این اوضاع مسخره ping بالای 300 معلوم نیست کی درست میشه؟؟؟!!!!
مردیم از بی garena یییییییییییییی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این اوضاع مسخره ping بالای 300 معلوم نیست کی درست میشه؟؟؟!!!!
مردیم از بی garena یییییییییییییی![]()
آرت 0 ؟؟
آرت هوم که دق آوره واقعاً. 7 همون دایل آپ میشه. چرا خودشون رو اذیت میکنن.![]()
سلام دوستان من نمی تونم همین جوری بیام اینجا ....
برای من خطای L میاد و این سرویس های اکو بسیار عالی هستند...![]()
منکه ART1 هستم الان گنده الان 1هفته هست سرعت دانلودم به شدت کاهش پهدا کرده و نوسان زیادی داره همش رو 13تا20 متغییره درصورتی که تا هفته پیش زیر 70 یا 60 دانلود نداشتم شباهم که فکرشو نکن نابوده شبا بترکنه 10 بده![]()
الان نفهمیدیم تعریف کردی یا کنایه بود ؟!
من که واقعا نمی دونم سرعتم پایینه یا بالا
تعداد سایت هایی که به صورت عادی باز می شن انگشت شمار شده
پیامک -- که باز قطعه
البته تا باشه از این قطعی ها !!!
-------------------------------------
راستی این مشاهده ی اولین پست خوانده نشده که چند وقتیه به سایت اضافه شده خیلی چیز خوبیه و جای تشکر داره
از هیچ سایتی نمی شه دانلود کرد !
تورنت هم 15 مگ گرفت و مرد
نمی دونم فیلم دانلود کردن چه ربطی به این جریانات داره آخه ؟!
البته این دفعه فکر کنم شاتل بی تقصیره !
آخرین آمار ارائه شده از شرکت مخابرات ایران از وجود 28 میلیون کاربر اینترنت در کشور حکایت دارد که با وجود تنها حدود 734 هزار کاربر اینترنت پرسرعت، بیش از 98 درصد کاربران ایرانی از اینترنت دایل آپ با سرعت حداکثر 56 کیلوبیت بر ثانیه استفاده میکنند.
به گزارش خبرنگار مهر، شرکت مخابرات ایران در تشریح وضعیت کنونی مخابراتی کشور اعلام کرد که در حال حاضر 28 میلیون کاربر اینترنت، 25 میلیون مشترک تلفن ثابت و 40 میلیون مشترک موبایل همراه اول در کشور وجود دارد.
این در حالی است که طبق آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعداد پورتهای ADSL واگذار شده در سطح کشور توسط گروه شرکتهای ندا از مرز 700 هزار پورت گذشته که این آمار نشان میدهد این سرویس آنچنان که باید در سطح کشور فراگیر نشده است.
شرکتهای دارای پروانه خدمات انتقال دادهها (PAP) که موظف بودند تا پایان برنامه چهارم توسعه، بیش از یک میلیون و 250 هزار پورت پرسرعت در کشور دایر کنند معتقدند که به دلیل عدم تامین پهنای باند مورد نیاز تنها 60 درصد از تعداد خطوط ADSL منصوب شده آنها به بهره برداری رسیده و در شرایط موجود اضافه شدن کاربر جدید باعث افت کیفیت ارائه این خدمات خواهد شد.
لینک کامل خبر:
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا سعید داری شلوغش میکنیها...
خداییش من که یه پام رشته و یه پام قم. تو این دوجا نه این مدل قطعی اینترنت دیدم و نه قطعی پیامک. شما ساکن مشهدید؟
الان 25 روزه شبانه ما محدود شده ولی دو شبه یعنی از شب 24 بهمن و دیشب از ساعت 3 سرعتم بالا میره. اگه واقعا قرار بود محدودیت سیاسی و غیره قائل بشن، حداقل برای کابرانی مثل من، تو این دوشب دوباره افزایش سرعت به وجود نمی اومد. باور کن دیگه اینا رو این جور تحرکات هیچ حساسیت خاصی ندارن.![]()
دوستان یکی از رفیقام ECO 128 با محدودیت 3 گیگ گرفته میگه سرعتش بالاتر 17 نمیره.چرا اینقدر سرعتش کمه؟
Last edited by gamekhor2007; 14-02-2011 at 11:37.
کسی اینجا آرت 2 یا بالاتر داره Down Stream که توی کنسول مودم نوشته رو اینجا بنویسه؟
ممنون![]()
هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)