تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 299 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

داره خودمونی میشه Hadish kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

آقا من اين بازي رو وقتي با game controllerبازي كنم تكل نميزن و...
    البته قبلا گفتم دوستان هم دستشون درد نكنه جوابم رو دادن.
    ولي نفهميدم.
    اگه ميشه برام بصورت كامل(اگه با عكس باشه چه بهتر)توضيح بديد كه از اون برنامه(باز اسمش يادم رفت)چطوري استفاده كنم.
    با سپاس

نميدونم چه حكمتيست كه:
    هرجا كه من سوال ميپرسم جوابو نميدن هيچ كلا ديگه هيچكس به اون قسمت سر نميزنه همه فرار ميكنن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نميدونم چه حكمتيست كه:
    هرجا كه من سوال ميپرسم جوابو نميدن هيچ كلا ديگه هيچكس به اون قسمت سر نميزنه همه فرار ميكنن
    خدا اين EA Sports رو لعنت كنه غير از خودش ديگه به فكر هيچ كس نيست از 2006 به اين ور كلا مشكل گيم پد وجود داشت توي 09 هم به اوج خودش رسيد. براي تنظيمات دسته به جاي استفاده از مپ اكسترنال براي گيم پد برداشته يه xinput كرده كه چي بشه مثلا. مسخره بازي رو به حد اعلا رسونده. دوست عزيز اين مشكل كه شما مي گي گريبان گير همه بوده و ساده بگم هركس از خودش يه ذره استعداد نشون داده تونسته اين مشكل رو حل كنه كلا چاره كار اينه استفاده از فايل devdata مناسب. حالا اين devdata مناسب چيه؟ فايلي هست كه داخلش كدهايي وجود داره كه دسته شما رو به بازي معرفي مي كنه و دكمه ها از توي اون كدها فعال ميشن. اگه devdata موجود در document رو ببيني داخلش رو كلي گيم پد حرفه اي هست و براشون devdata تعريف شده. و چون گيم پد هايي كه ما استفاده مي كنيم همگي زپرتي هستند داخل اون devdata نمي توني كد اختصاصي پيدا كني مجبور خود يه كد بنويسي اما كد نوشتن كار ما نيست يه برنامه با اكسل جور كرده بودند كه كد مي ساخت به صورت هوشمند توي كلوپ گيم پد هم لينكش رو گذاشتند بچه ها تنها چاره شما اينه كه اون رو دانلود كني و با اون كد بسازي كس ديگه اي نمي تونه برات اين كار رو بكنه چون بايد دسته ات رو هم بدي به كس ديگه چون سعي كن ازش سر در بياري و بتوني ازش استفاده كني چون چاره اي ديگه نيست. ميشه از يه devdata ديگه استفاده كني ولي هيچ تضميني نيست كه 100% برات درست جواب بده

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

آقا مرسي فقط اين كه گفتي كجاست( توي كلوپ گيم پد هم لينكش رو گذاشتند )

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا مرسي فقط اين كه گفتي كجاست( توي كلوپ گيم پد هم لينكش رو گذاشتند )
    كلوپ گيم پد تاپيك استيكي تالار نجمن سخت افزار / ساير قطعات هست. مي توني اينا رو سرچ كني راحت گير مياري ديگه. اينم لينك به تاپيك كلوپ گيم پد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 25-07-2009 at 23:15.

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام .
    (آرمین جان) من پچ های اصلی fifa09 رو از سایت خودش دانلود کردم ، میخوام بریزم این ارور رو میده :

چه اشکالی داره ؟ چجوری رفعش کنم ؟ (من حسابی بازی رو ادیت کردم . ممکنه از اون باشه ؟)
    ممنون .
    Last edited by hosiyar; 26-07-2009 at 11:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

كلوپ گيم پد تاپيك استيكي تالار نجمن سخت افزار / ساير قطعات هست. مي توني اينا رو سرچ كني راحت گير مياري ديگه. اينم لينك به تاپيك كلوپ گيم پد:

کد:

آقا lمرسي
    مشكل حل شدديشب پوشه اي رو كه توش دانلودهام بود رو ميگشتم كه ديدم يه پوشه به اسم
    Fifa 09اونجاستپوشه رو باز كردم ديدم خود ناكسشالآن يه مشكل تو بازي دارم اونم اينكه وقتي استارت يا همون استوپ رو ميزنم كار نميكنه البته بايد به جاي دكمه ي استوپ،شك رو فشار بدم تا استوپ كنه.تو بخش تنظيم دسته هم نتونستم اين مشكل رو حل كنم.لطفا كمكم كنيد

اينم آدرس اونجايي كه اونو دانلود كردم كه علاوه بر اين يه كرك هم برايFifa09 توي اين آدرس وجود داره(براي اونايي كه مثل من نميتونن اين مشكل رو حل كنن)
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

براي hosiyar
    نه دوست عزيز فايل EXE اورجينال رو بايد بريزي جاي كرك پچ ها رو نصب كني بعدش دوباره كرك ر برگردوني سر جاش داخل دي وي دي بازيت EXE اورجينال نداره؟ يعني وقتي بازي رو نصب مي كني كرك كپي مي كني يا نه؟ چون تازگيها مود شده فايل كرك رو مي ندازن توي ريشه تا مجبور نشيم بعد نصب كرك كپي كنيم ولي اين كار باعث ميشه exe اورجينال رو مشتري نداشته باشه برا فيفا هم بايد exe اورجينال داشته باشي تا پچ ها رو نصب كني در ضمن پچ ها بايد براي ورژن فيفات باشه ها فكر كنم ورژن تو هم اروپا مركزي باشه. چون توي ايران همين ورژنش امسال پخش شد. موفق باشي. در ضمن يادم رفت بگم توي اين تاپيك لينك EXE اورجينال انگار چند بار گذاشته شده يه سرچي بزن ببين پيدا مي كني يا نه

براي Hadish kaka
    دوست عزيز مشكل اينكه تنظيم ها درست نيست به خاطر تفاوت گيم پد هاست شما يه devdata دانلود كردي كه يه جوريايي مشكل Empty بودن دكمه ها رو برطرف مي كنه ولي كاملا منطبق هم با گيم پدت نيست من devdata خودم رو خودم نوشتم و اين باعث شده همه دكمه ها مطابق ميلم باشه بهترين راه استفاده از اون فايل اكسل هست.

موفق و گيمر و سربلند باشيد. عذر مي خوام كه دونه دونه پست هاتون رو نقل قول نكردم. معمولا پست هاي داراي عكس و غيره رو من نقل قول نمي كنم. اميدوارم ببخشيد منو

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

کد:

آقا مرسي مشكل حل شد
    ديشب پوشه اي رو كه توش دانلودهام بود رو ميگشتم كه ديدم يه پوشه به اسم
    Fifa 09اونجاست پوشه رو باز كردم ديدم خود ناكسش.الآن يه مشكل تو بازي دارم اونم اينكه وقتي استارت يا همون استوپ رو ميزنم كار نميكنه البته بعدا فهميدم كه به جاي
    دكمه ي استوپ بايد شك رو فشار بدم تا استوپ كنه.تو بخش تنظيم دسته هم نتونستم اين مشكل رو حل كنم.لطفا كمكم كنيد

اينم آدرس اونجايي كه اونو دانلود كردم كه يه فايل اصلاهي هم براي fifa09 هست(براي اونايي كه مثل من نميتونن اين مشكل رو حل كنن)
    کد:

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

آرمین جان ، فایل اصلی تو dvd بود (حجمش تقریبا 11 مگ بود - فکر کنم همون اورجینال باشه) ریختم بازم همون 14% ارور میده .
    چیکار کنم ؟

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوستان.تو نسخه ی PS3 چطوری می تونم دریبل بزنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •