تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 800 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید چه فرقی بین حالت shut down و restart هست؟منظورم از نظر کارایی هست وقتی که نرم افزاری رو نصب می کنم کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ن مخواهم درایو باز کنم باز نمشو د حتی با انتی ویروس نود32 ان اسکن کردم 4ویروس انرا کشت اما باز نکرد فبلاز ان یک ویندوز داشتم انرا پاک کرده بودم که سبک شودقبل از ان درست بود این ارو مدهد

--------------------------- RECYCLER\S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com --------------------------- Windows cannot find 'RECYCLER\S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com'. Make sure you typed thename correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search. -
    -------------------------- OK ---------------------------

لطفن راهنمای کنید فکر مکردم بد سکتر شده با راست کلیک برویدرایو کامپیوتر اسکن بدسکتور هم درست نشد ایاان ویروس فایلی سیتمی سیستم هارد است بروی سکتور درایواست یا نه
    پست 712 در صفحه 72 را بخون شاید مشکلت حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید چه فرقی بین حالت shut down و restart هست؟منظورم از نظر کارایی هست وقتی که نرم افزاری رو نصب می کنم کدوم بهتره؟
    بعد از نصب نرم افزار اگر نیاز باشه یه restart کافیه تا تنظیمات برنامه اعمال بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من سری اخر که ویندوز ریختم بهد از چند روز سیستم چند بار ریست میشد وبعد از چند بار ریست شدن پی در پر یه پیغام میومد که میگفت سی دی ویندوز رو بذار و قسمت windows\system32\config\system رو تهمیر کن منم سی دی میذاشتم ولی تو قسمت repiar گیر میکردم ونمیتونستم انجام بدم ولی وقتی سیستم یه مدت خاموش میشد میودم بالا واینجوری من 2.3 ماه راحت بودم تا این که دیروز باز هم سیتم شروع کرد به ریست شدن و همون پیغام repair دیگه این سری خواستم ویندوز رو عوض کنم وشروع کردم به فرمت درایو c ولی موقع نصب ویندوز چندین بار ارور میداد(صفحه ابی تیره) که یه سخت افزار یا یه نرمافزار مشکل ایجاد کرده وسیستم یا باید خاموش بشه یا ریست و اگه شما چندین بار هست این ارور رو میبینید برید قسمت biosboot (اگه اشتباه نکنم) رو خاموش کنید خلاصه تو نصب هم چندین بار این ارور اومد و من از اول شروع به نصب کردم . دوستان میدونم بازم سیستمم دچار این مشکل میشه لطفا کمک بدید
    کسی نیست جواب مارو بده باز یسستم شروع کرده به ریست شدن

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    چند وقته اين پيغام برام ميياد
    موقع خاموش كردن يا باز كردن يك فايل اجرايي يا....

ديگه كلافم كرده آخه هر وقت ميياد چه ok كنم چه cancel يك بار كل صفحه رو ميبره و دوباره ميياد و تمام برنامه هايي كه باز است رو ميبنده.
    آنتي ويروس كاسپر هم نسبه ولي چيزي پيدا نميكنه.
    ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد.
    با تشكر
    Last edited by HRN; 22-05-2009 at 21:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد محترم.مشكلي دارم كه اميدوارم با كمك شما بتونم حل كنم.مدتي هست كه بعد از هر بار خاموش و روشن شدن سيستم ساعت ويندوز يك تا نيم ساعت عقب ميافته.البته تاريخ مشكل نداره...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام:

ديگه كلافم كرده آخه هر وقت ميياد چه ok كنم چه cancel يك بار كل صفحه رو ميبره و دوباره ميياد و تمام برنامه هايي كه باز است رو ميبنده.
    با تشكر
    دقیق نمیشه گفت ولی ممکنه از رمت باشه...

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام:

با تشكر
    سلام

1- sfc /scannow
    2- مثلا چه فایله اجرایی؟! هر exیی؟!
    3- از کی اینجور شده؟!
    4-چند تا سیستم عامل داری؟ تو همه شون اینجوریه؟!

نمیشه گفت ماله رمتون تا موارد بالا بررسی نشدن!
    موفق باشید.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

دوستان من سری اخر که ویندوز ریختم بهد از چند روز سیستم چند بار ریست میشد وبعد از چند بار ریست شدن پی در پر یه پیغام میومد که میگفت سی دی ویندوز رو بذار و قسمت windows\system32\config\system رو تهمیر کن منم سی دی میذاشتم ولی تو قسمت repiar گیر میکردم ونمیتونستم انجام بدم ولی وقتی سیستم یه مدت خاموش میشد میودم بالا واینجوری من 2.3 ماه راحت بودم تا این که دیروز باز هم سیتم شروع کرد به ریست شدن و همون پیغام repair دیگه این سری خواستم ویندوز رو عوض کنم وشروع کردم به فرمت درایو c ولی موقع نصب ویندوز چندین بار ارور میداد(صفحه ابی تیره) که یه سخت افزار یا یه نرمافزار مشکل ایجاد کرده وسیستم یا باید خاموش بشه یا ریست و اگه شما چندین بار هست این ارور رو میبینید برید قسمت biosboot (اگه اشتباه نکنم) رو خاموش کنید خلاصه تو نصب هم چندین بار این ارور اومد و من از اول شروع به نصب کردم . دوستان میدونم بازم سیستمم دچار این مشکل میشه لطفا کمک بدید

تنها دلیله این موضوع هنگامه نصب ویندوز اشکال در درایورها و سیستم سخت افزاریه شماست.

به طوره مثال اگر شما یه ویندوز که درایوره هارده ساتاش استباه باشه هنگام نصب این error رو میده!!

در مرحله اول از یه Cd ویندوز یا هاردتون رو بررسی کنید.

سیستمتون کی دچار این پیغام بعد از نصبه ویندوز میشه؟

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام

1- sfc /scannow
    2- مثلا چه فایله اجرایی؟! هر exیی؟!
    3- از کی اینجور شده؟!
    4-چند تا سیستم عامل داری؟ تو همه شون اینجوریه؟!

نمیشه گفت ماله رمتون تا موارد بالا بررسی نشدن!
    موفق باشید.
    سلام:
    1- كار نميكنه يعني هرچي ميزنم ميگه سي دي ويندوز رو بده در حالي كه همون سيدي كه با هاش ويندوز رو نصب كردم ميزارم.
    2- معمو لا فايل هاي exe ، تقريبا همه ي برنامه ها ولي نه هميشه بعضي موقع ها بيشتر موقعي كه روي turn off camputer كليك ميكنم تا كامپيوتر رو خاموش كنم.
    3- يك هفته بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردم ، اولش خيلي كم ميومد برا همين زياد اهميت نميدادم ولي الان ديگه زود به زود مياد.
    4- دوتا ، هركدوم توي يك هارد جداست ولي توي اون اين پيغام نمياد (اون sp2 ولي اين كه من با هاش كارميكنم sp3)

رمم يك گيگ ، جديدا زود به زود پر ميشه برا همين يك برنامه نصب كردم كه اگه خيلي پرشد خودش خاليش كنه
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •