تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 1045 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت اساتید
    میخواستم بدونم چطوری میتوان باپرینتر hp1320 پرینت دورو گرفت (البته مشکل من با سایزa5 'هست )
    پیشاپیش ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه سوال درباره‌ی Word دارم . ببینید ، مثلا من چهار صفحه مطلب نوشتم توی ورد ، حالا می خوام صفحه‌ی پنجم رو به صورت طولی بنویسم نه عرضی ! بعد دوباره صفحه‌ی ششم رو به صورت عرضی بنویسم ؛ باید چکار کنم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد داخل Word ؟؟
    سلام

روشي كه دوستمون اشاره كردن هرچند كمي ناقص و با جزئيات كامل بيان نشد ولي شما رو با كمي دقت به نتيجه مي رسونه

راه راحت ترش اين هست كه شما كرسر رو بذاريد ابتداي اون صفحه اي كه مي خواهيد مثلا افقي (Landscape) نوشته بشه و از كادر Page setup گزينه Landscape رو انتخاب كنيد و بعد از باكس Apply to در همان كادر گزينه This point forward رو بزنيد و ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

این چه برنامه ای هست؟؟؟توی آفیس های من همچین چیزی نبود؟؟؟باید جداگونه داشته باشم؟؟؟بعد اگه نرم افزار جداگونه ای هست، فایلم رو که توش باز کنم خراب نمیشه ترتیبش و....؟؟
    سلام

دوست عزيز به جواب بيشتر دقت كنين

من حتي منو و گزينه داخل اون منو رو هم گفتم !!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه سئوالی دارم که شاید قبلاً پاسخ داده شده باشه ( اگه اینطوریه لینکشو لطفاً بزارید)
    من خیلی از مطالبی که توی اینترنت جالب هست رو توی word ذخیره میکنم که بعداً ازش استفاده کنم مشکل اینجاست که 90 درصد مواقع اگه عکسی توی اون نوشته باشه با کپی و پیست به word منتقل نمیشه و فقط بجای عکس یه مربع 1*1 سانتی متری خالی میاد که باید عکس هارو دونه دونه کپی کنم و برم توی word پیست کنم که خیلی وقت گیر و اعصاب خرد کنه آیا راهی وجود داره که راحت بشه عکس و متن ها رو با هم انتقال داد
    ممنون از راهنمایتون
    سلام

اين مورد ميتونه مربوط به اون سايتي باشه كه شما از توش كپي و پيست ميكني (البته اگه بصورت كامل اينكارو انجام بدي)

لاجرم ممكنه اين مورد بعضي وقتا در عمل بسيار شريف كپي و پيست پيش بياد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت اساتید
    میخواستم بدونم چطوری میتوان باپرینتر hp1320 پرینت دورو گرفت (البته مشکل من با سایزa5 'هست )
    پیشاپیش ممنون
    سلام دوست عزيز

اين كار براي سايز a5 بصورت اتوناتيك (يعني همانگونه كه براي a4) امكان پذير نيست و بايد بصورت دستي انجام شود

البته احتمالا در اين سايز طبق توضيخاتي كه داده شده بود با دادن دستور پرينت دو رو ابتدا صفحات زوج بصورت اتوماتيك پرينت گرفته ميشن و بعد بايد اونا رو دوباره در پلت پرينتر گذاشت تا صفخات فرد هم گرفته بشن

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

يك پروژه است كه ميخواهم در 2003 شماره صفحه بزنم ولي نميخواهم مقدمه و فهرست شماره صفحه بخورد.هر كاري ميكنم از اول فايل word شماره ميزند .چطوري ميشود كه مشخص كرد چه صفحاتي شماره بخورد و يا نخورد؟(آدرس منوها را دقيق بگيد لطفا)
    جواب اين سوال را دقيق با ادرس دهي درست بگيد ممنون ميشوم چون بايد به يكنفر ديگه بگويم تا انجام بدهد و من هم با آفيس كار نميكنم.
    طرف ميگويد بريك كرده ولي باز شماره صفحات توالي است.احيانا نميداند چطوري براي هر سيكشن شماره صفحه بدهد.

ممنون اگر كامل جواب دهيد

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

wordist عزیز می تونی کمکم کنی؟
    می دونم تا الان خیلی بهت زحمت دادم ولی یه مشگلی دارم
    می خوام توی فرمول نویسی یک کسر بنویسم که صورت و مخرج کسر بصورت یک جمله فارسی هستش باید چیکار کنم؟اون روش گفته شده بیشتر به درد اعداد می خوره و جمله قاطی پاطی میشه کمکم میکنی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

wordist عزیز می تونی کمکم کنی؟
    می دونم تا الان خیلی بهت زحمت دادم ولی یه مشگلی دارم
    می خوام توی فرمول نویسی یک کسر بنویسم که صورت و مخرج کسر بصورت یک جمله فارسی هستش باید چیکار کنم؟اون روش گفته شده بیشتر به درد اعداد می خوره و جمله قاطی پاطی میشه کمکم میکنی؟
    ممكنه جملات در ظاهر قاطي بشه

ولي بعد كه از محيط خارج ميشي درست ميشه

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

جواب اين سوال را دقيق با ادرس دهي درست بگيد ممنون ميشوم چون بايد به يكنفر ديگه بگويم تا انجام بدهد و من هم با آفيس كار نميكنم.
    طرف ميگويد بريك كرده ولي باز شماره صفحات توالي است.احيانا نميداند چطوري براي هر سيكشن شماره صفحه بدهد.

ممنون اگر كامل جواب دهيد
    سلام

شما بايد در سكشن جديد كه ميخواهيد شماره از ابتدا شروع بشه روي شماره صفحه دابل كليك كنيد و بعد از نوارابزار header and footer دكمه format page number رو بزنيد و بعد از كادر باز شده گزينه start at رو انتخاب كرده و عدد مورد نظر رو بديد

موفق باشيد

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

wordist عزیز یه سوال دیگه بپرسم؟دعوام نمیکنی؟
    توی فرمول نویسی من یک فرمول رو اشتباه نوشتم حالا چون فرمول هایی که نوشتم زیاده واقعآ وقت درست کردن دونه دونه اونا رو ندارم راهی هست که مثل متن بشه Replace کرد؟چون وقتی میرم توی Replace نمی تونم فرمول رو درست کنم راهنماییم می کنی؟
    ممنونم ازت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •