تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 1081 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های همیشه ارزنده شما ولی همانطور که میبینید گزینه برای حذف شدن gadget های نصب شده در این window نیست.

سلام

تیک گزینه Start sidebar when windows start را بردارید و سیستم را ریستارت کنید .ببینید گزینه مزبور ظاهر می شود یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این هم عکس ارور مورد نظر ، خواهش میکنم جواب بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد

دوست عزیز لطفا گزارش کامل آخرین آپدیت خودتان را اینجا Copy&Paste کنید مثل زیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vtn54; 09-06-2008 at 14:01.

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

تیک گزینه Start sidebar when windows start را بردارید و سیستم را ریستارت کنید .ببینید گزینه مزبور ظاهر می شود یا نه ؟
    خیر متاسفانه فعال نشد فکر میکنم باید به فکر تعویض ویندوز باشم.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از ویندوز ویستا 32 بیت استفاده می کنم .برنامه Unlocker هم نسخه 1.8.7 است .به طور پیش فرض کاسپرسکی Unlocker

را در قسمت Application Filtering در گروه Trusted جای می دهد و اصولا نیازی به تغییری در این مورد نیست .

در مورد این پیغام اخطار هم همانطور که گفتید ( و تا آنجا که من می دانم ) احتمالا مربوط به درایور راه انداز کیبورد

( احتمالا فراسو ) است .خودتان هم می دانید که اکثر کیبوردها به صورت Plug and Play در ویندوز نصب می شوند و

نیازی به درایور راه انداز مجزایی ندارند .اگر خودتان این درایور را نصب کرده اید که هیچ وگرنه بهتر است آن را پاک کنید .
    مجيد جان ورژن Unlocker من 1.8.5 هست ، و چطوری استفاده ميکنم هم مثل قبل استفاده ميکنم، يعنی درکل مثل قبل هيچ تفاوتی نکرده،

دوستان عزیز خیلى ممنون

دوستان شما احساس نمیکنید وقتى از ورژن 8 استفاده میکنید ، چنانچه زمان طولانى (بدون ریست و یا لاگ آف)

سیسم روش باشه و با اون کار کنید سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه

چون من قتى سیستم رو روش میکنم ، سرعت کاملا خوبه

اما وقتیکه میزارم فایلى رو دانلود کنه و بعد از 3-4 ساعت برمیگردم میبینم سرعت سیستم کاهش پیدا کرده

اول فکر میکردم مشکل به احتمال زیاد از ویندوزه اما بعد که چندتا از دوستانم هم مشکل مشابهى داشتند بدام جالب شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من Internet security 8 رو نصب كردم.
    اين برنامه براي امنيت سيستم كافي است يا Anti virus رو هم نصب كنم؟
    (مي‌خوام خيالم از امنيت سيستم راحت باشه.)

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان عزیز خیلى ممنون

دوستان شما احساس نمیکنید وقتى از ورژن 8 استفاده میکنید ، چنانچه زمان طولانى (بدون ریست و یا لاگ آف)

سیسم روش باشه و با اون کار کنید سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه

چون من قتى سیستم رو روش میکنم ، سرعت کاملا خوبه

اما وقتیکه میزارم فایلى رو دانلود کنه و بعد از 3-4 ساعت برمیگردم میبینم سرعت سیستم کاهش پیدا کرده

اول فکر میکردم مشکل به احتمال زیاد از ویندوزه اما بعد که چندتا از دوستانم هم مشکل مشابهى داشتند بدام جالب شد
    سلام

من هیچوقت کامپیوتر را خاموش نمی کنم ( در طول دو سال گذشته جز در مواقع قطع برق هیچوقت کامپیوترم خاموش

نبوده است ) و مانند شما به طور مداوم در حال دانلود هستم ولی هیچگاه نه با این نسخه و نه با نسخه های قبلی

چنین مشکلی نداشته ام .هر چند شما شاید مشکل از سخت افزار شما باشد .گاهی قطعات سخت افزاری پس از

استفاده مداوم ( معمولا در صورت گرم شدن بیش از حد ) پاسخدهی و سرعت اولیه خود را از دست می دهند.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خیر متاسفانه فعال نشد فکر میکنم باید به فکر تعویض ویندوز باشم.
    سلام

قبل از تعویض ویندوز اگر خواستید سری به لینک زیر بزنید و راه حل های ارایه شده را امتحان کنید ( به ویژه راه حل ذکر شده در Step2 ):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا اگر مشکل از کاسپرسکی است راحت تر این است که آن را آنیستال کنید و در صورت رفع مشکل Sidebar کلیه Gadget های موجود را آنیستال کرده و بعد

کاسپرسکی را مجددا نصب کنید.
    Last edited by vtn54; 09-06-2008 at 16:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من Internet security 8 رو نصب كردم.
    اين برنامه براي امنيت سيستم كافي است يا Anti virus رو هم نصب كنم؟
    (مي‌خوام خيالم از امنيت سيستم راحت باشه.)
    دوست عزیز Internet security در واقع شامل آنتى ویروس ، فایروال و چندین برنامه مفید امنیتى دیگه هستش

به همین خاطر Internet security در زمینه امنیت از Antivirus کاملا قئیتر هستش

در ضمن نصب آنتى ویروس در کنار Internet security ، مثل اینه که شما دو تا آنتى ویروس یکسان رو باهم نصب کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان نکته جالبى ذهن منو به خودش جذب کرده

من تا دیروز ADSL 128 نامحدود داشتم و هروقت کسپرسکى رو آپدیت میکردم سرعت دانلود 7-9 کیلوبایت بود

امروز تغییر سرویس دادم و 64 گرفتم اما باز سرعت آپدیت همون بود

من دارم به این نتیجه میرسم که کسپرسکى نسخه هاى کرک شده و یا با Key هاى به سرقت رفته رو از یه سرور مخصوص آپدیت میکنه

بخاطر همین هستش که گهگاه در آپدیت با مشکل مواجه میشیم و به محض تغییر IP خارجى سریعا مشکل برطرف میشه

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

بازم سلام. من یه مشکل خیلی بزرگ دارم. روی ویندوز سرورم چند تا کسپر اسکای استفاده کردم ولی ارور رو می ده!!!نمی دونید چی کار کنم!!!تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •