کاملا درسته
امتیاز دفاعی هم همینطوره
می دونم اما خیلی دلم می خواد رکورد تعداد مدل پیشرفت بشکونم رکورد قبلیم 6 تا بوددوست من با این جمعیتت برا سرور 8 خیلی دیره . یعنی به زحمتات نمی ارزه
می شه کمکم کنی![]()
ممنون
آقا یه سوال
من به یه رومی حمله کردم با 5 تا سرباز برای غارت
بعد هیچکدوم برنگشتن تو گذارش نوشته هیچکدوم برنگشتن مگه رومی ها میتونن تله بذارن؟
چجون انگار اصلا با سرباز های حریف وارد جنگ نشدن
چون اصلا تعداد سرباز های حریف رو ننوشته و علامت سوال گذاشته.
راستی کسی اینجا اسپید بازی میکنه؟
نه رومی ها تله نمی سازندممنون
آقا یه سوال
بعد هیچکدوم برنگشتن تو گذارش نوشته هیچکدوم برنگشتن مگه رومی ها میتونن تله بذارن؟
تمام سربازها کشته شدند
چون طرف جاسوس در دهکده داشت و بعد اینکه تمام نیروهات در دهکده حریف کشته میشه دیگه اماری از اون دهکده بدست تو نمیرسه . اگه بعد حملت به یه دهکده تعدادی از نیروهات بتونن برگردن میتونی امار نیروهای مقابله کننده رو داشته باشی و گرنه ...
واسه اینه که نیروهای دشمن بیشتر از مال شما بودن و مردنممنون
آقا یه سوال
راستی کسی اینجا اسپید بازی میکنه؟
نه برای جاسوس نیستچون طرف جاسوس در دهکده داشت و بعد اینکه تمام نیروهات در دهکده حریف کشته میشه دیگه اماری از اون دهکده بدست تو نمیرسه . اگه بعد حملت به یه دهکده تعدادی از نیروهات بتونن برگردن میتونی امار نیروهای مقابله کننده رو داشته باشی و گرنه ...
اونقدری که من می دونم شما باید بیشتر از 25% نیروهای دشمنو بکشین تا امارش بیاد
ممنون دوستان.
وقتی کسی حمله میکنه
از کجا بفهمیم لشکرش چند نفریه؟
جاسوس هم دارم
این امکان وجود داره که وقتی دارن میان من جاسوسیشون رو بکنم و ببینم لشکرش چند نفریه؟چطوری؟
==================
دوستان من یه جالسوس فرستادم برای یکی از دهکده ها ( همونی که دیرو 5 تا سرباز فرستادم و هیچکدوم برنگشتن و هیچ آماری هم نمایش نداد)
الان نوشت جاسوسم برنگشته!
این دهکده شده مثل مثلث برمودا
من چطوری میتونم بفهمم این یارو چنتا نیرو داره و چقدر منابع داره؟
نمی شه فهمید جاسوسی هم نمیشه کردممنون دوستان.
وقتی کسی حمله میکنه
از کجا بفهمیم لشکرش چند نفریه؟
جاسوس هم دارم
این امکان وجود داره که وقتی دارن میان من جاسوسیشون رو بکنم و ببینم لشکرش چند نفریه؟چطوری؟
فقط اگر کتیبه چشمعقابداشته باشی این کار شدنی است
خوب طرف توی دهکدش جاسوس داشت و جاسوس شما رو کشتهدوستان من یه جالسوس فرستادم برای یکی از دهکده ها ( همونی که دیرو 5 تا سرباز فرستادم و هیچکدوم برنگشتن و هیچ آماری هم نمایش نداد)
الان نوشت جاسوسم برنگشته!
این دهکده شده مثل مثلث برمودا
من چطوری میتونم بفهمم این یارو چنتا نیرو داره و چقدر منابع داره؟
با تعداد جاسوسهای بیشتری حمله کن![]()
دوستان این تهدید جدید که تراوین کرده می خواد با اسکریپت ها و بات ها برخورد کنه می خواستم ببینم اینا از کجا می فهمند ما اسکریپت داریم ؟
چشم عقاب فقط نوع رو نشون می ده،تعداد رو نه!فقط اگر کتیبه چشمعقابداشته باشی این کار شدنی است
98%اوقات نمی فهمندوستان این تهدید جدید که تراوین کرده می خواد با اسکریپت ها و بات ها برخورد کنه می خواستم ببینم اینا از کجا می فهمند ما اسکریپت داریم ؟
اون 2%هم زمانیه که بری تو تاپ تن غارت،اونم داشته باشی یا نداشته باشی یکی دوبار به همین جرم می گیرنت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)