟
من از گارانتیش می ترسم معتبرترین گارانتی اچ پی هست؟
آیا قابلیت ساپورت USB3 رو داره؟
سلام.
دوستان نظرتون در مورد PAVALION DV6-3174 چي هست؟
کانفيگش چطوره به نظتون براي گيم .
تو اين مدل گرم شدنش چطوره؟
من از گارانتيش مي ترسم معتبرترين گارانتي اچ پي هست؟
آيا قابليت ساپورت USB3 رو داره؟
سلام،
مشخصات 3174 تو سايت رسميش:
گرم شدنش در حد نرماله؛کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
usb3 رو ساپورت نمي كنه.
معتبرترين گارانتي هاي HP تو ايران، ماي اچ پي و ايران اچ پي هستن...
اين پستو هم بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)