با سلام
بازي Hannah Montana خريدم ولي رو گيمهاش عكس يه قفل كه نميشه بهشون دسترسي پيدا كرد حالا نمي دونم اين قفلها چطوري باز ميشه لطفا راهنمائي كنيد (تاحالا گيم نصب واجرا نكردم اينم واسه بچه هاست )
باتشكر
با سلام
بازي Hannah Montana خريدم ولي رو گيمهاش عكس يه قفل كه نميشه بهشون دسترسي پيدا كرد حالا نمي دونم اين قفلها چطوري باز ميشه لطفا راهنمائي كنيد (تاحالا گيم نصب واجرا نكردم اينم واسه بچه هاست )
باتشكر
Last edited by mous3030; 08-09-2009 at 14:15.
سلام.
کرک Gears Of War رو میخواستم.ممنون!
پچ و کرک GTA IV رو میخواستم Versian 1.3
![]()
با سلام خدمت همه دوستان من کرک یا پچ بازی های alawar رو می خواستم توی صفحه های قبل یکی بود که از رپید برداشته شده
توی صفحه های دیگه سایت هم یکی بود که یه کم قدیمیه و بازیهای جدید رو باز نمی کنه
در ضمن اگه می تونین یه کرک یا پچ باشه که بازی رو فول کنه نه اینکه دوباره 60 دقیقه اضافه کنه
ممنون از همگی
سلام
من سریال بازی sunage رو می خواستم
با تشکر
سلام , من كرك و سرياك نامبر DAWN OF WAR 2 رو ميخواستم اكه ممكنهز
دوستان سلام من چند صفحه قبل هم کرک بازی dawn of war 2 میخواستم که کرک شماره یک این بازی رو گذاشته بودید اگه میشه کرک این بازی شماره 2 رو قرار بدین.ممنون.
سلام
من کرک battlefield 2142 v1.50 را می خوام اگه کسی داره لطفا بزاره
ممنون
سريال مقاومت پيييييييييدا نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
سریال نامبر سیمز 3 را لطفا بدهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)