سلام
من با دو هاردم مشکل دارم قبلا تاپیک جداگانه زدم جواب نگرفتم ولی مثل اینکه همه مهندسین هارد اینجا تشریف دارند ممنون میشم کمکم کنید یه هفته است که از کار وزندگی افتادم
.gif)
1-یه هارد مکستور 80 دارم که تا سه سال مشکلی نداشت ولی یه دفعه ظرفیت یکی از پارتیشن هاش کم شد بعد از چند بار فرمت درست نشد و کل هارد رو از نو پارتیشن بندی و فرمت کردم ولی اینبار 40 گیگ از حجمش کم شده بود هم توی ویندوز و هم نرم افزار های پارتیشن بندی و مدیریت هارد، هارد رو 40 نشون میدادند
هر راهی رو که فکر کنید امتحان کردم از فرمت سطح پایین تا نرم افزار HDD REGENERATOR الان دو ساله که از نصف هاردم استفاده میکنم
.gif)
2-هارد مکستور 320 که از روز اول مشکل داشت مثلا پارتیشن اولش رو واسه نصب ویندوز فرمت میکردم دومی یا سومی هم فرمت میشد!!!! یا این اواخر وقتی فایلی رو از روش حذف میکردم تو سطل بازیافت نشون نمیداد برخی از فولدر ها با وجود اینکه دیتای داخلش رو حذف نکرده بودم حجم 0 مگ نشون میداد و اصلا بازشون نمیکرد و آخر سر 2 تا از پارتیشن هاش کلا از کار افتاد با پارتیشن بندی مجدد و فرمت هارد حالا اون مشکلات رو نداره ولی اصلا با ویندوز نمیشه فرمتش کرد نه فول و نه سریع .با HDD REGENERATOR چک کردم بدسکتور نداره
وقتی با ویندوز و چند تا نرم افزار چک میکنم میگه
فایل های سیستمی مشکل داره و آخرین راهی که بلد بودم فرمت سطح پایین بود ولی ارور داد
.gif)
لطفا کمک کنید ثواب داره
.gif)