برای استفاده کامل باید یک بسته دیگه غیر از ۶ صبح تا ۱۲ داشته باشید من هرروز دارم استفاده میکنم و تا ۱۲ کامل دانلود میکنه برای اینکه از اون بسته دیگه تون استفاده نکنه طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کنید از اون استفاده نمیکنه
برای استفاده کامل باید یک بسته دیگه غیر از ۶ صبح تا ۱۲ داشته باشید من هرروز دارم استفاده میکنم و تا ۱۲ کامل دانلود میکنه برای اینکه از اون بسته دیگه تون استفاده نکنه طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کنید از اون استفاده نمیکنه
برای شما طرح کنترل مصرف آزاد فعال هست؟ برای من بدون این طرح تا 12 کامل دانلود میکنه و مشکلی نداره ولی در صورت فعال بودن از ساعت 11:30 قطع وصلی شروع میشه.
بله مال من فعاله شاید طرح دیگه ای ندارید به خاطر اونه
اون قدر گفتم دزد دزد
ایرانسل یه سیمکارت 4g رایگان داد چند روز پیش هم یه اینترنت رایگان 4 گیگ روزانه و 4 گیگ از ساعت 2 تا 8 صبح. سرعتش هم بیشتر از سیمکارت 3g بود انصافا زیاد هست. یک ماهه است.
اولشم نشون نمیداد فک کردم ممکنه از شارژم کم کمه بعد دیدم چون طرح کنترل مصرف ازاد فعاله میشه کار کرد بدون روشن کردن موبایل دیتا هم شد. برام سواله ایا بدون روشن کردن موبایل دیتا، دیگه کار نمیکنه درسته؟ من احساس کردم صبح بدون روشن کردن موبایل دیتا و فقط با وای فای خونه بازم از ایرانسل میگرفت شاید اشتباه میکردم.
اون طرح 5 گیگ از 6 صبح تا 12 ظهر با 2000 تومان اگر درست حسابی کار کنه خوبه!
Last edited by shangil; 14-05-2017 at 20:21.
دوستان کلا طرح های اینترنت شبانه برداشته شده؟
راهی برای دانلود در شب هست؟
دوستان من گوشیم 3G فقط ساپورت میکنه و تو دانلودهای شبانه +H هست. سرعتم خیلی متغیره و روی 600میاد ولی نکته جالب اینه هر ازگاهی میره روی 3G سرعت بیشتر میشه!!
کسی راهی سراغ نداره سرعت بیشتر بشه/؟
بسته ها ی gprs هفت سال پیش. با همون سرعت کم ماهی 30 گیگ دان میکردیم. اونم نه یکسره. دنیا کجا میره ما کجا. حالا 2.5 گیگ 13000 تومن
![]()
Hsdp چیه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مخفف High-Speed Down-link Packet هست (+H)
به شماره ای sms نزدید؟ چون من یه بار واسه استعلام به یه شماره پیام فرستادم و حدود 300 تمن کم کرد توی ایرانسل من هم همین hsdp نوشته بود اگه اشتباه نکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)