تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 292 از 358 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...فکر نمیکنم فحاشی کرده باشم...بنده خدا صنف دلقک های سیرک...
    هر مورد در غیر جای خودش غالبا به فحاشی منجر میشه ; مگر در جای خودش.
    شما نمیتونید از هاوکینگ در اینجا بعنوان غازچرون یاد کنید ; مگر برای کشاورز و در بیشه.
    حضور من اینجا بیشتر به خاطر...که ببینم و لذت ببرم که چطور با قدرت علم و منطق...رو زمین میزنن...
    نتیجه افکار علم اندیش(مثل شما) - در مراجعه به صفحات بک آپ شده - در باب وجود حیات هوشمند در بیرون از این سیاره چنین بوده:

قبل از حضور دوستانی مثل Avalon1 و بنده:

هم اکنون:

بخوبی مشهود هست که چه چیزی به زمین زده شده و منطق در کجاست.

Last edited by seamack; 19-11-2011 at 00:55. دليل: تصحیح املایی.

2. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

نقد؟!
    ایشون اصلا هیچ احیاجی به نقد نداره!
    بعدشم دیگران به اندازه ی کافی نقد کردن، من هم نه منتقد هستم و نه وقت اینکارو دارم که چنین اشخاصی رو نقد کنم
    درضمن فکر نمیکنم فحاشی کرده باشم!(نمیدونستم دلقک فحش محسوب میشه! بنده خدا صنف دلقک های سیرک چی بگن؟!)

بنده نه کلاس دارم و نه محفل!
    من هرجا و هرجمعی که بتونم توش 2تا چیز مفید یاد بگیرم حضور پیدا میکنم، چه دانشگاه باشه،چه انجمن و چه تاکسی!

حضور من اینجا بیشتر به خاطر افرادی مانند بابک عزیز و دوستان دیگه هست که ببینم و لذت ببرم که چطور با قدرت علم و منطق، شبه علم و توهمات رو زمین میزنن...

از شما دوست عزیز هم ممنونم که این تاپیک رو بالا نگه میدارید و یه طرف بحث رو میگیرید که بحث نخوابه
    دقیقا با تمام حرف هاتون موافق هستم
    من هم میخوام رشته ی ستاره شناسی رو انتخاب کنم و کلا به فضا خیلی علاقه دارم
    من تمامی برنامه های استیون هاوکینگ رو دیده ام و حرف های او با منظق جور در می آید
    ممنون از همه ی دوستان

4. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    درباب نظر سنجی این تاپیک. من قبلا هم گفته بودم سوال نطر سنجی گویا و روشن نیست.
    به وجود موجودات فضایی اعتقاد دارید ؟ یا به حضور بیگانگان موجود در زمین. سوال ظاهرا درباب حضور بیگانگانه. اینجا منم مثبت میدم. من به فرگشت اعتقاد دارم زیست شناس های تکامل گرا هم میگن هر جا بستر مناسبی برای حیاط وجود داشته باشه زیست شکل میگره. از دید ستاره شناسی هم میدونیم به احتمال بسیار بالا تعداد بیشمار سیاره مناسب وجود داره.
    اما سوال در تاپیکی مطرح شده ( یا در نظر گرفتن اسم قبلی تاپیک که منجر به عدم فعالیت ناگهانی دوستمون آوالون , و فعالیت ناگهانی دوستمون سیامک شد) که درباره یوفو, بشقاب پرنده و کلا حضور روزمره بیگانگان فضایی در زمین صحبت میکنه. که همونطور که میدونید بسیاری از دوستان این دو مفهوم رو یکی نمیگیرن. پس با ملاحظه محتوای تاپیک من ( به شخصه) مفهوم سوال رو حضور بیگانگان در زمین لحاظ کردم و جوابم هم منفی بوده.
    سوال نظرسنجی کدوم رو مد نظر داره؟ این نامشخصه. و هر کس با دید خودش میتونه در موردش نظر بده.

6. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

.....
    ولی فقط کافیه به این فکر کنیم که جهان چقدر بزرگه!
    اگه بگیم تمام این دنیا فقط برا ما موجودانی که قد 2 متری و وزن 150 کیلویی براشون شگفت اوره خلق شده!
    این دیدگاه فقط واسه اونایی که هنوز تو ذهنش ما مرکز جهانیم و دنیا دورمون می گرده!!!!!!!!
    اگه حرفام خارج بحثه بخشید!گفتم که تازه واردم!یه جورایی انگار اینجا هنوز همه موجودات فضایی رو قبول ندارن!
    سلام
    چرا کسانی فکر میکردن ما مرکز جهانیم؟ زمین چه ویژگی خاصی داشته که مرکز قرار بگیره؟
    اشکال اون نگاه و نگاه مشابه شما اینه که تصور میکنید جهان کلا برای یک موجود ذی شعور به وجود اومده. و چون همه جهان برای ما انسان ها زیاد میاد میشه بقیه اش رو هم با موجودات دیگه ای تقسیم کرد.
    این یک نگاه انسان , هوش , زیست محوره. دقیقا مشابه تصور انسان های قدیم که خودشون رو محور عالم فرض میکردن.

8. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    درباب نظر سنجی این تاپیک. من قبلا هم گفته بودم سوال نطر سنجی گویا و روشن نیست.
    به وجود موجودات فضایی اعتقاد دارید ؟ یا به حضور بیگانگان موجود در زمین. سوال ظاهرا درباب حضور بیگانگانه. اینجا منم مثبت میدم. من به فرگشت اعتقاد دارم زیست شناس های تکامل گرا هم میگن هر جا بستر مناسبی برای حیاط وجود داشته باشه زیست شکل میگره. از دید ستاره شناسی هم میدونیم به احتمال بسیار بالا تعداد بیشمار سیاره مناسب وجود داره.
    اما سوال در تاپیکی مطرح شده ( یا در نظر گرفتن اسم قبلی تاپیک که منجر به عدم فعالیت ناگهانی دوستمون آوالون , و فعالیت ناگهانی دوستمون سیامک شد) که درباره یوفو, بشقاب پرنده و کلا حضور روزمره بیگانگان فضایی در زمین صحبت میکنه. که همونطور که میدونید بسیاری از دوستان این دو مفهوم رو یکی نمیگیرن. پس با ملاحظه محتوای تاپیک من ( به شخصه) مفهوم سوال رو حضور بیگانگان در زمین لحاظ کردم و جوابم هم منفی بوده.
    سوال نظرسنجی کدوم رو مد نظر داره؟ این نامشخصه. و هر کس با دید خودش میتونه در موردش نظر بده.
    و اضافه میکنم
    بسیار کسانی که نظر دادن حتی یک کلمه از صحبتهای سیامک و یا سهیل و یا بابک و... رو مطالعه نکردن که به این مورد استناد شد
    تنها در صورتی اون استدلال درسته که همه در بحث ها شرکت کنن

من به شخصه معتقدم احتمال وجود موجوداتی هوشمند شبیه ما در جهان هستی وجود داره اما با اطمینان میگم که یوفوها ربطی به این موجودات ندارن و فقط وسایل جدید پروازی هستن که در آینده مردم مثله هواپیماهای امروزی و عادی ازشون استفاده میکنن

و seamack عزیز هیچکس اینجا نمیخواد شما رو ضایع یا نظرتون رو نا دیده بگیره اما باید یکم منطقی تر فکر کرد نه صرف اینکه این عقیده شماست پس حتما درسته باید ازش دفاع کنید به هر نحوی ، باید از منطق و علم و چیزی که عقل تایید میکنه دفاع کرد و از بعضی توهمات فانتزی بیرون اومد تا واقعیت رو پیدا کرد
    من با امضای شما موافقم و اصولا دو دیدگاه توو دنیای علم وجود داره ، یکی پویا که شما بهش اشاره میکنی و پیشرفتها از این دیدگاه ناشی میشه و یکی ایستا که نمیخوان از اصول دست بکشن
    "ابلهترین انسانها در جهان دانشمندانی هستند که اذهانشان را به روی ایده های جدید بسته اند"
    اما دیدگاه پویا هم اول دانسته های قبلی رو مد نظر قرار میده و بعد با اصلاح یا تکمیله اونا نو آوری میکنه
    انشتاین در مورد یوفوها میگه:
    اگر به من بگویند یوفوها انسانهایی از آینده هستند قابل باورتر از این است که موجوداتی از کرات دیگر به زمین رفت و آمد میکنند
    Last edited by saiiddz; 19-11-2011 at 14:16.

10. 5 کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

از نظر من دفاع از یوفوها به منزله کوته بینی نیست.
    به اندازه کافی ابهام در مورد ماهیت واقعی یوفوهای مشاهده شده وجود داره که هیچ کدوم از جناحین ( طرفدار - منتقد ) خودش رو در جایگاه برتر ندونه...
    واقعیت اینه که حقیقت هنوز روشن نیست و هیچ گروهی نمیتونه دلایل قانع کننده ارائه بده مگر اینکه واقعه بزرگی اتفاق بیوفته (نشت اسناد و...)

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

نتیجه افکار علم اندیش(مثل شما) - در مراجعه به صفحات بک آپ شده - در باب وجود حیات هوشمند در بیرون از این سیاره چنین بوده:
    دوست عزیز باز هم شما همون اشتباه دوست قبلیمون رو کردین!
    سوال نظرسنجی اینه: "ایا وجود موجودات فضایی رو قبول دارین؟"
    ننوشته که "آیا قبول دارین که موجودات فضایی میان زمین و با یوفو تو آسمان شهر ها ویراژ میدن و خیلی کارای دیگه(!) انجام میدن؟"

خود من یکی از کسانی هستم که به گزینه ی "بله" در این نظرسنجی جواب دادم..
    اما همونطور که گفتم "وجود موجودات فضایی" (حتی هوشمند) با "رفت و آمد موجودات ذیشعوری که با وسایل نقلیه مدرن میرن و میان و کارایی که قبلا گفتم(!) رو انجام میدن" زمین تا آسمون فرق داره! به خدا فرق داره!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

پست قبلی بنده رو اگر دقیق می خوندید , می دیدید که نوشتم: وجود حیات هوشمند در بیرون از این سیاره.
    هیچ اشتباهی در کار نیست.
    برای چندمین بار عرض میکنم پست ها رو خوب بخونید.
    از صبر و حوصله دیگر دوستان ممنونم.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

پست قبلی بنده رو اگر دقیق می خوندید , می دیدید که نوشتم: وجود حیات هوشمند در خارج از این سیاره.
    هیچ اشتباهی در کار نیست.
    برای چندمین بار عرض میکنم پست ها رو خوب بخونید.
    از صبر و حوصله دیگر دوستان ممنونم.
    خوب مگه من چی گفتم؟!
    منم گفتم حیات هوشمند فرا زمینی

شما مثل اینکه پست بنده رو دقیق نخوندید!
    گفتم من خودم به احتمال وجود این موجودات هوشمند در بیرون از زمین باور دارم

ولی به اومدنشون روی زمین با یوفو و طیاره و .... ، نقاشی کشیدن روی مزارع، دزدیدن آدما، آزمایش کردن و .... رو به هیچ عنوان قبول ندارم

من نمیدونم کجای حرف من گنگه؟!

در این نظر سنجی هم پرسیده شده آیا به "وجود" موجودات فرا زمینی(حتی هوشمند) باور دارید؟
    خیلی ها مثل بنده گفتن "بله"

ولی پرسیده نشده که آیا باور دارید که این موجودات با یوفو میان زمین و عشق و حال میکنن و یه کارایی(!) انجام میدن؟

16. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

دوست خوبم:
    شما اصلا UFO و نقل و انتقال اون ها و روابط Alien ها رو با این سیاره کاملا بیخیال شو.درست شد؟!
    " اون تفاوت بین زمان تصویر اول با زمان تصویر دوم مد نظرم هست که در اون پست حائز اهمیت دونستم ".
    [شده چت روم!!!!!!].

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •