برای کابل hdmi باید جداگونه خروجی صدا بگیری یا خودش صدا هم میده؟
برای کابل hdmi باید جداگونه خروجی صدا بگیری یا خودش صدا هم میده؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من این تیکه آخر رو نفهمیدم و اگه میشه یه توضیح در مورد ریجن
بدید مثلا pal با j چه فرقی داره آخه اختلاف شدیدی دارن؟؟؟؟
بعدشم همین مدل elite خودشم مدل های مختلفی داره(مثلا با dvd سامسونگ یا بنکیو)
ممننون
با سلام خدمت دوست عزیز باید بگم که ریجن pal مختص به قاره اروپا، آفریقای جنوبی، خاورمیانه، استرالیا و نیوزلند می باشد ولی ریجن NTSC-J این ریجن فقط مربوط به کشور ژاپن و کره می باشدو در مورد درایو هم دیگه جدیدا همه کنسولها از درایو lite on هستفاده میکنن
این سوالم اگه کسی بلده خواهشا جواب بده برای کابل hdmi باید جداگونه خروجی صدا بگیری یا خودش صدا هم میده؟
بهترين region كه الان ميتونين تهيه كنيد و همه سمت اون ميرن PAL هست
پول اضافي براي ترانس تبديل نميديد
30 تا 40 تومان ارزون تر از J هست
منو هاي كنسول و دفترچش و همه چي انگليسيه
بازي هاش 1 يا 2 هفته زور تر از بقيه ميان
درمورد درايو ديگه SAMSUNG يا LG توليد نميشه
الان 90 درصد BENQ و جديدا همه lite - on هستن كه كپي خور نميشن
و هنوز نتونستن كپي خورش كنن و براي همين الان اونهايي كه با اين درايو هاس ارزونه
پدرام جون الان از 2 ماه پیش که من سرچ میزنم بازیایی که برایه j میان بیشتر شدن با قبل خیلی فرق کرده من کلی سرچ کردم بازیایه j بیشتر از قبل شده و دیه اون مشکل نی که یهو براش نیاد یا دیر بیاد و اینکه بیشتر از پال و uc بازی داره یه سرچ بزن شما تا باور کنی منم تعجب کردم
angel جان دفترچه j همjapani هست رویه درایو هم بر چسبه japon داره برایه این گفتم که یه سری کرده بودن پاچه یکی از دوستام !
Last edited by mohammad_twe; 24-08-2008 at 03:20.
چند تا سوال داشتم :
چند وقت دیگه یکی از دوستان میخواد بره مالزی کسی میدونه تو مالزی قیمت xbox360 چقدره ؟ میصرفه بهش پول بدم از اونجا بیاره ؟
اگه ارزون تره کدوم مدلش بهتره که خیلی هم گرون نباشه ؟
بعد بحث کپی خور بودنش رو باید چیکار کنم ؟
قیمت بازیهای ارجینال xbox360 چنده؟
hassan_tehran65
اگه منظورت بازی های ORIGINAL اصلی هست که قیمتش بیش تر از 50 دلاره بازی هایی که تو ایران هست همشون کپی و قیمتشون از 3 تومن تا 6 تومن هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)