کلاینت 1345 داری ؟؟؟
باید قبل از نصب بازیها unpatch کنی ....
کلاینت 1345 داری ؟؟؟
باید قبل از نصب بازیها unpatch کنی ....
با عرض سلام وتشکر به خاطر این همه زحماتی که میکشید
من یه سوال داشتم من گوشیمو با برنامه ای که گفتین هک کردم ولی چه برنامه رم پچر آبی باشه وچه سبز برنامه مودو به شاخه هاوفایلهای سیستمی ومخفی دسترسی داره ( مثل شاخه های پرویت و سیس ) ولی اکسپلورر فقط در حالت سبز به موارد ذکر شده ومخفی دسترسی داره این حالت طبیعی هست یانه واگه نه مشکل چی هستش
درسته ..... modo در هر حالتی به فایلهای سیستمی دسترسی میده ....... چه حالت هک فعال باشه ، چه نباشه .
البته با نصب این ورژن از x-plore هم شما میتونید مثل Modo در هر حالتی به فایلهای سیستمی و مخفی دسترسی داشته باشید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابک جان میشه انقدر به پست دادن راجع به 5800 ادامه ندی؟هروقت آماده بشه بت خبر میدم.
شاد باشید[/QUOTE]
سلام
یونس جون انگیج واسه 5800 که نیست درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه تازه کلاینتش هم میگن منتشر شده
اینو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامسلام
یونس جون انگیج واسه 5800 که نیست درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه تازه کلاینتش هم میگن منتشر شده
اینو ببین:
اینکه 2 قرنه هست ....شما اصلا" کلاینت انگیج دیدی؟ این بازی به طور پیش فرض رو 5800 نصبه...
البته یه زمزمه هایی شده که بعضی ها تونستند با شبیه ساز کیبورد رو 5800 بیارند و انگیج نصب کنند...ولی هنوز قطعی نیست...
شاد باشی![]()
کدوم ورژن رو نصب میکنی؟ 1318؟ ریپک شده ی کیه؟
شاد باشی![]()
1318 مینصبم
ریپک شده یعنی چیفکر کنم بین پی دی ای چون مال دوستم هست.
اونی که تو پست اوله...تا جاییکه یادم میاد ریپک شده Skanob هست...همونو نصب کن...
شاد باشی![]()
یونس جون دستت طلا فقط یه چیز دیگه میگم 73 که کلاینت مخصوص نداره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5700 هم نداره.
پس چرا اون کد فعال سازی رو 73 کار میکنه ولی رو 5700 کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟ اول بازی میگه بازی رو بخریدرو 73 ولی رو 5700 نمیگه.
یه سوال دیگه دیرک دگر به هیچ روشی رو 73 اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه هر کاری به سرش اوردم گفت کلوز سام اپلیکیشن.
همه روش ها هم با تاسکمان امتحان کردم نشد . رو 5700 هم فیفا 09 با تاسکمان همه چیزای لازم رو بستم زدم رو بازی گوشی ریست شد!!!!!!!!!!!
ممنون بخاطر سرعتت که اینقدر خوب به همه چیز رسیدگی میکنی. واقعا کاربر فعال کمه واست.
اینو دیگه نمیشه چیزی گفت...چون زور چپونی بوده...هر چیزی ممکنه پیش بیاد...
بعضی از بازی ها رو بعضی از گوشیها اجرا نمیشند...
--------
راستی امروز Sudoku رو تموم کردم...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)