تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 641 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا این چه وضعشه داره اعصابم خورد میشه. صد رحمت به این جاوا ها. همه چیز واسش پیش بینی شده بود.

1- این گزینه که توی 810 بود به اسم auto save to sim که هر وقت یه کنتاکت جدید میساختیم یه نسخه ازش روی سیمکارت اتوماتیک ذخیره میشد. 990 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2- اکولایزر هم که دستی حرکت نمیکنه . فدای سرم.

3- وقتی شماره ها رو از سیم کارت کپی کردم همونجوری همرو رخت تو گوشی. 810 به صورت کنتاکت میریخت . یهنی اول اسم بعد فامیل بعد شماره های تکراری رو همشو میکرد توی یه کنتاکت به صورت home mobile work همه اینا خودکار بود اما990 نیست.

3- وقتی گوشی قفله و کسی میس بزنه یا مسیج بیاد توی صفحه ای پیام باز کردن قفل رو میده چیزی نمینویسه. و مشخص نمیکنه.

4- توی فیلمبرداری هم که فوکوس نمیکنه.

5- یه چیز دیگه : پروفایل نداره. مثل گوشی های دیگه که پروفایل های home out dor work داره .

اینها ایراداییه که اذیتم میکنه شاید همش راه حلهای بهتر داشته باشه و من بلد نباشم. اگه بلد هستید یادم بدید
    یه سوال دیگه هم دارم. وقتی سیمکارتمو گذاشتم تو گوشی روش چند تا اس ام اس سیو کرده بودم . حالا اونا هم توی اینباکس اومده و هم توی قسمت سیم!
    توی قسمت اینباکس نباید باشه. چکار کنم که اونجا نیاد؟
    ???????????????????????????????
    Last edited by nakhordemast; 26-10-2007 at 11:55.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا رم دو گیگ بگیریم یا 4؟؟؟
    4 گیگ مشکل درست نمیکنه؟ کسی داره؟؟؟
    2 گیگ رو میگفت بیست و خورده ای و چهار گیگ رو چهل و خورده ای!

در آغاز فعالیت mostafa7240's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

سلام خسته نباشید...
    یک مشکل امروز برام پیش اومد امیدوارم کمکم کنید در حل این مشکل.
    گوشی هیچ نو ایرادی نداشت ولی امروز که روشن کردم با پیغام Crystal Demo Version Expired روبرو شدم.
    وقتی هم درب گوشی رو باز و بسته میکنم یک صفحه سفید میاد و هیچ کاری نمیشه کرد.
    خوب با دیدن این پیغام گفتم با عقب کشیدن تایم بتونم حل کنم ولی جواب نداد .مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم برنامه هستش که تاریخش تموم شده ...
    از اساتید اهل فن خواهشمندم منو در حل این مشکل یاری کنن.بخدا از اینجا بهتر جایی پیدا نکردم.
    لطفا .بد جوری رفته رو اعصابم.
    مرسی
    دوست عزیز من وقتی دیدم شما این مشکل رو پیدا کردین (به خدا نمی خوام منت بزارم) همه جا رو گشتم تا بالاخره چند تا راه حل پیدا کردم که اگه برنامه های نصب شده روی گوشی تون چندان اهمیتی نداره(البته آهنگ ها و عکس هاو... حفظ می شوند) به نظرم این بهترینشونه که:
    1.باطری رو در بیار
    2.sim رو هم در بیار
    3.باطری رو بزار سر جاش
    4.گوشی رو روشن کن
    5.وقتی صفحه درخواست سیم کارت اومد این کد رو بزن
    راست*چپ چپ*چپ*
    6.یه صفحه دیگه میاد تو اون صفحه Format internal disk رو انتخاب کن بقیشم خیلی راحته و خودت میتونی انجام بدی امتحانش کن ضرر نمی کنی

عزیزان من چون دانشجو هستم نمی تونم زیاد بیام ولی هر وقت اومدم تو این سایت سعی می کنم حداقل یه مشکل رو حل کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من وقتی دیدم شما این مشکل رو پیدا کردین (به خدا نمی خوام منت بزارم) همه جا رو گشتم تا بالاخره چند تا راه حل پیدا کردم که اگه برنامه های نصب شده روی گوشی تون چندان اهمیتی نداره(البته آهنگ ها و عکس هاو... حفظ می شوند) به نظرم این بهترینشونه که:
    1.باطری رو در بیار
    2.sim رو هم در بیار
    3.باطری رو بزار سر جاش
    4.گوشی رو روشن کن
    5.وقتی صفحه درخواست سیم کارت اومد این کد رو بزن
    راست*چپ چپ*چپ*
    6.یه صفحه دیگه میاد تو اون صفحه Format internal disk رو انتخاب کن بقیشم خیلی راحته و خودت میتونی انجام بدی امتحانش کن ضرر نمی کنی

عزیزان من چون دانشجو هستم نمی تونم زیاد بیام ولی هر وقت اومدم تو این سایت سعی می کنم حداقل یه مشکل رو حل کنم
    تا حالا من کیریستا رو نصب نکردم ولی مگه نمیشه از قسمت tools>control panel>other>uninstal برنامه رو آن اینستال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا سر جد برگتون به سوالای من تو دوتا پست بالاتر جواب بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اوه اوه!!
    به شدت توصیه می کنم: اصلا برنامه کریستال رو نصب نکنین، اصلا. چون بعدش یا باید فلش کنین گوشی رو یا آپدیت کنین که همه چیز بشه مثل اول.
    برنامه کریستال روی اکثر گوشی ها مشکل ایجاد میکنه. مشکل معمولی هم نه، گوشی بالا نمیاد!!!

داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب منو بدهسوالی رو که در صفحه قبل پرسیدم

نمیدونم چرا کلمهquestion کپی شده پاک هم نمیشه
    Last edited by maria42; 26-10-2007 at 16:19.

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

تا قبل از اینکه خاموش کنی آیا اون دلیوری ها رو نشون میداد؟
    یعنی تکراری نشون میده؟
    یکم بیشتر توضیح بده
    ممنونم
    منم ازت ممنونم
    دلیوریهای تکراری رو که قبلا نشون داده بعد از خاموش روشن کردن نشون میده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقا رم دو گیگ بگیریم یا 4؟؟؟
    4 گیگ مشکل درست نمیکنه؟ کسی داره؟؟؟
    2 گیگ رو میگفت بیست و خورده ای و چهار گیگ رو چهل و خورده ای!
    من خونده بودم که تا 4گیگ ساپورت می کنه. خودم ندارم که بهت بگم چطوره.
    اگه از آشنا بخری و بهش بگی که یه چند روزی روو گوشیت باشه تا ببینی چطوره، خوبه. اگه مشکل پیدا کردی بری 2گیگ بگیری.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام گوشی من الان 2 روزه که روشنش می کنم فقط صفحه سفید میاد.......؟؟؟؟؟؟؟؟مشه با کابل خودش فلشش کنم یا update کنم گوشی درست بشه ؟؟؟/

رفت بیرون یارو گفت فلشش 30 تومان خرجشه...؟ میتوم خودم فلش منم.؟؟؟

اگر لطف کنیدفقط usb درایور رو برام بزارسد ممنون میشم.....چون سی دی شو گم کردم...

مرسیییی
    معلوم نیست قبلش چه بلایی سرش آوردی که صفحه سفید میده. برنامه کریستال نصب کردی؟
    آره با کابل می تونی آپدیتش کنی. نگران نباش، درست میشه.
    برنامه PC SUITE سونی اریکسون رو نصب کنی درایورش هم نصب میشه. توو سایت خودش هست، بگردی پیدا می کنی ولی باید حجمش زیاد باشه بهتره سی دیشو از یه نفر بگیری.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من توی این دو سه ساعت فقط تو منوها میگر دم تا یاد بگیرم کار کر دن باهاشو ممکنه یه چیزهایی رو هم فعال کنم ندونم چیه بعد هم یادم بره از چه راهی رفتم چون من اصلا کار کردن با این گوشی رو بلد نیستم

این برنامه ای که میگم توی اون نواری که در بالا هست کنار انتن یه گوشی تلفن قرمز رنگ به صورت افقی قرار کرفته ویه فلش کوچیک قرمز بالاش هست دیشب که تلفنم زنگ خورد دیدم صدا از کم شروع شد و به تدریج زیادتر میشد ممکنه مال همین باشه اگر هست کجا باید برم غیر فعالش کنم یاد
    ال سی دی من روزها اول با یه اشاره کوچیک کار میکرد حالا باید بیشتر فشار بدم برای همین گفتم شاید محافظ خرابش کنه
    اولا که تنظیمات رو تا نمیدونی عوض نکن، پیدا کردن مشکل همیشه راحت نیست.
    اون علامتی هم که اومده واسه DIVERT هست. گوشیت رو divert کردی. برو به اینجا و درست کن:
    همه گزینه ها رو روی off تنظیم کن. control panel>call setting>divert calls>voice calls

اون صدای زنگ هم که بطور تدریجی زیاد میشه، از اینجا درست کن:
    تیک increasing ring رو بردار. control panel>device>sounds & alerts>ringtones

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •