تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 356 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

در مورد وانت هم دیگه چاکریم دیگه !!!!!!!!

فقط پاژن 3000 سی سی

لطفا چونه نزنید رو مخ ما هم را نرین ... هر کی حرفی داشت حاظرم باهاش مقایسه بین مزدا یا هر نوع وانت دیگه ای رو با پاژنی که میگم انجام بدم. اگه کسی بود من حاضرم .
    جیگر با زور که نمیشه
    قبول ولی شما ما رو لتی نزنی
    بله . کاملا همینطوره . شما یک اتاق کامل پژو بدن موتور رو میخری 4 میلیون تا 4 و نیم . موتورش هم کامل با همه چیش حدود 800 فی میخوره ... تازه . این رقم مال من و شمایی هست که باید باز از خود ایران خودرو بخریم !!!!

یعنی باز روی اون بدنه و اتاقی که میخریم حق رهبر و اصغر تق و نقی رو هم حسساب میکنن ...

حالا فکر کنید پول خالص برای یک اتاق کامل و موتور چند در میاد ؟؟ فکر میکنم حدود 3 تا 4 میلیون .

این جور که حساب کردی بابت پیکانی که میخریدیم باید یه پولی از ایران خودرو میگرفتیم بابا چرا بقیه اش رو حساب نمیکنی این که میگم 8 میلیون مدیر ایران خودرو توی شبکه خبر سال 85 اعلام کرد توی اون بهبوهه ای که پراید صادراتی قیمتش 4.5 بود برای کشورهای همسایه ولی ما باید گرونتر بخریم
    خوب همون طوری که سمند با abs و تمام امکانات جانبی ایربگ و هرچی بگی کامل کامل به ترکیه میدیم 12 میلیون واقعآ خوبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ram جان . من متوجه منظورت نمیشم . یعنی میخوای بگی پژو 405 بیش از 5 میلیون برای ایران خودرو در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

ram جان . من متوجه منظورت نمیشم . یعنی میخوای بگی پژو 405 بیش از 5 میلیون برای ایران خودرو در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه 5 میلیون چه بیشتر هرچی باشه اینا دارن میکن تو پاچمون ببدختی کسی نیست باید به داده ما برسه تا هرچی میشه پای دین و اسلام و میکشن وسط یا جمله عربی میگن سرو تشو به هم میارن والا نمیدونم این پول نفت بس نیست بابا این مردم چقدر باید بکشن

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

فقط Enzo حال مي كنم

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چرا فرشاد ؟؟ خدا بد نده ! نکنه داری مزدوج میشی و ما خبر نداریم ؟
    نه بابا . مزدوج چیه؟؟؟؟ مزدفرد میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض یک گزارش از 2 روز سوناتا سواری من !

سلام بر همه رفقا .

اق ما هم همين 5شنبه كه گذشت يه سوناتا 3.3 گرفتيم . البته مال ما از اين وارداتي ها بوده . كه كمپاني وارد نكرده .

فقط ميتونم بگم فوق العادست. من تجربه رانندگي با هم سطح هاي اين ماشين غول پيكر رو داشتم . ماشين هايي مثل ماكسيما كه حريف قابل توجهي در زمينه حجم موتور و پيشرانه ي بالا در مقايسه با اين ماشين ساخت هيوندا هميشه تلقي ميشه . زانتيا كه همه از هندلينگ بسيار بالاش مثال ميزنند و خيلي ماشين هاي بزرگ ديكه .

اما مزايا و معايب سوناتا 3.3 از ديد من :

از مزايا شروع ميكنم :
    گيربكس بسيار خوبي داره . من با اتومات هاي متنوعي رانندكگي كردم . البته مدل بالا ترينشون مدل 2005 بوده . اما اين سوناتا از ديد من يه چيز ديگه بود .

موتورش شتاب اوليه و ثانويه خوبي داره . من تا 210 كيلومتر رو باهاش يك تخت رفتم يعني از حدود 100 كيلومتر سرعت يكتخت رفتم تا 210 و ماشين اصلا به اون شكل افت شتاب رو در سرعت هاي بالا حس نميكرد ....

هندلينگ فوقالعاده : پيچ هايي كه با 405 خودم با سرعت 100 ميزدم و ماشين يه حالت اسلايد كوچيك بهش دست ميداد رو اين بدن كوچكترين تغييري در كابين با همون سرعت ميپيچيد . و اين برام خيلي جالب بود .

فرمان هيدروليكش خيلي نظرم رو جلب كرد . در حالت ايستايي فوقالعاده نرم بود . اما به تناسب سرعت فرمان پذيري سخت تر ميشد . من با مگان رانندگي كردم . فرمان خيلي نرمي داره وشايد هيدروليك ترين فرمان رو داشته باشه اما در حركت هم باز هم اون نرمي رو داره اما يه مقدار كمتر . كه اين خودش از معايب حساب ميشه ... به نظر من تو سرعت هاي بالا نرمي فرمان بايد كمتر بشه كه كنترل ماشين و پايداريش در جاده بيشتر باشه .
    كه ار اين حيث سوناتا مورد قبول بود .
    در مورد امكانات رفاهيش چيزي نميگم . چون همه هم سطح هاي اين ماشين از لحاظ قيمت همه اپشن هاي رفاهييه خوبي دارند .

اما معايب :

بزرگترين عيبي كه از اين ماشين ميگيرم عدم توانايي كامل راننده در هنگام حركت به سمت عقب ماشين هستش .
    اونقدر كهصندلي هاي غول پيكري داره9 و صندوق عقب بسيار بلند ديد بسيار كمي راننده داره نسبت به عقب خودرو / فكر كنم برا همون سنسور عقب گذاشتن !!!

و اينكه حتي با غير فعال كردن esp باز هم ايجاد over steer به سختي امكان پذيره !
    آقا خودم رو كشتم سر بدم ته ماشين رو نميشد !

و در آخر اينكه در حالت مسابقه اي دنده ماشين خيلي خيلي مصرف سوختش ميره بالا .... حالا شايد طبيعي باشه چون من هم همش دنده ها رو تا تهش پر ميكنم ولي خيلي بنزين ميخوره ...(بابا نزن :???: ميدونم 6 تا سيلندر و 24 تا بچه !!! بايد شكمشون سير شه ديگه )

---------------------------

:???: يك سوتي بزرگ :???:

نزديك بود ماشين بابام رو به .اك بدم ! تو يك سرازيري در بلوار نهارخوران گرگان نزديك يك سرعت گير كه ميخواستم سرعت رو كم كنم پاي چپم به هواي گرفتن كلاج با تمام قدرت رفت پايين ....
    از اونجايي كه پدال ترمز در اتومات ها خيلي بزرگ هست از شانس بد من با تمام قدرت كوبوندم رو ترمز .... و .... ماشين به فاصله 2 متر از لحظه كوبيدن رو ترمز واستاد و ماشين هاي پشت سرم همه :lol: :lol: و كشيدن چپ و راست !!!!! خدايي اگه ميزدن بايد ماشين باباه رو ميزاشتم و از اين شهر ميرفتم !!! ميومدم پيش متين !!! چون هر چي ميكشم از دست اونه !

يك درگ با كمري 2007 :

يكي از دوستانم كمري 2007 خرده بود 1 ماه پيش . 42.5 براش آب خورد . من هم كه 39.5 خريديم ماشين رو كه 5000 تا كاركرده بود . اقا بعد از كلي راي زني و اميد به رفيقم كه هي بيا بندازيم و فلان و بيسار ... اومد !!! فكر ميكنم وقتي به سرعت 130 رسيدم يك 60 تا 100 متري عقب تر از من بود !! كلي حال كردم يك ماشين 4 سيلندر رو گرفتم ! :-(

--------------------------

و اما عكس و كليپ :

من كه گوشيم از اين درپيتي هاست ! مثل متين حاپري سوني اريكسون سايبرشات نداريم كه ! با پسر عمه جان شب رفتيم بيرون اون به يه دوربين 2 مگاپيكسلي چند تا عكس و فيلم گرفت .

عكس ها كه واضحه . اما فيلم : از اونجايي كه شب بوده خيلي واضح نيست .الان كه اپلود كردم ميبينم كه فقط يكي از كليپ ها قابل رويت در tinypic هست .و مربوط ميشه به جايي كه از سرعت 20 يك دفعه ميندازم دنده 1 و ميرم !!!! تا 140 تا ميرم كه يك مانع بيشعور مياد جلو ماشين كار رو خراب ميكنه !!!
    عكس :

اين خودم هستم ها !!! ولي رنگش از نظر من خيلي لاته .

اين هم كليپ فيلم از 20 تا 140

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مبارکه سهیل جان.
    شیرینی ندادی . البته همین تعریف و معرفی شیرینی خوبی بود.

خوب اما این پسر توی ماشین پسر عمه هستن .ها؟؟؟؟

واقعا دستت درد نکنه. حال کردم واسه این زحمت که کشیدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چاکریم داش فرهاد

شیرینی که قابل تو رو نداره .

بالاخره گفتم خیلی وقته گزارش نزاشتم برا بچه ها.

ایشالا اگه اومدم سمت لرستان میام که یک کم بریم دریفت کشی .

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض سمند سورن

کسی از این ماشین خبری نداره که قیمتش چنده ویژگیهاش چیه ؟ و کی میاد توی بازار ؟

Last edited by Spak; 14-10-2007 at 08:22.

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض سمند سورن

کسی دیدتش ؟
    توی شیراز که ندیدم
    Last edited by Spak; 14-10-2007 at 08:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •