با سلام
دوستان چطوری میشه شماره های ردیفی که پیش فرض اکسل هست رو از دید پنهان کرد؟؟
موفق باشید.
با سلام
دوستان چطوری میشه شماره های ردیفی که پیش فرض اکسل هست رو از دید پنهان کرد؟؟
موفق باشید.
اگه اشتباه نکنم فرمول مورد نظر شما باید اینجوری باشه:
که باید در خانه C1 نوشته بشه و میتونی اونو تا ردیف آخر گسترش بدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل شرطی شدنش هم اینه که اگه در D1 ( ویا ردیفهای پایینتر) عددی وارد نشد خطای #N/A نده و ظاهرش بهتر باشه
موفق باشی!
غیر فعال کردن گزینه Row & Columns Headers در منوی View
کمی درسته باید یه کم بیشتر روش کار کرد تا اونی که خواستن بدست بیارن فرمول مربوطه رو دو تا پست بالاتر ببینید
با تشکر
سلام
ببخشید موقعی که صفحه من دیگه لود شده بود شما جواب دادی و من متوجه نشده بودم
راستی چرا شرط A1=D1 رو گذاشتی؟
البته باید دید منظور دوستمون دقیقا چی بوده!
سلام
از چه ورژنی استفاده میکنی؟
تو 2007 مشکلی نداره
اگه شما دقیقا از اولین درس (فارسی) تا آخرین (سیگنال) رو سلکت کنی و گسترش بدی بترتیب کپی میشن! (مثل روزای هفته)
برای هایلایت کردن هم ساده ترین راهی که الآن بذهن میرسه اینه که اگه موقع خروج یه تغییر حتی خیلی جزیی اعمال کنی (مثلا ورود یک کاراکتر تو یه سلول) و save کنی دفعه بعد هرجا که سلکت شده بوده (99 درصد) همونجا رو میبینی!
این همون نکته ای بود که تو فرمول شما نداشت، اگر d1=a1 باشه اونوقت مقدار متناظر رو برمیگردونه در غیر اینصورت تو سلول c1چیزی نمی نویسه و تو سلولی از ستون c مقدار رو محاسبه می کنه که عدد مورد نظر در ستون a هستش
منظور دوستمون هم این بود که جلوی همون عدد مورد نظر جواب رو بده اگه فرمول رو بنویسی و تو بقیه سلولهای c کپی کنی دقیقا همون میشه که خواستن
Last edited by ebibarati; 28-09-2011 at 12:37.
دوست عزیز سلام
=LEFT(a1;LEN(a1)-4)
کافیه این فرمولو توی سلول مقابل متنت بنویسی و آدرس توی فرمولو به سلول حاوی متنت ارجاع بدی تنها رشته قبل از سالو بر میگردونه
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلام
شما میتونید توی ریبون view تیک مربوط به heading رو برداری تا نام ستون و ردیف های پیش فرض اکسل نمایش داده نشه
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلام
داخل ریبون data گزینه ای به نام remove duplicates وجود داره اول شما توی یک ستون اطلاعات 10000 تاییتو قرار بده توی ستون بعدیم اطلاعات 3000 تایتو تو مرحله بعد هر دوتا ستونو انتخاب کن و این گزینه رو بزن و ok
امیدوارم مشکلت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)