ببخشید چه فرقی بین حالت shut down و restart هست؟منظورم از نظر کارایی هست وقتی که نرم افزاری رو نصب می کنم کدوم بهتره؟
ببخشید چه فرقی بین حالت shut down و restart هست؟منظورم از نظر کارایی هست وقتی که نرم افزاری رو نصب می کنم کدوم بهتره؟
پست 712 در صفحه 72 را بخون شاید مشکلت حل بشه
بعد از نصب نرم افزار اگر نیاز باشه یه restart کافیه تا تنظیمات برنامه اعمال بشه
کسی نیست جواب مارو بده باز یسستم شروع کرده به ریست شدن![]()
سلام:
چند وقته اين پيغام برام ميياد
موقع خاموش كردن يا باز كردن يك فايل اجرايي يا....
ديگه كلافم كرده آخه هر وقت ميياد چه ok كنم چه cancel يك بار كل صفحه رو ميبره و دوباره ميياد و تمام برنامه هايي كه باز است رو ميبنده.
آنتي ويروس كاسپر هم نسبه ولي چيزي پيدا نميكنه.
ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد.
با تشكر
Last edited by HRN; 22-05-2009 at 21:17.
با سلام خدمت اساتيد محترم.مشكلي دارم كه اميدوارم با كمك شما بتونم حل كنم.مدتي هست كه بعد از هر بار خاموش و روشن شدن سيستم ساعت ويندوز يك تا نيم ساعت عقب ميافته.البته تاريخ مشكل نداره...
دقیق نمیشه گفت ولی ممکنه از رمت باشه...
سلام
1- sfc /scannow
2- مثلا چه فایله اجرایی؟! هر exیی؟!
3- از کی اینجور شده؟!
4-چند تا سیستم عامل داری؟ تو همه شون اینجوریه؟!
نمیشه گفت ماله رمتون تا موارد بالا بررسی نشدن!
موفق باشید.
سلام
تنها دلیله این موضوع هنگامه نصب ویندوز اشکال در درایورها و سیستم سخت افزاریه شماست.
به طوره مثال اگر شما یه ویندوز که درایوره هارده ساتاش استباه باشه هنگام نصب این error رو میده!!
در مرحله اول از یه Cd ویندوز یا هاردتون رو بررسی کنید.
سیستمتون کی دچار این پیغام بعد از نصبه ویندوز میشه؟
سلام:
1- كار نميكنه يعني هرچي ميزنم ميگه سي دي ويندوز رو بده در حالي كه همون سيدي كه با هاش ويندوز رو نصب كردم ميزارم.
2- معمو لا فايل هاي exe ، تقريبا همه ي برنامه ها ولي نه هميشه بعضي موقع ها بيشتر موقعي كه روي turn off camputer كليك ميكنم تا كامپيوتر رو خاموش كنم.
3- يك هفته بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردم ، اولش خيلي كم ميومد برا همين زياد اهميت نميدادم ولي الان ديگه زود به زود مياد.
4- دوتا ، هركدوم توي يك هارد جداست ولي توي اون اين پيغام نمياد (اون sp2 ولي اين كه من با هاش كارميكنم sp3)
رمم يك گيگ ، جديدا زود به زود پر ميشه برا همين يك برنامه نصب كردم كه اگه خيلي پرشد خودش خاليش كنه
با تشكر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)