اینم میتونی از یاهو تونل استفاده کنی.... فکر نکنم یاهو خودش چنین قابلیتی داشته باشهاول اینکه چطور میشه کاری کرد که هر کس که به ID در یاهو مسنجر Pm میزنه بطور اتوماتیک یه جواب ثابت رو دریافت کنه .
اینم میتونی از یاهو تونل استفاده کنی.... فکر نکنم یاهو خودش چنین قابلیتی داشته باشهاول اینکه چطور میشه کاری کرد که هر کس که به ID در یاهو مسنجر Pm میزنه بطور اتوماتیک یه جواب ثابت رو دریافت کنه .
اوه پسر عجب چیزه مفیدی بود
دستت درد نکنه![]()
خوب فعلا از همون ورژن 7 استفاده کن!
راستی.... اینم به درد نمیخوره متاسفانه..... یه خورده که باهاش کار کنید میفهمید.... باید رو تب یاهو کار بشه.....فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما این فایل رو دانلود کنید
این تب کردن یاهو سرعتشو خیلی میاره پایین
لطفا رسیدگی شود
خب منم می خوام از نسخه جدید استفاده کنم حالا مشکل دارم میشه یه راهنمایی بهتر بفرماییدخوب فعلا از همون ورژن 7 استفاده کن!
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟
اون بالا Messenger>Preferences>Archive
نقل قول:
ضمن عرض سلام
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
روی 8 من الآن امتحان کردم شد....
با سلام،
عزيزم من منظورم فولدري هست كه آرشيو توش قرار داره.
دوما من اي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه رو اجرا كردم اما وقتي اجرا كردم اصلا پنجره اي براي pm ها باز نميشه چه برسه به اين كه .........
Last edited by javadbka; 02-03-2007 at 22:38.
سلام بر دوستان
برای من مشکلی پیش آمدهپورت مربوط به یاهو مسنجر را در اداره ای که کار می کنم بسته اند.
حال من شدیداً خراب شده
کلکی، راهی چیزی هست؟
شاید با ورژن مسنجر شما همخونی نداره.....
آدرس اینجا هست:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
بعد که رفتی اینجا....... فولدر آیدی مورد نظرت رو وا کن... و بعد فولدر آرشیو...... در ضمن...... نمیتونی باز کنی فایلاشو....(با Archive Decoder فک کنم بشه)![]()
میتونی از مسنجر اسپکایپ استفاده کنی..... یه چیز دیگه..... برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از اونجا هم امتحان کن.... اگه میشه نتیجش رو بگو....
امين جان ممنون دستت درد نكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)