با سلام دوسته عزیز میتونی بگی واقعا به چه دردی میخوره فقط پول کم میکنه![]()
با سلام دوسته عزیز میتونی بگی واقعا به چه دردی میخوره فقط پول کم میکنه![]()
نه دوست عزیز...منظور من اینه که قیمتشون بالاست
من که هر کدوم رو 10000 تا خریدم
شما با خرید این جلیقه ها باعث میشین ظرفیت جان شما بالا بره...مثلا اون خط مربوط به جان شما که اون پایین هست اگر 60 درصد فرض کنیم اون رو به 80 درصد ارتقاء میده
اثر اسلحه ها و نیزه ها و حملات موجودات توی گیم رو کم میکنه....به نظر من که خرید اون واقعا به درد میخوره
من کاملا راضی بودم....
اون یه لحظه سیاهی هم فکر کنم حواسشون نبوده وگرنه اونم حذف میکردن. اخه یکی به این سازنده ها نمیگه چطوری توی کمتر از یه ثانیه چشم عادت میکنه به شرایت نوری؟؟؟(کپ کام هم دیگه خودشو خراب کرد)
اون سر گیجه توی بازی خیلی کمه وادم باید خیلی دقت کنه
من یه عکس از سر گیجه گذاشتم اون تابلو وسط تصویر یه ذره کج شده
البته زیاد توی عکس معلوم نیست خودتون امتحان کنید بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
این فایل
s313.arc
من گرفتم ولی این پیغامو میده
اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
too many length or distance symbols -3
راهی هست که بازی رو آنلاین بازی کرد ؟؟؟؟
سلام بچه ها غول آخرشو وقتی با شوا توی کوه آتش فشان قلبشو از جلو و عقب میزنیم، شروع میکنه به چرخیدن و نمیشه زدش.
راه فرار هم ندارم.
باید چیکارش کنم؟
سلام
دقیقا همین کار باعث میشه که لیزر فعال بشه. OFF کردنش هم بعث غیر فعال کردنش میشه.
نکته جالبی که تو باز یوجود داره اینه که من الان که دارم بازی رو با شیوا از دوباره میرم تمام وضعیت خون و تیر همونیه که از دفعه قبل بوده و حتی مقدار پول.
یه سوال چطوری میشه تیر بینهایت رو فعال کرد.؟ من رو ON میزارم اما بازم تموم میشه. به هرحال فکر کنم برای بازی کردن روی سخت لازم باشه.
شما باید خیلی سریع عمل کنید و قبل از اینکه شروع به چرخوندن کنه سریع تیر بزنید . من با نارنجک انداز (granade launcher ) چهار بار جلو و سه بار عقب بش تیر زدم.
شما باید اون رو به محوطه دایره مانند بالا ببرین و زمانی که اون کرم ها از روی اون محل زردرنگ روی بدن وسکر کنار رفتن سریعا به اون محل شلیک کنینسلام بچه ها غول آخرشو وقتی با شوا توی کوه آتش فشان قلبشو از جلو و عقب میزنیم، شروع میکنه به چرخیدن و نمیشه زدش.
راه فرار هم ندارم.
باید چیکارش کنم؟
فکر کنم یک همچین گزینه ای توی قسمت bonus feature هست که برای بینهایت کردن تیر هر اسلحه باید یک مقدار extra point داشته باشین که با اخرید اون قسمت یک اسلحه مورد نظر رو میشه تیرهاش رو بی نهایت کرد...لیست اسلحه ها توی bonus feature هست....به درجه سختی بالا هم برای باز کردنش نیاز نیستیه سوال چطوری میشه تیر بینهایت رو فعال کرد.؟ من رو ON میزارم اما بازم تموم میشه. به هرحال فکر کنم برای بازی کردن روی سخت لازم باشه.
دوستان سلام
این فایل
s313.arc
من گرفتم ولی این پیغامو میده
اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
too many length or distance symbols -3
توروخدا کمکم کنید تو کفش موندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)