تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2918 از 4105 اولاول ... 1918241828182868290829142915291629172918291929202921292229282968301834183918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,171 به 29,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان ارتش هم تقسیم بندی لب مرز داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام ... دوستان یه سوال مهم .. کسی از خدمت کردن داخل یگان عقیدتی سیاسی 01 خبر داره که چطوریه ؟؟ ساعتش اینا ؟؟
    لیسانس کامپیوتر ... از یکی شنیدم بهترین جا بعد از آموزشی برای یگانه .. درسته ؟؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقایون ما جمع کردیم که بریم اراک ، تو نظام وظیفه گفتند دیگه اراک نیرو نمیگیره اصلا و مارو انتقال دادن شور اباد اموزشی المهدی عج یگان ویژه
    بعد برای وارد شدن به یگان کجاهارو داره توی تهران؟ -_- سگ بر@!^ینه تو این شانس -_-

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام ... دوستان یه سوال مهم .. کسی از خدمت کردن داخل یگان عقیدتی سیاسی 01 خبر داره که چطوریه ؟؟ ساعتش اینا ؟؟
    شما اعزام شدید و در حال سپری کردن اموزشی هستید؟
    عقدتی سیاسی ها در ارتش تا جایی که من دیدم برای افسران خوب است ولی از لحاظ روحی و روانی محیط بسته ای است فرمانده عقیدتی سیاسی یک روحانی است و مجوعه افراد انجا از کادر و وظیفه همیشه باید افکارشان در جهت ان باشند ، عقیدتی ها در پادگان ها قدرت زیادی دارند حتی نمی توان یک فرمانده یک یگان با درجه سرهنگی با فرمانده عقیدتی مقایسه کرد. در بیشتر پادگان های ارتش و در ۰۱ نیز ، عقیدتی برای جذب نیرو وظیفه نام نویسی می کند که همچنین یک ازمون کتبی و شفاهی دارد که بحش شفاهی شامل سوالتی پیرامون نماز و دعاست.ساعت هم مانند سایر پرسنل وظیفه هم درجه در سایر یگان هاست به عبارتی از ۶:۳۰ تا ۱۴ است .به هر روی نمی توان گفت چه یگانی بهترین است هر یگان کمی و کاستی های دارد و از همه مهمتر خود فرمانده ان یگان است که چه اخلاقی و رویکردی نسبت به پرسنل وظیفه داشته باشد .

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یادش بخیر
    پارسال من همین موقع توی این انجمن داشتم اطلاعات کسب میکردم واسه اول اردیبهشت که اعزامم بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

دوستان واسه رفتن دودلم
    قبلا گفتم اعزامم اول اردیبهشت افتادم مالک اشتر اراک نیروی انتظامی
    بنظرتون تمدید بزنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بچه ها.. ممنون میشم یه راهنمایی کنید..

من یک اردیبهشت اعزام میشم، لیسانس هستم و شغلم عکاسی هست.. برای امریه گرفتن توو فازه کاری عکاسی کدوم قسمت رو پیشنهاد میدین؟؟ یا اصلا استارت کار امریه گرفتنم رو از کجا بزنم بهتر به نتیجه میرسم؟؟؟
    دمتون گرم
    سلام.
    نمیدونم الان که نزدیک اعزام هستید میشه دنبال امریه بود یا نه و در این زمینه اطلاعی ندارم، ولی باید بگم که بنده تو 02 (ارتش) بودم یه روز تو حسینیه از طرف عقیدتی سیاسی اومدن و چندین مورد رو نام بردن و گفتن هرکی در این زمینه ها مهارت داره بیاد خودشو معرفی کنه نیرو لازم داریم، یکی از این موارد عکاسی بود و اگه شما عکاس حرفه ای باشید به احتمال خیلی زیاد شما رو برای عقیدتی میگیرن. عقیدتی هم یکی از بهترین جاها برای خدمت هست. البته نمیدونم این روال در سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع وجود داره یا نه.
    موفق باشی

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان واسه رفتن دودلم
    قبلا گفتم اعزامم اول اردیبهشت افتادم مالک اشتر اراک نیروی انتظامی
    بنظرتون تمدید بزنم؟
    امروز صبح به ما گفتن کد مالک اشتر کلا عوض شده و دیگه نیرو نمیگیره ، احتمالا شمارو هم جایه دیگه ای بفرستن

آخر فروم باز Consul 141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    BandarAbbas

پيش فرض

یگان ِ عقیدتی ِ هر جهنم و قبرستونی که اعزام بشی بهشت ِ سرباز ِ صفر اونجا عشق و حال میکنه ، لیسانسش دیگه بماند ... نه اینکه کلا بیکار باشی و بخور و بخواب ولی خوب کاراشم راحت و سرگرم کننده ست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

امروز صبح به ما گفتن کد مالک اشتر کلا عوض شده و دیگه نیرو نمیگیره ، احتمالا شمارو هم جایه دیگه ای بفرستن
    سلام
    اتفاقا من صبح حدودای ده رفتم نظام وظیفه
    زد تو سیستم گفت مالک اشتر اراک
    یعنی چی عوض شده؟
    من دفترچه رو دی ماه پست کرده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •