تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 905 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم از راهنمائیتون ، خوشبختانه مشکل با عوض کردن واسکازین گیربکس حل شد و خیلی اذیت نکرد . باز هم بابت یاریتون ممنون
    دقيقا توضيح بديد كه مشكل چي بود؟
    غليظ يا رقيق بودن روغن گيربكس؟
    كثيف بودن بيش از اندازه اون؟
    الان چه روغني و با چه درجه اي ريختيد؟
    اين ميتونه تجربه خوبي باشه كه نشان بده تعويض روغن گيربكس بر اساس كيلومتر كاركرد لازمه و تعويض نكردنش مشكل بوجود مياره.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز کردنش سخت نیست ولی انچنان جای گریس کاری نداره
    اوللللللللللللللللللللللل للللللللل بست باتری رو بردارید چون ممکنه روشن شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    جای جلو پنجره ای رو با 4 پیچ باز کنید به فن ها می رسید پیچ وسط پروانه رو باز کنید و اون بدون اینکه بشکنه در بیارید ممکنه جام کرده باشه بعد دو پیچ کنار فن رو باز کنید ( شاید 3 تا ) و اونو از فیشش جدا کنید
    سلام
    بست باطری رو بر نمیدارم چون کل تنظیمات هدیونیتم بهم میخوره و کلی زمان میبره ردیفش کنم
    سوئیچ که بسته باشه روشن نمیشه مگه اینکه بالای تقریبا 95 درجه باشه که به این موضوع واقفم و موقعی که ماشین کاملا سرد باشه میرم سراغش.اما ممنون از یادآوریتون
    میرم ببینم میتونم یا نه،اگه نتونستم عکس میزارم که با عکس راهنمایی کنید.ممنون میشم.

سلام . اگه بشه یک جای کاملاً ساکت با دست پروانه اش رو بگردونین ببینین نرم میچرخه یا نه . اگر صدای زبر و قیژ قیژ و خش خش داره پس بلبرینگش یا قُرقُریش ( بوش ) خشک شده و گریس میخواد . اما اگر موقع کار کردن صدای ملخ هواپیما یا پروانه ی هلیکوپتر میده پس یکی از پروانه ها ترک خورده و تو سرعت زیاد هوا رو بد جابجا میکنه و صدا تولید میکنه .
    سلام
    نه صدایی شبیه ملخ هواپیما نیست،از صداش یجورایی مشخصه که خشک داره میچرخه اما اونقدرام زیاد نیست.جوری که یکی میگفت چشه این !؟ این که خوبه !!! گفتم نه بابا زیاد شده،قبلا فقط یه صدای نرم هوا بود !
    حالا ایشا... بازش که کردم حتما اینجا میگم که مشکل از چی بوده
    ممنون

4. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

ترمز های من صدا می دهند صدای ترلیلر10 چرخ میده اووووووو صدای کلفت می ده وگاهی هم صدا قطع می شه وبعضی موقع هم صدای خیلی ریزی میاد وقاراه شنبه ببرم ایران خودرو به نظرتون مشکلش چییه و واگه لنت هاش تموم شده کدوم لنت ترمز بهتره برای سمند Ef7مدل1388 ودر ضمن روغن ترمز را هم به نظرتون عوض کنم وچه مارکی از همه بهتره؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ترمز های من صدا می دهند صدای ترلیلر10 چرخ میده اووووووو صدای کلفت می ده وگاهی هم صدا قطع می شه وبعضی موقع هم صدای خیلی ریزی میاد وقاراه شنبه ببرم ایران خودرو به نظرتون مشکلش چییه و واگه لنت هاش تموم شده کدوم لنت ترمز بهتره برای سمند Ef7مدل1388 ودر ضمن روغن ترمز را هم به نظرتون عوض کنم وچه مارکی از همه بهتره؟

در مورد صدا دادن بگم اینکه برای منم اینجوری بود درحالی که من 10 هزارتا بیشتر نرفته بودم
    رفتم نشون دادم گفتن بخاطر کیفیت پایین لنته که صدا میده
    منم عوضش نکردم الانم که 22 هزار تا رفتم تازه صداش کمترم شده و هنوزم تموم نشده

پس دو دلیل میتونه داشته باشه
    1 _ کیفیت پایین لنت
    2 _ تموم شده
    شما ببر یه نشون بده ببین چی میگن

در مورد بهترین لنت من تجربه ای ندارم
    ببینیم دوستان چی میگن

موفق باشی

7. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه لنت هایی که نمایندگی می اندازه کیفیتشون افتضاخه و بعد از یه مدت این مشکل پیش میاد.(البته مشکلی نیست فقط صدا داره) شما لنت textar اصل پیدا کن ببر بیرون بده عوض کنن این مشکل حل می شه. روغن ترمز هم بعد از 40000 باید عوض بشه.

9. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صدا دادن ترمز چند عامل داره:

تمام شدن لنت، كه معمولا در ابتدا صداي جيغ خفيفي داره و بخاطر برخورد شاخص اتمام لنت به ديسك ترمز است. اين شاخص در بعضي از لنتها وجود داره و در بعضي ديگه نيست( نمونه هاي داراي چراغ اخطار ترمز اونها رو ندارن) اگر در اين موقع لنت عوض نشه، فرسودگي شديدتر شده و به كفشك فلزي لنت ميرسه و صداي خيلي بدتري ميده و آسيب شديدي به ديسك چرخ وارد ميشه.

مورد بعدي كيفيت پايين لنت است كه در بعضي از نمونه ها اين صدا بطور ذاتي وجود داره و گاهي ممكنه به مرور زمان كمتر بشه و يا ادامه پيدا بكنه. چاره خاصي نداره اما گفته ميشه اگر وسط لنت يك شيار وجود داشته باشه صدا كمتر و يا قطع ميشه. اين شيار در بعضي نمونه ها وجود داره و اگر نداشت خودتون ميتونين با اره آهنبر ايجاد كنين.
    اين شيارها را گويا براي خروج سريعتر آب و مواد سابيده شده لنت بر روي اون ايجاد ميكنن، مثل تصوير زير

دليل ديگه گرم شدن بيش از حد لنتها بر اثر گرماي شديد و ترمز گيري زياد است كه بيشتر در مسيرهاي كوهستاني رخ ميده و گاهي هم در ترافيكهاي شديد .

البته گاهي ايراد ميتونه از خود ماشين و ايراداتي در ديسك ترمز و قطعات مربوط به پمپ ترمز چرخهاي جلو و يا رگلاژ بد لنتهاي عقب باشه. گاهي شده كه لنتهاي ترمزي كه روي يه ماشين صدا ميده را باز كردم و روي يه ماشين ديگه بستم و هيچ صدايي نداشته.

خودتون هم ميتونين لنتها رو بازديد و تعويض كنين و كار مشكلي نيست. هر دوبار تعويض لنت جلو ، يكبار بازديد لنت عقب را انجام بديد چون فرسايش لنتهاي عقب خيلي كمتر از جلو است.
    ماركهاي مختلفي توي بازار وجود داره كه بعضي خوب و بعضي ديگه چندان كيفيت ندارن. قيمتها هم متفاوته. از 17 يا 18 هزار تومان تا 90 هزار تومان هم هست.

در مورد روغن ترمز، تعويض اون را سالي يك بار توصيه كردند اما آنچنان لزومي نداره كه اين كار رو بكنين و بهتره اگر نياز شد به اون اضافه كنين و يا اگر به دلايلي رطوبت و مواد زائد داخل مدارات ترمز شد اين كار رو انجام بديد.
    به نوع روغن ترمز مورد استفاده ( زرد DOT 3) و (آبي DOT4) دقت كنين.

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام. یک پژو پارس داریم که بعضی وقتها تو حالت درجا دور موتور خیلی متغیره.بین نزدیک هزار تا پونصد. هی بالا پایین میره.هفته پیش هم بردیم تنظیم. شمعو وایر شمعو عوض کردیم. مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون

Sent from my GT-I9100
    Last edited by pedramb66; 05-06-2013 at 17:32.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام. یک پژو پارس داریم که بعضی وقتها تو حالت درجا دور موتور خیلی متغیره.بین نزدیک هزار تا پونصد. هی بالا پایین میره.هفته پیش هم بردیم تنظیم. شمعو وایر شمعو عوض کردیم. مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون

Sent from my GT-I9100
    سلام .
    میبخشین , چند تا سوال دارم از شما :
    شما ماشینتون لرزش داشت رفتین شمعها و وایر شمعها رو عوض کردین .
    مکانیک گفت عوض کنین ؟
    یا خودتون رو حدس و گمان عوض کردین ؟
    اگر مکانیک گفت , آیا بعدش بهش گفتین پس چرا مشکل رفع نشد ؟
    آیا بهش گفتین پولی بهت نمیدم چون ماشین درست نشد ؟
    آیا شمعها معاینه شد تا بدونین نیاز به تعویض داره یا نه ؟
    آیا وایرها تست شد با اهم متر تا معلوم بشه معیوبه یا نه ؟
    وایرشمعهای تعویضی رو چکار کردین ؟
    شمعها رو چکار کردین ؟
    چقدر پول دادین بابت وایر شمعها و شمعهای جدید ؟
    آیا مقاومت وایرشمعهای جدید رو اندازه گرفتین ببینین چه فرقی با وایرهای ماشین داره ؟
    بنده از روی دلسوزی این سوالها رو میپرسم وگرنه نه از جیب بنده چیزی کم شده نه ماشین ماشین بنده هست .
    هدفِ بنده اینه که مسئله ی بسیار مهم تعویض قطعات از روی حدس و گمان و اطاعتِ کورکورانه از مکانیکی که اصلاً معلوم نیست چقدر به کارش وارده رو بررسی کنم اینجا چون سالانه میلیاردها تومن از جیب مردم داره میره تو جیب به اصطلاح قطعه سازها و مکانیکهائی که بی تجربه یا کلاهبردار هستند . ( با احترام به مکانیکهای شریفِ با تجربه ) .

لطفاً با حوصله به سوالها جواب بدین . کلی پول میریزه به جیبتون در آینده .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-06-2013 at 22:19. دليل: تصحيح

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

قبلش که کلا وضع ماشین خییلی خراب بود. هم مصرف بالا بود هم دود زیاد میکرد هم کشش نداشت. همونجا جلو خودمون وایر ها رو تست زد یکی که کلا پوسیده بود بقیه هم مقاومتش کم بود کمی پوسیده. شمع ها هم خییلی دوده داشت.الان ماشین دود نداره کشش هم بهتر شده. البته اونجا تو موقع دیاگ گفت استپر کمی مشکل داره. ممکنه مشکل از اون باشه؟ هم شمع هم وایرو چند سالی میشد سراغش نرفته بودیم. البته همیشه این جوری نیست. اقلب موقعی که سرده بیشتر پیش میاد.ممنون

Sent from my GT-I9100

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ماشین وقتی سرد هستش دور موتور روی چند هست؟
    احتمال خرابی واشر سرسیلندر و یا کمپرس داشتن موتور هست روی ماشن من که اینطوری بود یکی از سوپابها گیر کرده بود و کمپرس داشت یعنی ماشین 3 کار میکرد

17. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •