به نام خدا
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم چطوری میتوان باپرینتر hp1320 پرینت دورو گرفت (البته مشکل من با سایزa5 'هست )
پیشاپیش ممنون
به نام خدا
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم چطوری میتوان باپرینتر hp1320 پرینت دورو گرفت (البته مشکل من با سایزa5 'هست )
پیشاپیش ممنون
سلام
روشي كه دوستمون اشاره كردن هرچند كمي ناقص و با جزئيات كامل بيان نشد ولي شما رو با كمي دقت به نتيجه مي رسونه
راه راحت ترش اين هست كه شما كرسر رو بذاريد ابتداي اون صفحه اي كه مي خواهيد مثلا افقي (Landscape) نوشته بشه و از كادر Page setup گزينه Landscape رو انتخاب كنيد و بعد از باكس Apply to در همان كادر گزينه This point forward رو بزنيد و ...
سلام
دوست عزيز به جواب بيشتر دقت كنين
من حتي منو و گزينه داخل اون منو رو هم گفتم !!!!!!
سلام
اين مورد ميتونه مربوط به اون سايتي باشه كه شما از توش كپي و پيست ميكني (البته اگه بصورت كامل اينكارو انجام بدي)
لاجرم ممكنه اين مورد بعضي وقتا در عمل بسيار شريف كپي و پيستپيش بياد
سلام دوست عزيز
اين كار براي سايز a5 بصورت اتوناتيك (يعني همانگونه كه براي a4) امكان پذير نيست و بايد بصورت دستي انجام شود
البته احتمالا در اين سايز طبق توضيخاتي كه داده شده بود با دادن دستور پرينت دو رو ابتدا صفحات زوج بصورت اتوماتيك پرينت گرفته ميشن و بعد بايد اونا رو دوباره در پلت پرينتر گذاشت تا صفخات فرد هم گرفته بشن
جواب اين سوال را دقيق با ادرس دهي درست بگيد ممنون ميشوم چون بايد به يكنفر ديگه بگويم تا انجام بدهد و من هم با آفيس كار نميكنم.
طرف ميگويد بريك كرده ولي باز شماره صفحات توالي است.احيانا نميداند چطوري براي هر سيكشن شماره صفحه بدهد.
ممنون اگر كامل جواب دهيد![]()
wordist عزیز می تونی کمکم کنی؟
می دونم تا الان خیلی بهت زحمت دادم ولی یه مشگلی دارم
می خوام توی فرمول نویسی یک کسر بنویسم که صورت و مخرج کسر بصورت یک جمله فارسی هستش باید چیکار کنم؟اون روش گفته شده بیشتر به درد اعداد می خوره و جمله قاطی پاطی میشه کمکم میکنی؟
ممكنه جملات در ظاهر قاطي بشه
ولي بعد كه از محيط خارج ميشي درست ميشه
سلام
شما بايد در سكشن جديد كه ميخواهيد شماره از ابتدا شروع بشه روي شماره صفحه دابل كليك كنيد و بعد از نوارابزار header and footer دكمه format page number رو بزنيد و بعد از كادر باز شده گزينه start at رو انتخاب كرده و عدد مورد نظر رو بديد
موفق باشيد
wordist عزیز یه سوال دیگه بپرسم؟دعوام نمیکنی؟
توی فرمول نویسی من یک فرمول رو اشتباه نوشتم حالا چون فرمول هایی که نوشتم زیاده واقعآ وقت درست کردن دونه دونه اونا رو ندارم راهی هست که مثل متن بشه Replace کرد؟چون وقتی میرم توی Replace نمی تونم فرمول رو درست کنم راهنماییم می کنی؟
ممنونم ازت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)