هنوز معلوم نيست دارن چ بلايى سر بسته نامحدود ميارن، ممکنه افزايش قيمتى هم داشته باشيم!!!!
- - - Updated - - -
هنوز معلوم نيست دارن چ بلايى سر بسته نامحدود ميارن، ممکنه افزايش قيمتى هم داشته باشيم!!!!
- - - Updated - - -
ممنون بابت اطلاع رسانی دوست عزیز.
این ایرانسل حداقل وقتی از این کارا میکنه یه زحمتی به خودش بده توی برنامه ایرانسل من هم یه اطلاع رسانی بکنه. نه اینکه کاربر در به در اینور اونور بگرده تا ببینه چه بلایی سر بستهها آوردن.
خواهش می کنم ...
بله حداقل باید در کانال تلگرام یا اینستاگرام ب صورت مجزا اطلاع می دادن و منم این خبرو از لا ب لای کامنتا پیدا کردم
امیدوارم شاهد تغییرات منفی در بسته نباشیم!!!!
این طرح شبانه چی شد ؟
Last edited by |محمدی|; 14-05-2017 at 07:20.
این اون طرح یک ساعت نامحدود 900 تومنی نیست یه طرح دیگه هست
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داداش اپدیت و ... هیچ ربطی به حذف فقط یک نوع بسته نداره ! ما رو هم خر فرض کردن اگه واقعا هیچ تغییری پیدا نکنه
برید تو پیچ ایستا با این ابراز علاقه دوستان به این طرح اگه اینبار افزایش قیمت نداشته باشه مطمئن باشید در اینده نزدیک بسته هاشو گرونتر میکنه
وقتی همراه اول قیمت بسته های نامحدود رو اعلام کرد تا الان چند نفر گفتن چرا ایرانسل انقدر بسته هاش گرونه !!!
همه کاربرها که سرعت یالا 5 الی 6 مگ ندارن میانگین حدود 2 مگ هست
من 2 خط همراه اولم نا محدود بخرم مشه نصف هزینه ایرانسل تازه سرعت منطقه من همراه اول خیلی بیشتره
با گسترش پشتیبانی همراه اول دیگه ایرانسل مجبوره تغییری در بسته هاش بده فعلا که هنوز تا 1 ساله دیگه داره ملت و میچاپه بابت همین بسته ها
عجب گیری کردیم میرم حیاط فورجی پلاس میشه با ۲ خط آنتن.از در حیاط بیرون میرم فورجی پلاس فول آنتن میشه.میرم داخل خونه.فورجی پلاس قطع میشه و کلا فورجی با ۴ خط یا کلا فول آنتن میشه.چ جوریاس اخه.
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
با برنامه speedtest ببین توی حالت 4G و 4G+ چقدر تفاوت سرعت دارید.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
دوستان کسی بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی یا ماهیانه رو داره؟
برای من نیم ساعت آخر بلا استفاده هست . از 11:30 تا 12 اگه دانلود کنم اینترنت قطع میشه دوباره وصل میشه.فقط موقعی هم که طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه اینطوری میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)