سلام
تیک گزینه Start sidebar when windows start را بردارید و سیستم را ریستارت کنید .ببینید گزینه مزبور ظاهر می شود یا نه ؟
سلام
تیک گزینه Start sidebar when windows start را بردارید و سیستم را ریستارت کنید .ببینید گزینه مزبور ظاهر می شود یا نه ؟
دوست عزیز لطفا گزارش کامل آخرین آپدیت خودتان را اینجا Copy&Paste کنید مثل زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vtn54; 09-06-2008 at 14:01.
خیر متاسفانه فعال نشد فکر میکنم باید به فکر تعویض ویندوز باشم.
دوستان عزیزخیلى ممنون
دوستان شما احساس نمیکنید وقتى از ورژن 8 استفاده میکنید ، چنانچه زمان طولانى (بدون ریست و یا لاگ آف)
سیسم روش باشه و با اون کار کنید سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه
چون من قتى سیستم رو روش میکنم ، سرعت کاملا خوبه
اما وقتیکه میزارم فایلى رو دانلود کنه و بعد از 3-4 ساعت برمیگردم میبینم سرعت سیستم کاهش پیدا کرده
اول فکر میکردم مشکل به احتمال زیاد از ویندوزه اما بعد که چندتا از دوستانم هم مشکل مشابهى داشتند بدام جالب شد
دوستان من Internet security 8 رو نصب كردم.
اين برنامه براي امنيت سيستم كافي است يا Anti virus رو هم نصب كنم؟
(ميخوام خيالم از امنيت سيستم راحت باشه.)
سلام
من هیچوقت کامپیوتر را خاموش نمی کنم ( در طول دو سال گذشته جز در مواقع قطع برق هیچوقت کامپیوترم خاموش
نبوده است ) و مانند شما به طور مداوم در حال دانلود هستم ولی هیچگاه نه با این نسخه و نه با نسخه های قبلی
چنین مشکلی نداشته ام .هر چند شما شاید مشکل از سخت افزار شما باشد .گاهی قطعات سخت افزاری پس از
استفاده مداوم ( معمولا در صورت گرم شدن بیش از حد ) پاسخدهی و سرعت اولیه خود را از دست می دهند.
سلام
قبل از تعویض ویندوز اگر خواستید سری به لینک زیر بزنید و راه حل های ارایه شده را امتحان کنید ( به ویژه راه حل ذکر شده در Step2 ):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اگر مشکل از کاسپرسکی است راحت تر این است که آن را آنیستال کنید و در صورت رفع مشکل Sidebar کلیه Gadget های موجود را آنیستال کرده و بعد
کاسپرسکی را مجددا نصب کنید.
Last edited by vtn54; 09-06-2008 at 16:04.
دوست عزیز Internet security در واقع شامل آنتى ویروس ، فایروال و چندین برنامه مفید امنیتى دیگه هستش
به همین خاطر Internet security در زمینه امنیت از Antivirus کاملا قئیتر هستش
در ضمن نصب آنتى ویروس در کنار Internet security ، مثل اینه که شما دو تا آنتى ویروس یکسان رو باهم نصب کنید
دوستان نکته جالبى ذهن منو به خودش جذب کرده
من تا دیروز ADSL 128 نامحدود داشتم و هروقت کسپرسکى رو آپدیت میکردم سرعت دانلود 7-9 کیلوبایت بود
امروز تغییر سرویس دادم و 64 گرفتم اما باز سرعت آپدیت همون بود
من دارم به این نتیجه میرسم که کسپرسکى نسخه هاى کرک شده و یا با Key هاى به سرقت رفته رو از یه سرور مخصوص آپدیت میکنه
بخاطر همین هستش که گهگاه در آپدیت با مشکل مواجه میشیم و به محض تغییر IP خارجى سریعا مشکل برطرف میشه
بازم سلام. من یه مشکل خیلی بزرگ دارم. روی ویندوز سرورم چند تا کسپر اسکای استفاده کردم ولی ارور رو می ده!!!نمی دونید چی کار کنم!!!تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)