تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 292 از 2550 اولاول ... 1922422822882892902912922932942952963023423927921292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

والا نمیدونم دلیل این نتیجه چیست ولی چند وقتی است این مسئله (نمیشه گفت مشکل) بین PAP ها رواج پیدا کرده (مثل صبا نت مشهد).سرعت نجومی(البته برای ماها ) نشان داده میشود در حالی که عملآ تا آن حد بالا نست.
    احتمالآ ترفندی برای بالا تر بردن رتبه ISP در رنکینگ هستش یا یک اشتباه شبکه ای...
    منم فکر میکنم برای بالا بردن رنکینگ هست.چون رتبه ایران خیلی افتضاح بود.

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

آقا بیاید دوباره یه "جر و بحث " راه بندازیم آمار تاپیک بره بالا نباید بزاریم مشهدیا از ما جلو بزنننننن
    Last edited by Bh_hellboy; 17-09-2009 at 11:52.

3. 6 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

تو یه مجله (چند روز پیش.اسمش یادم نیست)دیدم نوشته بود شرکت ها موظف شدن هزینه هاشون رو 10 تا 20 درصد کم کنن.

میخاستم بدونم کسی میدونه کی قراره اجرا بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست من زمان زیاد رکویست کردن بیشتر به چیزای دیگه بستگی داره تا پینگ تایم.
    355 میلی ثانیه میشه زمان یک چشم به هم زدن
    این پینگ همارا جون میده واسه بازی آنلاین اونم اکشن =))
    سلام
    چطور میتونم این زمانو کاهش دهم ؟
    وقتی می خوام به وبلاگ های بلاگفا برم این زمان برای ما خیلی زیاد میشه گاهی 2 دقیقه هم طول می کشه و حتی بیشتر .

6. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    چطور میتونم این زمانو کاهش دهم ؟
    وقتی می خوام به وبلاگ های بلاگفا برم این زمان برای ما خیلی زیاد میشه گاهی 2 دقیقه هم طول می کشه و حتی بیشتر .
    زمان دیرکرد یا همون پینگ عمدتآ به فاصله شما از مرکز مخابراتی , کیفیت خطوط مخابراتی تا فیبر و نرم افزارهای پردازش داده(مثل فیل ترینگ) در این بین بستگی داره که هیچ کدوم رو ما نمیتونیم تغییر بدیم البته چند راهی در بعضی فروم ها مطرح شده که تغییر محسوسی ایجاد نمی کنند.
    راستی کلآ سرور های بلاگفا همیشه پر ترافیک هستند من هم همیشه همین مشکل رو داشتم و دارم, ولی نه که دیگه 2 دقیقه طول بکشه.
    اگه خودتون تو کار وبلاگ نویسی هستین بیخیال بلاگفا بشین وردپرس امکاناتش خیلی خیلی بیشتره.

بچه ها همارا چند روزه ظهرها وضعش شدیدآ خراب میشه و باید یه بار مودم رو ریست کرد, کسه دیگه ای به این مشکل برخورده؟

8. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

9

تو یه مجله (چند روز پیش.اسمش یادم نیست)دیدم نوشته بود شرکت ها موظف شدن هزینه هاشون رو 10 تا 20 درصد کم کنن.

میخاستم بدونم کسی میدونه کی قراره اجرا بشه؟
    والا کم شدن هزینه مستقیمآ به کم شدن هزینه سرویس های شرکت مخابرات (اینترنت و اینترانت) بستگی داره.
    شما ببینید هزینه انتقال 1 واحد STM1 از اونسر دنیا تا خلیج فارس (با احتساب عمر مفید هر خط) در میاد حدود 200 300 دلار.اونوقت ما به خاطر ایزوله بودن (روابط بسیااااااااااار قوی خارجی) تو کنسرسیوم ها راه داده نمیشیم و یا خودمون اجازه نمیدیم به بخش خصوصی که شرکت کنند ; بعد ماهی 6 تا 8 هزار دلار از عربا اجاره میکنیم و ماهی 35 میلیون به داخل کشور ارائه میدیم =)) حالا بگید کی باید هزینه هاشو کمتر کنه؟شرکتا یا مخابرات؟
    اگه بخش خصوصی توان کاهش قیمت هارو داشت مطمئن باشین تا حالا به خاطر رقابت کاهش داده بود ...

10. 2 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

زمان دیرکرد یا همون پینگ عمدتآ به فاصله شما از مرکز مخابراتی , کیفیت خطوط مخابراتی تا فیبر و نرم افزارهای پردازش داده(مثل فیل ترینگ) در این بین بستگی داره که هیچ کدوم رو ما نمیتونیم تغییر بدیم البته چند راهی در بعضی فروم ها مطرح شده که تغییر محسوسی ایجاد نمی کنند.
    راستی کلآ سرور های بلاگفا همیشه پر ترافیک هستند من هم همیشه همین مشکل رو داشتم و دارم, ولی نه که دیگه 2 دقیقه طول بکشه.
    اگه خودتون تو کار وبلاگ نویسی هستین بیخیال بلاگفا بشین وردپرس امکاناتش خیلی خیلی بیشتره.

بچه ها همارا چند روزه ظهرها وضعش شدیدآ خراب میشه و باید یه بار مودم رو ریست کرد, کسه دیگه ای به این مشکل برخورده؟
    درسته که بلاگفا مثل الان Service Unavailable ارور می ده ولی چون خیلی وقته از یه وبلاگ استفاده می کنم نمیتوان ترکش کنم d:
    این دو دقیقه را که هم گفتم من هم تا به حا ل نداشتم ولی از 3 یا 4 روزه پیش اتفاق اوفتاده و کلا به هر بلاگی از بلاگفا و یا حتی خود سایت بلاگفا می رم همین مشکلو دارم و باید کلی صبر کنم و در اخر هم خطای Service Unavailable را میده اعصابم خرد میشه
    من هم شبا حدودا بعد از ساعت یک همین مشکلو دارم و سرعتم کاهش پیدا می کنه . فکر کنم عمو قیلترینگ می خوات همه را سورپرایز کنه

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    یه چندتا هم ما تست بذاریم eco128 shatel

13. این کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

درسته که بلاگفا مثل الان Service Unavailable ارور می ده ولی چون خیلی وقته از یه وبلاگ استفاده می کنم نمیتوان ترکش کنم d:
    این دو دقیقه را که هم گفتم من هم تا به حا ل نداشتم ولی از 3 یا 4 روزه پیش اتفاق اوفتاده و کلا به هر بلاگی از بلاگفا و یا حتی خود سایت بلاگفا می رم همین مشکلو دارم و باید کلی صبر کنم و در اخر هم خطای Service Unavailable را میده اعصابم خرد میشه
    من هم شبا حدودا بعد از ساعت یک همین مشکلو دارم و سرعتم کاهش پیدا می کنه . فکر کنم عمو قیلترینگ می خوات همه را سورپرایز کنه

میتونی از یه افزونه فایر فاکس برای بک آپ گیری از مطالب وبلاگت به صورت XML استفاده کنی که بعدآ میشه تو وردپرس درونریزیشون کرد و ...

(راستی چند تا فیلم از آخر بازی تراختور گرفتم و آپ کردم بزارم حالشو ببرید ؟ )

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    یه چندتا هم ما تست بذاریم eco128 shatel

جاااااااااااااااااان چه پینگیییییییییی.کجایی تو؟ بهشت؟

16. 2 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •