تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 1126 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

آقا دمت گرم
    هارد رو شناخت
    یه آموزش برام بفرست که یه دنیا داره از نگرانی در میاد !
    سلام
    step به step جلو بروید در مرحله اول I do not know .... را بزنید
    2- در پنجره سمت راست هارد را انتخاب کنید پس از اتمام پردازش
    3-در اینجا پارتیشن ها را انتخاب و تک به تک به نمایش در میا یند
    روی اطلاعات مورد نظر کلیک و copy را انتخاب کنید.

حتما" اطلاعات را در هارد دیگری ذخیره کنید

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام
    من با دو هاردم مشکل دارم قبلا تاپیک جداگانه زدم جواب نگرفتم ولی مثل اینکه همه مهندسین هارد اینجا تشریف دارند ممنون میشم کمکم کنید یه هفته است که از کار وزندگی افتادم
    1-یه هارد مکستور 80 دارم که تا سه سال مشکلی نداشت ولی یه دفعه ظرفیت یکی از پارتیشن هاش کم شد بعد از چند بار فرمت درست نشد و کل هارد رو از نو پارتیشن بندی و فرمت کردم ولی اینبار 40 گیگ از حجمش کم شده بود هم توی ویندوز و هم نرم افزار های پارتیشن بندی و مدیریت هارد، هارد رو 40 نشون میدادند
    هر راهی رو که فکر کنید امتحان کردم از فرمت سطح پایین تا نرم افزار HDD REGENERATOR الان دو ساله که از نصف هاردم استفاده میکنم
    2-هارد مکستور 320 که از روز اول مشکل داشت مثلا پارتیشن اولش رو واسه نصب ویندوز فرمت میکردم دومی یا سومی هم فرمت میشد!!!! یا این اواخر وقتی فایلی رو از روش حذف میکردم تو سطل بازیافت نشون نمیداد برخی از فولدر ها با وجود اینکه دیتای داخلش رو حذف نکرده بودم حجم 0 مگ نشون میداد و اصلا بازشون نمیکرد و آخر سر 2 تا از پارتیشن هاش کلا از کار افتاد با پارتیشن بندی مجدد و فرمت هارد حالا اون مشکلات رو نداره ولی اصلا با ویندوز نمیشه فرمتش کرد نه فول و نه سریع .با HDD REGENERATOR چک کردم بدسکتور نداره
    وقتی با ویندوز و چند تا نرم افزار چک میکنم میگه فایل های سیستمی مشکل داره و آخرین راهی که بلد بودم فرمت سطح پایین بود ولی ارور داد لطفا کمک کنید ثواب داره
    در ادامه....
    هاردم رو با آکرونیس چک کردم این پیغام رو داد
    the volume bitmap is incorrect

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من با دو هاردم مشکل دارم قبلا تاپیک جداگانه زدم جواب نگرفتم ولی مثل اینکه همه مهندسین هارد اینجا تشریف دارند ممنون میشم کمکم کنید یه هفته است که از کار وزندگی افتادم
    1-یه هارد مکستور 80 دارم که تا سه سال مشکلی نداشت ولی یه دفعه ظرفیت یکی از پارتیشن هاش کم شد بعد از چند بار فرمت درست نشد و کل هارد رو از نو پارتیشن بندی و فرمت کردم ولی اینبار 40 گیگ از حجمش کم شده بود هم توی ویندوز و هم نرم افزار های پارتیشن بندی و مدیریت هارد، هارد رو 40 نشون میدادند
    هر راهی رو که فکر کنید امتحان کردم از فرمت سطح پایین تا نرم افزار HDD REGENERATOR الان دو ساله که از نصف هاردم استفاده میکنم
    2-هارد مکستور 320 که از روز اول مشکل داشت مثلا پارتیشن اولش رو واسه نصب ویندوز فرمت میکردم دومی یا سومی هم فرمت میشد!!!! یا این اواخر وقتی فایلی رو از روش حذف میکردم تو سطل بازیافت نشون نمیداد برخی از فولدر ها با وجود اینکه دیتای داخلش رو حذف نکرده بودم حجم 0 مگ نشون میداد و اصلا بازشون نمیکرد و آخر سر 2 تا از پارتیشن هاش کلا از کار افتاد با پارتیشن بندی مجدد و فرمت هارد حالا اون مشکلات رو نداره ولی اصلا با ویندوز نمیشه فرمتش کرد نه فول و نه سریع .با HDD REGENERATOR چک کردم بدسکتور نداره
    وقتی با ویندوز و چند تا نرم افزار چک میکنم میگه فایل های سیستمی مشکل داره و آخرین راهی که بلد بودم فرمت سطح پایین بود ولی ارور داد لطفا کمک کنید ثواب داره
    سلام هارد اول شما ظرفیتش کم شده است با نرم افزار MHDD و دستور nhpa درست میشود
    هارد دوم ویروس دارد اگر اطلاعات مطرح نیست Low level کنید لازم نیست کل هارد را انجام بدهید برای 5 دقیقه بگذارید کار کند و بعد سیستم را ریست کنید و ویندوز بریزید و پارتیشن بندی کنید.

5. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

آقا دمت گرم
    هارد رو شناخت
    یه آموزش برام بفرست که یه دنیا داره از نگرانی در میاد !
    ایول
    باشه الان
    از اموزش عکس میگیریم
    میزارم یا میخوای شفاهی بهت بگم؟
    اینم عکس

اگه نامفهوم بود بگو تا کامل برات توضیح بدم
    در ضمن کیفیت عکس ها رو هم آوردم پایین تا زودتر لوود بشه
    Last edited by pouria_br; 26-04-2011 at 22:39.

7. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad_ebrahimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست خوبم جناب آقای احمد ابراهیمیان
    اولا" من که متوجه نشدم شما به از چی ناراحت هستید و چرا ناراحتی تون را هم باز مخفیانه ابراز میکنید و با پرده پوشی ؟ !!
    بگذریم من دوباره مشکل شما را خوندم . لازم میدانم برایتان یکم توضیح بیشتر بدم

در مورد خرابی های هارددیسک های سیگیت چه با برند سیگیت و چه مکستور که در اصل از خانواده Barracuda هستند چهار مسیر مختلف وجود دارد که میشود این هارددیسک ها را اصلاح کرد:
    1- با دستورات ریست که در میانه راه کاغذ ایزوله برداشته میشود
    2- با دستورات ریست که در همان ابتدا کاغذ ایزوله برداشته میشود
    3- بوسیله PC-3000 UDMA بصورت اتوماتیک
    4- بوسیله شورت کردن یکی از مسیر های چیپ اصلی برد هارددیسک
    البته مسیر دیگری هم وجود دارد که ما از آن میگذریم
    و برای اصلاح ظرفیت هارد دیسک هم از 0 به حد اکثر نیز 3 راه وجود دارد.
    لازم است توضیح دهم که تمام این مسیر ها فقط برای ریست کردن فرم ویر و به ظرفیت رساندن است نه آپدیت فرم ویر و هم اینکه ممکن است هارد شما مریضی دیگری داشته باشد که رفلکس آن مشابه ایراد هنگ یا Busy است مثلا" خرابی یکی از هد های خواندن و نوشتن و یا بدسکتور و یا فرابی یکی از ماژول ها

خوب مشکل بعدی شما تعویض برد هاردتان بوده است که باید به عرضتان برسانم برد این هارددیسک ها تنها برای همان مدیا کار میکند زیرا در هنگام سروو Servo نوشتن بر روی هارد اطلاعات ترک ها و ... جداول خاصی در برد نگه داری میشود پس اگر برد را تعویض کنید احتمال دارد به هد آسیب وارد کنید ( 30 %) چون هد نمیتواند مسیر یابی کند به ابتدا و انتها میرود و صدای هد کلیک را میشنوید ( البته در بعضی مدل های دیگر بعد از تعویض برد ممکن است 1- هارد روشن نشود 2- هارد روشن میشود هد حرکت نمیکند 3- همه چیز عادی است اما اطلاعات ID و فرم ویر اشتباه است و اطلاعات دیده نمیشود و ...)
    پس شما نباید برد را تعویض کنید مگر به دلایل خاص که ما این کار را انجام میدهیم.

خوشحال میشوم بدون درنگ در هر مورد که مشکل داشتید با بنده تماس بگیرید و یا سوالتان را در اینجا مطرح کنید.

ممنون از محبتتون ... من ازین ناراحت شدم که 2 صفحه از روی سوالات من رد شد ولی کسی جوابی نداد
    باور کنید اگه تهران بودم انقدر مزاحمتون نمیشدم
    الان این سوال واسم پیش اومده که چرا هد هارد با برد خودشم تیک تیک میکنه ؟؟؟ هر کاری میشه کرد بفرمایید تا امتحان کنم .... 1 ترا اطلاعاتم نابود شد خیلی حالم گرفته
    راستی این اطلاعات ترکها و فرمور روی آیسی 8 پایه سیموس که روی برده ذخیره میشه یا نه .... چون با عقلم جور در نمیاد روی cpu یا driver motor چیزی ذخیره بشه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون از محبتتون ... من ازین ناراحت شدم که 2 صفحه از روی سوالات من رد شد ولی کسی جوابی نداد
    باور کنید اگه تهران بودم انقدر مزاحمتون نمیشدم
    الان این سوال واسم پیش اومده که چرا هد هارد با برد خودشم تیک تیک میکنه ؟؟؟ هر کاری میشه کرد بفرمایید تا امتحان کنم .... 1 ترا اطلاعاتم نابود شد خیلی حالم گرفته
    راستی این اطلاعات ترکها و فرمور روی آیسی 8 پایه سیموس که روی برده ذخیره میشه یا نه .... چون با عقلم جور در نمیاد روی cpu یا driver motor چیزی ذخیره بشه؟؟
    سلام
    یک بار دیگر چک کنید ببینید آیا برد ها را که جابجا کردید اشتباهی سر جایشان نگذاشتید؟
    بله هم در CPU برد شما و هم در Rom اطلاعات ذخیره میشود.

داره خودمونی میشه ahmad_ebrahimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    یک بار دیگر چک کنید ببینید آیا برد ها را که جابجا کردید اشتباهی سر جایشان نگذاشتید؟
    بله هم در CPU برد شما و هم در Rom اطلاعات ذخیره میشود.

شما دستور دادین منم دوباره امتحان کردم ولی هد تیک تیک میکنه
    جالبیش اینجاست که وقتی بردشو عوض کردم به محض این که صدای تیک تیک شنیدم سریع خاموشش کردم و برد خودشو انداختم

من قبلنا برد هارد تعویض کرده بودم ولی همچین اتفاقی نیوفتاده بود واسم

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هارد مکستور هست ...که
    روشن میکنم سیستم و...صدای کلیک میده...(متناوب)
    چیکار میتونم بکنم ؟!
    مرسی

داره خودمونی میشه kaka-23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایول
    باشه الان
    از اموزش عکس میگیریم
    میزارم یا میخوای شفاهی بهت بگم؟
    اینم عکس
    اگه نامفهوم بود بگو تا کامل برات توضیح بدم
    در ضمن کیفیت عکس ها رو هم آوردم پایین تا زودتر لوود بشه
    الان این back up میگیره ؟
    فرمت نمیشه که ؟؟

13. این کاربر از kaka-23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض seagate external hard

با سلام
    نمی دانم سوالم را جای درستی مطرح می کنم یا نه ولی به هر حال خیلی برام مهمه
    بیشتر از یک سال که یک هارد اکسترنال seagate دارم با ظرفیت یک ترا و آداپتور برق که چند وقته که error windows delay write failed میده و یا اصلا هارد را نمی شناسه و کلا نمیذاره از روش چیزی کپی کنیم
    در ضمن حدود 30 گیگ خالی داره در win xp sp3 کار می کنم . توسط سیستم هم شناخته میشه و راستی روی لپ تاپ با 7 مشکلی نداره به نظر شما باید چیکار کرد ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •