یک شوخی بیمزه که یک عربه با شیر دوستاشو میترسونه...!(***)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک شوخی بیمزه که یک عربه با شیر دوستاشو میترسونه...!(***)
یک انسان دست فرمون تعطیل...(*)
یک خانوم که به طرز عجیبی یک نمیدونم شاید یک جور ظرف باشه رو روی سرش راه میبره(***)
سلام . یه مزاحم تلفنی تصویری !
امیدوارم خیلی قدیمی نباشه .
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pedram_mcs_67; 12-10-2007 at 23:48.
بنده خدا بلد نيست راه بره كفش پاشنه بلند هم مي پوشه ، اين انصاف هست ؟(چون خودم آپ نکردم نمیتونم امتیاز بدم)
ممنون دوستان از کلیپها قشنگتون!من که الان دارم دیوونه میشم تمام کلیپایی که یک جا جمع کرده بودم و حدود 150تا میشدند و تماما از این تاپیک بودند نمیدونم چطور همشون امروز پرید دقیقا امروزی که تازه میخواستم رم رو امتحان کنم !وای دیگه اصلا هیچ رمقی واسه دانلود کلیپ واسم نیست !هرکی میتونه کمکم کنه این آیدیمه
masoud_kp
تاپيك خيلي به روز و خوبي بود
من هم به حرمت كليپ هايي كه دانلود كردم
بهترين كليپم رو كه ساخته ي خودم هست براتون ميذارم
اين كليپ رو سه ، چهار ماه پيش ساختم
كليپ صحنه هاي احساسي و رمانتيك سريال جواهري در قصر هست
صحنه هايي كه در تلويزيون قابل پخش نيست ( خواهشن فكر بد نكنيد كاملا در حيطه ي ادب و اخلاقه)
در ضمن وش هم صداي بسيار زيباي هايده (آهنگ شانه هايت) رو گذاشتم كه به نظر خودم و اونهايي كه ديدن واقعا هماهنگ و زيبا شده
تا نظر شما چي باشه
خواهشن نظرتون خودتون رو هم بگين
ممنون ميشم
ارزش دانلود رو دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش هم حدود 2.5 مگ هست
راستي يادم رفت پسوردش هست : siracoos
Last edited by siracoos; 13-10-2007 at 01:49.
دوربین مخفی جالب...(****)
هيچ مشكلي نيست
كافيه كه شما رمتون رو با رم ريدر به كامپيوتر وصل كنيد
بعد با استفاده از برنامه easy recovery تمام فايلهاتون رو از همون اولي كه رم رو استفاده كرديد بر گردونيد
ميتونيد برنامه رو از اينترنت دانلود كنيد
دوست عزیز این اطلاعات روی رم هنوز منتقلشون کرده بودم اما قبلش فک کنم یه نرم افزار ویروسی رو تو درایو این کلیپها کپی کرده بودم بعد فولدر این کلیپها از file folderبهapplicationیا همون پسوند نرم افزار تبدیل شده اما میشد فولدر رو باز کرد من هم اومدم تمام اطلاعات دورن فولدر رو که تو پوشه ای بهاسم کلیپ بود به یه فولدر دیگه منتقل کردم و فودر قبل رو پاک کردم اما در فولدر هیچ فایلی نبود!
با یه برنامه به ریکاور فور آل پروفشنال پیداشون کردم اما یه فایل 400کیلوبایت رو به 400مگابایت تبدیل میکنه
ولی دوست عزیز حجمش واسم سنگینه 40 مگ هست!دوستان شرمنده اینجا کمک میخوام اما اگه کمکم کنید خداییش خیلی ممنونتون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)