اینم ماله ایران گامه ؟
اینم ماله ایران گامه ؟
اصلا از این آهنگش خوشم نیومد ... چقدر مسخره بود
سبک کاراشو باید تغییر بده، کاراش داره خیلی تکراری میشه.
کارشناس موسیقی کم داشتیم که اینم پیدا شد
حاجی تو تو همه تاپیکا میری بحث کارشناسی میکنی چی خوبه چی بد / خوشت نیومد که نیومد همین کم مونده یکی بیاد بگه کارای سلطان چاوشی تکراری میشه !!!!
این اهنگم ماله 3 سال پیشه استاد
ببخشید اگه میدونستم اینقدر تعصبی هستی هیچ وقت اینجوری نمیگفتمکارشناس موسیقی کم داشتیم که اینم پیدا شد
حاجی تو تو همه تاپیکا میری بحث کارشناسی میکنی چی خوبه چی بد / خوشت نیومد که نیومد همین کم مونده یکی بیاد بگه کارای سلطان چاوشی تکراری میشه !!!!
این اهنگم ماله 3 سال پیشه استاد
من که چیز بدی نگفتم ... نظر خودمو دادم ...
راستی من یادم نمیاد تو تاپیکی رفته باشم بحث کارشناسی کنم اگه ممکنه با یه پیغام خصوصی بهم بگو منظورت کدوم تاپیکه![]()
خیلی خوشم اومد
من این سبک کارای محسن رو بیشتر می پسندم
اگه این تکراری بودنه کاش همیشه تکراری بخونه!!!!!!!!!!!!!
همه طرفدارای سلطان چاوشی با تعصب هستن و تعصبی ترین طرفدارا رو داره
بعدشم این اهنگ ماله 4 سال پیشه که تازه الان پخش شده
خب ببخشید اگه بهتون برخورد.همه طرفدارای سلطان چاوشی با تعصب هستن و تعصبی ترین طرفدارا رو داره
بعدشم این اهنگ ماله 4 سال پیشه که تازه الان پخش شده
منم نمیدونستم واسه 4 سال پیشه فکر کردم کار جدیدشه.![]()
این تیکه اولش چرا از دخترای تهرونی سوال میپرسه !؟
در ضمن محسن خیلی پیشرفت کرده تو این چند وقته !
ا سلام خدمت شما عزيزان
همانطور كه با خبر شده ايد سايت ورژن قبلي به دلايلي نامعلوم دچار مشكل شد و تمام اطالاعات آن داراي مشكل شده اند
به همين دليل ما ناچار شديم تا سيستم جديد و با كيفيت بهتري را براي سايت آماده كنيم كه در حال حاضر اين سيستم در دسترس
مي باشد و تا روزهاي آينده قسمتهاي ديگر آن را هم تكميل خواهيم كرد
در حال حاضر اعضاي عزيز ميتوانند دوباره از قسمت عضويت ، در سايت عضو شوند. مشكلات ورژن قبلي نيز رفع شده است
بنا به قولي كه داده بوديم امروز زمان انتشار آلبوم ژاكت را در سايت اعلام مي كنيم اما در مورد عكس جديد نيز به خاطر مشكلي
كه براي سايت ايجاد شد زمان كمي براي آماده كردن عكس داشتيم و عكسهاي جديد از محسن چاوشي عزيز را براي پست بعدي
آماده و در سايت قرار خواهيم داد
آلبوم سلام آقا
همانطور كه قبلا نيز اعلام كرده بوديم آلبومي با نام "سلام آقا" به مناسبت محرم در روز شنبه 28 آذر ماه 1388
منتشر خواهد شد كه علاوه بر محسن چاوشي در اين آلبوم رضا صادقي ، مهدي يغمايي و محمد عليزاده نيز
حضور دارند
از محسن چاوشي در اين آلبوم 2 تراك با نام هاي غدير خون و ظهر عطش موجود است كه آهنگسازي و تنظيم
آن بر عهده شخص محسن چاوشي بوده است
شاعر غدير خون امير ارجيني و ظهر عطش زنده ياد محمد رضا آقاسي مي باشند
اما زمان انتشار آلبوم ژاكت
بالاخره بعد از مراحلي كه براي تهيه اين آلبوم طي شد و خبرهاي گوناگوني از اين آلبوم منتشر شد بايد عرض كنيم آلبوم ژاكت در
روز 15 دي ماه 1388 منتشر خواهد شد البته ذكر اين مطلب نيز لازم مي باشد كه خبرهاي ديگر از آلبوم را تا پايان دهه ي
اول محرم به اطلاع شما عزيزان خواهيم رساند
منبع : وبسایت رسمی هواداران چاوشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)