بله.
البته ممکنه بسته به تنظیمات گوشی نقشه ها روی فون مموری یا کارت حافظه یا هارد گوشیت ذخیره شده باشه.
اما پوشه همون Cities هست.
بله.
البته ممکنه بسته به تنظیمات گوشی نقشه ها روی فون مموری یا کارت حافظه یا هارد گوشیت ذخیره شده باشه.
اما پوشه همون Cities هست.
سلام
خریدمش . والا تا جایی که فهمیدم اصله . بر طبق اون مشخصاتی که تو تاپیک تفاوت کره ای و فنلاندی بود همه چیزش اصله . کدش رو هم چک کردم اون هم درست بود . دیگه بقیش با خداست ...
خریدمش 470 . از دیروز تا حالا دارم رو دیوار راه می رم !!!
از وقتی باورژن30اپدیت کردم نه درست حسابی هک میشه نه بازیهای انگیج نصب میشن امروز بردم تعمیر گاه به ورژن 20دانگریت کنند مغازه دار گفت امکان داره گوشیت دیگه روشن نشه شما میگید چکار کنم
سلام
چند تا سوال داشتم:
گوشی من ورژن 30 هست . باید آپگریدش کنم ؟ آخرین آپگرید نسخه ی چنده ؟ برای آپگرید کردن باید همه ی نسخه ها رو به ترتیب آپگرید کنم یا نه مثلا میشه از 30 مستقیما به 40 آپگرید کرد؟ و کلا آپگرید کردن به چه دردی می خوره و اگه نکنم چی میشه ؟
با تشکر ...
تا اونجایی که یادم میاد ورژن 30 فقط TRK روش نصب نمیشد ...... و میتونی با SecMan v1.01 به راحتی گوشیتو هک کنی .....
اگر هم نشد با HelloOX حتما" حتما" حتما" گوشیت هک میشه .....
( این برنامه هایی که گفتم تو بخش هک موجوده )
1- اگه دوست دارید میتونید آپدیت کنید ...... آخرین ورژن 31 هست ......
2- مستقیما" با برنامه ی NSU میتونید به آخرین ورژن آپدیت کنید ........
معمولا" آپدیت یه سری باگهایی جزیی ای که گوشی رو داره برطرف میکنه و عملکرد گوشی رو تا حد زیادی بهبود می بخشه .... بعضی از آپدیت ها هم چند تا برنامه به گوشیتون اضافه میکنه .......
مثلا" از تغییرات ورژن31 ان95 8گیگ میشه به افزایش سرعت گوشی ، سریعتر کانکت شدن GPS ، نصب و حذف سریع برنامه ها و ........ اشاره کرد .
Last edited by Majid393; 10-03-2009 at 17:44.
دوست عزیز همه راههارو رفتم هیچکدوم مثل ورژن20جواب نمیده فقط راهنماییم کنید برگردوندن به ورژن20ریسک داره یانه مرسی چون دیگه خستم کرده
Last edited by aref.moradi; 10-03-2009 at 18:17.
helloox رو هم تست کردی ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاده من اینه که اول به ورژن 31 آپدیت کنید و بعد با HelloOX هکش کنید...
شاد باشی![]()
و در ادامه راهنمایی های دوستان , ظاهرا دانگرید ریسک هم داره.
hello ..رو هم نصب کردم ولیcaps onوcapsoffروش نصب نمیشه تابتونم هر وقت خواستم هک کنم و از هک در بیارم ضمنا بانصبsecman وapptrkهم مشکل دارم وقتی apptrkرو جهت نصب بازی انگیج می زنم error code-21میدrompatcer هم روش نصب نمیشهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)