آقا در اتفاقی عجیب همه ی پیام هایی که توی آرشیوم نگه داشته بودم پاک شده فقط اونایی که مربوط می شه به 6 ماه قبل و قبل از اون موندن!!! چرا پاک شده؟![]()
آقا در اتفاقی عجیب همه ی پیام هایی که توی آرشیوم نگه داشته بودم پاک شده فقط اونایی که مربوط می شه به 6 ماه قبل و قبل از اون موندن!!! چرا پاک شده؟![]()
با سلام
متوجه نشدم کدوما پاک شدن کدوما نشدن
موفق باشید.
علیک سلام
توی آرشیو یاهو مسنجرم پیغام هایی که مال 6 ماه اخیر بود (تاریخش مال این 6 ماه بود یعنی از 2010/6/1 تا به امروز بوده پاک شده ولی پیغامهای قبل این تاریخ موجوده.....
پیغامهای همه ی آی دی ها پاک شده!!!! خیلی هم بهشون احتیاج دارم راهی برای برگشتشون نیست؟
توی فولدری که نصب کردین برنامه رو یه قسمت هست به همین نام
اونجا همش موجود هست
دو تا فایل archive پیدا کردم که توی یکیش هیچی نبود توی اون یکی هم فایل های با فرمت (dat.) بود . من می ترسم مورد حمله ی عوامل مخرب قرار گرفته باشم
آخه خیلی عجیبه همه ی پیغام های توی آرشیو تا یک تاریخ یکسان پاک شده ...![]()
شما برو به این آدرس!
Messenger-Preferences-Archive
ببین روی چی هست؟
احتمالا اینو تغییرش دادی هواست نبوده!!
نه بابا هنوز انقدر هم حواس پرت نشدم
آخه خیلی مسخره پاک شده .من اطلاعات خصوصی هم خیلی توی پیغام هایم داشتم به خاطر همین از عامل های مخرب مثل جاسوس می ترسم . البته من از 7 استفاده می کنم و kasper هم مثل شیر بالا سر تیمه!
اما.........![]()
شما برو به این آدرس که میگم:نه بابا هنوز انقدر هم حواس پرت نشدم
آخه خیلی مسخره پاک شده .من اطلاعات خصوصی هم خیلی توی پیغام هایم داشتم به خاطر همین از عامل های مخرب مثل جاسوس می ترسم . البته من از 7 استفاده می کنم و kasper هم مثل شیر بالا سر تیمه!
اما.........__________________
درایو ویندوزت
Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\
آی دیت رو ببین هست
اگه هست برو توش!
ببین اونهایی که باهاشون چت کردی با اسم فولد هستن یا نه!
میتونی واسه نمایش آفلاین هات که همون فایلها توی فولدر پروفایل هست از برنامه ی زیر استفاده کنی!
Super Yahoo messenger ARchive Decoder
http://www.piravi.com/ymdinst.exe
یه بار که گفتم!
اینجا هم رفتم و توی فایل هر آی دی که باهاش چت کردم یه فایل بود با فرمت dat. چیز دیگه ای توش نبود!!!!
البته دوباره شروع کرده به نگه داشتن پیغام ها!!!!
لینک خرابه!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)