با سلام
قیمت مدل هایه ps3 رو میخواستم.
ممنون.
به نظر شما واسه شروع جی تی ای رو بگیرم یا call of duty رو ؟
نظر خودته من میگم gta iv
چون mw2 رو روی pc میتونی راحت با کیفیت خوب بازی کنی
علاوه بر این سرورش هم چندان تعریفی نداره برای آنلاین
ولی gta iv مشکلات نسخه pc ش که کاملا مشخصه با چندین پچ رسمی هنوز ایراداتی داره
+ بازی طولانی تره بعذ از اتمام میتونیباز هم ادامه بدی و...
اگه ميتوني هر دو رو بگير
انلاين هردوش خيلي خوفه-تازه ميتوني تو تورنومنت داخلي شركت و جايزه بگيري
خوبه پس هنوز 10 درصدش مونده..خداکریمه....طبق گفته ي بچه ها Naughty Dog بازيه Uncharted 2 از 90% قدرت استفاده كرده !
در ضمن من فن PC هستم.فن نما یا فن 12 اینچی یا فن کولر اینا هم نیستم.
من یه بار هم تو تاپیک خود xbox گفتم . پس تقصیر بیشتر گردن سازندگان بازی هستش که سعی نمی کنن بازیی درستاین مدل کلک ها توی بازی های 360 هم رعایت میشه ، منتها چون میزان پولیگون های موجود در بکگراند با فورگراند زیاد فرقی نداره کاربر دچار مقایسه نمیشه . به هر حال 360 یه جورایی خود ویندوزه .
کنن که از تمامی قدرت کنسول استفاده کنه.
یکی از نکات خیلی خیلی خیلی مهم در ساخت بازی صرفه اقتصادیش هستش . دلیلی نداره وقتی یک بازی رو میشه با هزینه کمتر تولید کرد ، الکی هزینش رو برد بالا ، فقط کافیه که کیفیت ، گرافیک ، استوری برد ، و سایر مشخصاتش در حد قابل قبول باشه .
یک بازی مثل GT یا بازی هایی که خود سونی تولید میکنه هدفش صرف اقتصادی نیست ، بلکه نشون دادن قدرت کنسول هست برای همینه که همیشه گرافیک بالاتری داره و البته سود دهیش هم کمتره .
ولی شرکت مثلا کپکام چیزی که براش مهمه هزینه کمتر در آمد بیشتر .
البته بعضی از شرکت ها مثل کونامی هم گرافیک بالا خیلی براشون مهمه ولی نه در همه محصولاتشون در بعضی از محصولات که یوزر توقع یک چیز عجیب و غریب داره ، مثل متال گیر ، که توی تمام بازی های هم سبک خودش هفت هشت ده تا سر و گردن بالا تره .
البته این رو هم بگم که بازی های ریسینگ که یک صحنه یکپارچه ندارند ، مثل ماشین سواری ها یا بازی های فایتینگی مصل تککن و ... خیلی خیلی بیشتر در مصرف پولیگون دستشون بازه و به هر کاراکتر میتونند پولیگن بیشتری رو اختصاص بدهند و در نتیجه جزئیات بیشتری رو نشون بدهند و گرافیک بره بالاتر .
البته در دنیای کنسول های امروزی گرافیک تقریبا به آخرش رسیده و کسی توقع گرافیک بالاتر نداره ، بلکه الان استوری برد و Game Play و نو آوری که مردم بهش نیاز دارند ، توی 360 این نو آوری ناتال هستش ، توی Wii موشن کنترل و توی Ps3 هم یه چیزی شبیه موشن کنترل Wii که خیلی پیشرفته تره .
این طور که از شواهد پیداست فعلا پروژه ناتال از همه خفن تره و 100% سونی و نینتندو هم ساکت نمیشینند یه کار هایی میکنند .
اول سلام امیدوارم منو تو جمتون بپزیرید
کسی خبر نداره قفل بازیها کی شکسته شده پیر شدیم اینقدر پول بازی دادم.
حالا فعلا واسه بازی اول جی تی ای رو گرفتم ... بعدا مایه بیاد دستم Call Of Duty رو هم میگیرم!
Last edited by MORINIO; 13-01-2010 at 14:37.
دوستان وقتی من دارم PES 2010 Online بازی می کنم این ارور رو می ده کسی می دونه چیه.
this mach will be abandoned a play connot continue due to unforeseen circumstancec
edited.........
Last edited by MORINIO; 13-01-2010 at 14:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)