تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 1138 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینکه دوست داشته باشی بخری دیگه میل خودته...بهر حال هر کسی از دید خودش نگاه میکنه و نظر میده..نمیشه حرف من نوعی را حکم صد در صد بدونی..من بر اساس این عکسها و نوشته ها نظر دادم و میدونم خودت که از نزدیک دیدی خیلی بهتر میتونی ببینی که ارزش داره یا نه؟
    اما کلا در مورد هر پروژه ای اولین مسئله اینه که کار نیمه تمام نماند و ادامه پیدا بکنه.مثلا اگر 3 یا 3.5 یا 4 خریدی و همه وسائل را هم داد تازه اول کاری و باید برای بازسازی درست و حسابی برنامه و البته بودجه در نظر بگیری..حدودا چیزی بین 5 تا 8 تومان برای یه بازسازی مرتب در نظر بگیر(با توجه به عکسها گفتم) اگر این مبلغ را بصورت نقد نداری پس باید جوری باشه که حد اقل هر یک یا دو ماه بخشی از ماشین را بازسازی بکنی.مثلا اول موتور..دو ماه دیگه بدنه..یک ماه بعدش سیستم تعلیق..اینجوری کم کم پول مورد نیاز رو جمع میکنی و فشار کمتری میاد اما مدت زمان بیشتری وقت میگیره..اما البته به شرطی که بتونی در طی اون مدت مشخص پول مورد نظر را جور بکنی(که دیگه به زندگی خصوصی خودت و وضع در آمد و ..بر میگرده)
    اما اگر هیچ کدام از این روش را نمیتونی داشته باشی پس یعنی ماشین مدت زیادی باید بخوابه..و این یعنی اگر واقعا دوست داری بخری باید در فکر نگهداری اون در یک مکان مناسب باشی و این حداقل کاریه که میشه انجام داد که از گزند باد و باران و آفتاب و افراد متفرقه و..دور باشه تا زمانی که بازسازی را شروع بکنی وگرنه از این هم خرابتر میشه..
    این همان فرمول قدیمی خرید و تعمیر خودرو و نگهداری از اون هست که بارها نوشتم..
    و اما در نهایت تصمیم باز هم به عهده خودته..چون بهترین تصمیم را هر کس برای خودش در همان لحظه میگیره..
    موتوری که من دیدم 350 بود..حال شاید فروشنده منظورش همان 400 بوده که جداگانه قراره همراه ماشین بفروشه..در هر صورت هرچی لوازم داره باید بگیری چون خیلی راحت برا ی یه پیچ ممکنه روزها بگردی و باقیمت بسیار زیادی بخری..شما هم که توی کار یدکی هستی کاملا میدونی من چی میگم...
    در مورد ریویرا از جناب rami_hemi متشکرم...البته وضعیت اون که هنوز معلوم نیست..اگر واقعا وضعیتش مناسب بود و قیمت مناسبی هم میداد در موردش فکر میکنم.البته تصمیم نگرفتم چون وقتی تصمیم بگیرم صد در صد عمل می کنم.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    آره من اگه جور شه اينو بگيرم خودم تيكه تيكه روش كار ميكنم در مورد جا هم خونه پدر بزرگم اينا يه گاراژ سر پوشيده داره كه داره باد ميخوره كه اگه جور شه ميره اونجا!!!!
    آقا علي نداشتن شماره موتور توي كارت ايرادي داره؟؟؟؟
    راستي اگه يه زماني اينو بگيرم اول از همه شروع به باز سازي كل اتاق از جله درها-گلگيرها-داخل صندوق-كف ماشين-شاسي و.... ميكنم بعد يه آستر برا آ«اده شدن به رنگ و بعد موتوذ-تعليقو...-و در آخر هم داخل ماشين و بستن قطعات چطوره؟؟؟؟

يه سوال:::::
    دوستان بدنه اي كه بتونه ضخيم داره چطور ميشه آهن كرد؟؟؟با برس و سنگ جفت ميشه؟؟؟؟ آسيبي به ورق نميزنه؟؟؟؟
    Last edited by رضا صادقی; 29-06-2010 at 22:41.

4. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوبه پس جای کار کردن داری..
    شماره موتور روی کارت نباشه ایرادی نیست البته اگر از طرف راهنمایی تایید شده باشه بهر حال وقتی بخواهی بگیری سر و کارت با اداره شماره گذاری میافته و اگر مشکلی باشه اونجا معلوم میشه..
    ترتیب بازسازی هم طبق میل خودت باشه بهتره..معمولا رنگ آخر همه هست تا خراب نشه..
    برای پاک کردن بتونه و رنگ بهترین راه که دیدم و عملی بوده و جواب داده استفاده از برس سیمی بود که روی سنگ جت بسته شده و به بدنه آسیب نمیرساند.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گویا تب ریویرا همه را گرفته! این آگهی باید از طرف یکی از دوستان همینجا و عضو کلوپ باشه!! از بس که از ریویرا حرف زدیم واقعا طالب پیدا کرد...
    راستی از اون ریویرا خبری نشد؟توی پارکینگ؟فکر کنم آنجا پارکینگ شهرداری بوده چون ماشینهای کمی توش بود..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یکی دیگه که آدرس کلی داده!دزفول...!!البته مدل اونو ننوشته اما بهر حال چیز ناب و زیبایی باید باشه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 30-06-2010 at 13:38.

8. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    رضا جان بخرش ماشین خوبیه بعد بازسازی قشنگ در میاد....
    در مورد قیمت هم من نمیتونم قیمت بزارم چون کاملآ عشقی روی این ماشین ها قیمت میزارم...
    مثلآ اگه از یه ماشینی خوشم بیاد آخرش میخرم حتی اگه گرون بخرم دیدی که الدزمبیل نزدیک 4500 پام در اومد آخرش با مکافات و چکی 3700 فروختمش عشقه دیگه تو 1 تومن بالا و پایینش نیستم...یه وقت فکر نکنید مایه دارما نه..

10. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود
    میخام بدونم مدلهای مختلف کادیلاک همشون دنده ماشین کنار فرمونه ؟اگه نه چه مدلهایی؟
    بعدش هم آیا میشه دنده رو مصل بیوک آورد پایین؟

از camaro it عزیز هم میخوام چون نکات فنی و در کل پستهای مفیدی دارن لطفا فونتشون رو کمی گنده تر بزارن...

12. 2 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

در مورد اینها نظرتون چیه ....ارزش داره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اینم کامارو...
    کد:
    Last edited by greena; 30-06-2010 at 21:27.

14. 3 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام ودرود
    میخام بدونم مدلهای مختلف کادیلاک همشون دنده ماشین کنار فرمونه ؟اگه نه چه مدلهایی؟
    بعدش هم آیا میشه دنده رو مصل بیوک آورد پایین؟

از camaro it عزیز هم میخوام چون نکات فنی و در کل پستهای مفیدی دارن لطفا فونتشون رو کمی گنده تر بزارن...
    سلام دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم کادیلاک ها همه دنده فرمانی هستن چون ماشینهای لوکس همه دنده فرمونی هستن...بیشتر ماشین های اسپرت و سرعتی مثل کامارو پونتیک شیفتر پایین دارن...
    بله مثل بیوک میشه آورد پایین ولی دنگو فنگ خیلی داره و یه خورایی خراب کاری میشه...
    نکته اینکه ماشین هایی که دنده فرمانی هست و دنده ای(دستی) خیلی راحت اتوماتیک میشن ولی ماشین های دنده پایین و دنده ای(دستی) اتوماتیک کردنش کار خیلی داره و هزینه هم داره....

16. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ارزش از چه نظر؟تمیزی؟کلاسیک بودن؟زیبایی؟کارایی؟بصرفه بودن؟
    این بستگی به خواست شما داره..من بفرض برای استفاده روزمره دنبال یه آمریکایی باشم هیچوقت اون بیوک الکترا را نمیگیرم چون باید دنبال یه کوچه خالی بگردم تا پارکش کنم و نه یه جای پارک!!هر گلگیرش نصف یه پرایده!!
    کلا من ماسل را به چیزهایی دیگه ترجیح میدم..من بگم ماسل خوبه شاید شما دنبال سدان باشی..این میل خودتونه که چی دوست داشته باشی..
    و البته بازهم مثل همیشه تکرار میکنم تا زمانی که ماشین به دقت و از نزدیک معاینه نشه نمیتونیم نظر قطعی بدیم..اینجا تنها میشه بر اساس تجارب قبلی و عکسها و حدس و گمان چیزی نوشت..
    در مورد دنده های دستی و اتومات و بغل فرمان و کنسولی جناب حجازی کاملا درست اشاره کردند..همیشه تبدیل از یه چیز ساده به مدرنتر هزینه زیادی داره..
    Last edited by camaro lt; 01-07-2010 at 12:56.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

نظر شما درباره شولت ss چیه استیلش که خوبه
    می خواستم اطلاعات زیادی در باره این ماشین به من بدید؟
    بهترین ماشین شولت کدومشه هم قیمت خوبی داشته باشه هم استیلش مثل ss باشه

20. این کاربر از Slim_shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •