تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2919 از 3745 اولاول ... 191924192819286929092915291629172918291929202921292229232929296930193419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,181 به 29,190 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از داخل پنل از گزینه رانژه مجدد استفاده کنیم ممکنه رانژه عوض بشه و سرعت بره بالا ؟

الان از سرویس دل باکس 6 مگ استفاده میکنم سرعت به زور میشه 200 کیلو

در حالی که خواهرم از همین مرکز مخابرات استفاده میکنه صبحانه آسیا تک 6 مگ با سرعت 700 الی 800 کیلو

این گزینه رانژه مجدد تو پنل برای چیه ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مال من بعد از ظهر تا الآن کلا عکسا تو تلگرام نمیان مودمو روشن خاموش میکنم یه 2-3 دقیقه خوبه بعدش خرابه ولی با 4جی ایرانسل به خدا عکسو نمیفهمی کی میاره خاک عالم بر آسیاتک باد یه گهی خوردم گول سرویس یکسالشو خوردم الآنم با این سرویس صبحانه همرو میخاد جمع کنه پیش خودش ذلیل بشه ایشالا
    اینم وضعیت همین الآن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی روز روشن با فانوس دارن دزدی میکنن از منم حجم زدن فقط 2 روز اول یکم عجیب بود اصلا حساب نمیکردن از هر سایتی استفاده میکردم ولی الآن بخور بخور را انداختن چقد بی غیرتیم ما

یعنی من 10 سال پول اینترنت میدم به کسی که بیاد از ریز مصرف من سردربیاره خودشونم نمیدونن چجوری دارن حساب میکنن فقط چپ و راست دارن میخورن...
    معمولا وقتى قطعى زياد ميشه اينجورى نشون ميده ريزمصرف

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وی افزود: «در ۱۰ سال گذشته تقریباً قیمت پهنای باند در جهان به نصف رسیده‌ و در ایران این تغییرات کمتر از نصف بوده است. قیمت هر لینک اینترنت از هر STM1 (حدود ۱۵۵ مگابیت‌ بر ثانیه) حدود ۴۷ میلیون تومان به ۲۶ میلیون تومان رسیده است، اما تغییری در قیمت‌های انتقال شهری، بین شهری و بین استانی حاصل نشده است.

اینم ببخشین خاست یه حرفی گفته باشه قدش یکم بلند شه

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وی افزود: «در ۱۰ سال گذشته تقریباً قیمت پهنای باند در جهان به نصف رسیده‌ و در ایران این تغییرات کمتر از نصف بوده است. قیمت هر لینک اینترنت از هر STM1 (حدود ۱۵۵ مگابیت‌ بر ثانیه) حدود ۴۷ میلیون تومان به ۲۶ میلیون تومان رسیده است، اما تغییری در قیمت‌های انتقال شهری، بین شهری و بین استانی حاصل نشده است.

اینم ببخشین خاست یه حرفی گفته باشه قدش یکم بلند شه

نکته: لینکی که تحویل میشه با دلار محاسبه میشه برای همین قیمتش بالاست!! در صورتی که هر لینک قیمت خاص خودشو داره. نه یکسان..

نکته دوم: همین لینک وارد زیر ساخت میشه و چندین برابر قیمت خریداری شده به شرکت های امثال اسیاتک فروخته میشه چیزی حدود 60 تا 70 برابر قیمت اصلی ! 70 برابر معادل با 700 درصد سود برای زیر ساخت!!

نکته سوم: بعد از گرانی های زیر ساخت تازه اینجا به شرکت ها داده میشه که باز شرکت ها هر گیگ معادل 1500 تومان براشون در میاد که با قیمت مالیاتو ارزش افزوده و.... حدود 4 هزار تومان به مشترک میفروشن !!!

در نهایت با این روندی هست که از هنگام ورود لینک تا به مشترک رسیدن لینک هر کسی زورش رسیده میخواد یه سودی ببره مخصوصا تعداد زیادی از شرکت های خاص و مخابرات دارن سودهای کلان از این بخش میخورن هیچ وقت قیمت پایین نخواهد آمد.

حالا سوال اینکه شما چه کشوری رو پیدا میکنید اینقدر یک لینک اینترنت از ده ها درگاه بگذره برای سود های اقایون تا بدست مشتری برسه!!

مشکل از اصل خرابه وگرنه همه این سخن رانی ها جز امید دادن چیزی رو حل نمیکنه.
    Last edited by amin885; 15-06-2016 at 10:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نکته: لینکی که تحویل میشه با دلار محاسبه میشه برای همین قیمتش بالاست!! در صورتی که لینک خریداری از کشورهای همسایه اصولا همیشه با دلار پرداخت نمیشه این خودش یه سود کلان برای دلالی هست برای بعضی ها همچنین لینک همه کشورها قیمتش یکسان نیست.

نکته دوم: فقط مشکل سر فیلتر نیست بلکه این لینک وارد سرورهایی میشه که اونجا مدیریت میشه و تقسیم میشه و بعضی مواقع که میگن مشکل از زیر ساخت هست یعنی چهار تا ادم فنی پیدا نمیشن اون موقع شب مشکل اینجور سرورها رو رفع کنن و مشکل سراسری اینترنت درست میشه!!

نکته سوم: همین لینک وارد زیر ساخت میشه و چندین برابر قیمت خریداری شده به شرکت های امثال اسیاتک فروخته میشه چیزی حدود 60 تا 70 برابر قیمت اصلی ! 70 برابر معادل با 700 درصد سود برای زیر ساخت!!

نکته چهارم: بعد از گرانی های زیر ساخت تازه اینجا به شرکت ها داده میشه که باز شرکت ها هر گیگ معادل 1500 تومان براشون در میاد که با قیمت مالیاتو ارزش افزوده و.... حدود 4 هزار تومان به مشترک میفروشن !!!

در نهایت با این روندی هست که از هنگام ورود لینک تا به مشترک رسیدن لینک هر کسی زورش رسیده میخواد یه سودی ببره مخصوصا تعداد زیادی از شرکت های خاص و مخابرات دارن سودهای کلان از این بخش میخورن هیچ وقت قیمت پایین نخواهد آمد.

حالا سوال اینکه شما چه کشوری رو پیدا میکنید اینقدر یک لینک اینترنت از ده ها درگاه بگذره برای سود های اقایون تا بدست مشتری برسه!!

مشکل از اصل خرابه وگرنه همه این سخن رانی ها جز امید دادن چیزی رو حل نمیکنه.
    دوست عزیز 70 برابر سود یعنی 7000 درصد

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز 70 برابر سود یعنی 7000 درصد

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    حالا حتی اگر بخوایم از خبر گذاری های خود ایرانم بگیم

هزینه اینترنت در ایران٣٥٠٠ برابر ژاپن

قیمت اینترنت پرسرعت ایران 16 هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است

زیرساخت : شکست انحصار اینترنت را ارزان نمی‌کند

اخیرا مرکز پژوهش‌های مجلس گزارشی در خصوص وضعیت ارائه سرویس اینترنت در کشور منتشر کرد. براساس این گزارش پهنای باند 25 برابر گرانتر از قیمت اولیه به دست کاربر می‌رسد
    Last edited by amin885; 15-06-2016 at 10:18.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینا باز این سرویس صبحانه رو برداشتن که برای تمدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

ای بابا کاش زودتر تمدید میکردم این سرویس رو ! کارشون حساب کتاب نداره که !این وضع داغون اینترنتشون اینم از وضعیت سرویس ها !

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه سوال دوستان من الان دارم سرویس شهاب 10 مگ ماهی 10 گیگ 46 تومنی استفاده میکنم و محدودیت سرعت هم ندارم

اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم به این سوریس
    (اینترنت پرسرعت چالاکـ 10 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان) 339,000 ريال

ایا سرعتم تغییر پیدا میکنه یا با همون سرعت قبل میتونم تو بازه رایگان دانلود کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه سوال دوستان من الان دارم سرویس شهاب 10 مگ ماهی 10 گیگ 46 تومنی استفاده میکنم و محدودیت سرعت هم ندارم

اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم به این سوریس
    (اینترنت پرسرعت چالاکـ 10 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان) 339,000 ريال

ایا سرعتم تغییر پیدا میکنه یا با همون سرعت قبل میتونم تو بازه رایگان دانلود کنم ؟
    توی تایم رایگان افت میکنه میاد پایینتر اما در حالت عادی تغییر نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •