خبرگزاری پرسپولیس : آقاي خردبين بازي را چطور ديديد!؟
بازي بسيار خوبي بود، بچه هاي ما به معناي واقعي از دل و جان مايه گذاشتند و 90 دقيقه فوتبال حساب شده را به اجرا در آوردند.
عملکرد سايپا را چطور ارزيابي مي کنيد؟
سايپا تيم خوبي است، اما در بازي ديروز (شنبه) بيشتر به فکر ضد حمله بود که مدافعان و دروازه بان ما روز خوبي را پشت سر گذاشتند و معدود حملات سايپا را خنثي کردند.
ظاهراً شما به مصاحبه علي دايي بعد از بازي معترض هستيد.
بله، متاسفانه سرمربي سايپا از ادبياتي استفاده کرد که زيبنده نبود. ايشان همه تقصيرات را گردن داور مسابقه انداخت.
دليل ناراحتي شما همين بود؟
خب بله، شما ديديد افشين قطبي چگونه صحبت کرد. صحبت هاي سرمربي سايپا را هم شنيديد. قطبي چه تيمش ببازد و چه ببرد به کسي توهين نمي کند، اما اين آقا (دايي) نمي دانست چگونه صحبت کند و مي خواست باخت تيمش را گردن داور بيندازد. به عقيده من برخي مربيان بايد سعي کنند در نوع صحبت کردن خود از افشين قطبي الگو برداري نمايند.
با اين پيروزي به سپاهان نزديک شديد و در واقع براي قهرمان شدن همه چيز دست خودتان است.
بله، اين بهترين پيروزي ما بود. فکر مي کنم 95 درصد از راه قهرماني را طي کرده ايم.
وضعيت نيکبخت به کجا کشيد؟
اين بازيکن از امروز (يکشنبه) در تمرينات حاضر شد و ديگر مشکلي ندارد. ضمن اينکه قبلا هم که 5 ميليون تومان جريمه شده بود.
شيث چطور ؟ آيا شانس براي بازگشت دارد؟
ان شاءالله که اين بازيکن هم بخشيده مي شود.
از 6 امتياز کسر شده پرسپوليس چه خبر؟
استدلالي که باشگاه ارائه داده اين است که ما بايد ظرف 45 روز طلبمان را پرداخت مي کرديم و اين اتفاق افتاده است. پس دليلي بر کسر 6 امتياز وجود ندارد.
چقدر به بازگشت 6 امتياز اميدواريد؟
50 درصد.
شنيديم حبيب کاشاني در جمع بازيکنان گفته پس از قهرماني پرسپوليس از فوتبال خداحافظي مي کند!
بنده چيزي نشنيده ام.
صحبت خاصي نداريد آقاي خردبين ؟
فقط بعد از بازي شنيدم که عده اي گفته اند گل تيم ما بايد به نام دروازهبان سايپا ثبت شود که من اين مسئله را قبول ندارم. آن گل بايد به نام عباس آقايي ثبت شود و در غير اين صورت بايد هر وقت گلري توپ از وسط پايش رد شد و داخل دروازه رفت، گل را به نام او ثبت کرد.