تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2917 از 4428 اولاول ... 1917241728172867290729132914291529162917291829192920292129272967301734173917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,161 به 29,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

تمدید اشتراک در بازه زمانی جایزه دار اولین باره یه همچین چیزی واسه پارس آنلاین میشنوم
    میشه یکم توضیح بدین؟کی هست؟سالی چند بار؟اصلا از کجا بفهمیم که چه زمانی رو به عنوان بازه جایزه دار تعیین کردن؟
    فکر کنم حدودا تیر ماه امسال بود قبلا خاطرم نیست چنین چیزی بود یا نه
    رو صفحه اصلی سایتشون همین قسمتی که بنر سایت هی عوض میشه بود
    گفته بودن اگه تو این دوره تمدید کنید 15 % ترافیک کل رو میتونید جایزه بگیرید . (دقیق یادم نیست 15 بود یا نه !) ولی من که 6 ماهه 12 گیگی گرفتم 2 گیگ بهم داد
    اگه میزان هدیه 1.5 گیگ هم بود ، رند میشد به سمت 2
    البته از من که بعدا پس گرفتن ولی تو همین فروم دوستان بودن که گیگ هدیه شو گرفتن
    معمولا از این طرح های تشویقی میذارن . ایمیل مربوط بهش رو هم فکر میکنم ارسال کنن

1 گـــیــگ اضافه شد ... فقط خدا کنه برنامه ای نداشته باشن ....
    سلام گرگ بی طمع نیست

طبق مصوبه اینا باید حجم رو 20 درصد ارزون کنن... این شامل کسانی که قبلا سرویسشون رو خریدن هم میشه... به خاطر همین موظفن که حجم کاربرا رو افزایش بدن یا پول رو پس بدن.. تمام isp های دیگه هم این کار رو کردن... پارس آخر از همه این کار رو کرد!!
    خب چرا فقط یه گیگ دادن
    من الان دیدم ما به التفاوت قیمت واسه سرویس من حدود 11 هزار تومن هست
    خب 3 گیگ باید بدن
    Last edited by hamidchi; 07-03-2014 at 11:56.

2. 3 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان. پارس آنلاین قیمت تعرفه هاش رو ارزون کرده؟؟ یا اونم ترفیک سرویس های محدودش رو بیشتر کرده؟؟؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان. پارس آنلاین قیمت تعرفه هاش رو ارزون کرده؟؟ یا اونم ترفیک سرویس های محدودش رو بیشتر کرده؟؟؟
    اکثر سرویسا (به خصوص سرویسای پر طرفدار) ترافیکشون بیشتر شد و قیمتشون تغییر چندانی نکرد (حداکثر 1000 تومن کم شده)
    فکر میکنم فقط سرویسای 2 گیگ سه ماهه و 512 30 گیگ حجمشون تغییری نکرد و قیمتشون عوض شد...
    سرویسای نامحدود هم هیچ تغییری نکردن!!!

*ویرایش: ظاهراً 512 10 گیگ هم بدون تغییر حجم فقط قیمتش کمتر شده....
    Last edited by netstat; 08-03-2014 at 12:58.

5. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی توی ساعات رایگان رنج آی پی های مختلف رو تست کرده ببینه مثل مخابرات روی سرعت تاثیر داره یا نه؟ مثلا 91.99 یا 188

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مثل اینکه کلا همه isp ها همین کار رو کردن کلا قرار نیست چیزی تو این مملکت ارزون بشه
    Last edited by saeed ssd; 07-03-2014 at 19:21.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خب چرا فقط یه گیگ دادن
    خب 3 گیگ باید بدن
    اصولاً بر اساس باقی مونده ی سرویس حساب میکنن نه کل سرویس... ولی به هر حال به قول شما دزد آنلاینه دیگه! یه چیزی یه جا باید بدزده!

به من که نامحدودم هیچی ندادن!!! تازه یه روزشم کم کردن شده 29 روز!!! (احتمالاً به خاطر اسفند ماه اینجوری شده)
    قابل توجه این دوستانی که میگن عیدیه.... اگه عیدیه چرا به نامحدودا هیچی ندادن؟؟
    -----------------
    کلاً این پارس آنلاین داره تمام تلاشش رو میکنه که این نامحدود رو جمع کنه... فقط انگار روش نمیشه!
    Last edited by netstat; 07-03-2014 at 14:48.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

اصولاً بر اساس باقی مونده ی سرویس حساب میکنن نه کل سرویس... ولی به هر حال به قول شما دزد آنلاینه دیگه! یه چیزی یه جا باید بدزده!

به من که نامحدودم هیچی ندادن!!! تازه یه روزشم کم کردن شده 29 روز!!! (احتمالاً به خاطر اسفند ماه اینجوری شده)
    قابل توجه این دوستانی که میگن عیدیه.... اگه عیدیه چرا به نامحدودا هیچی ندادن؟؟
    -----------------
    کلاً این پارس آنلاین داره تمام تلاشش رو میکنه که این نامحدود رو جمع کنه... فقط انگار روش نمیشه!
    باقیمانده سرویس هم اگه حساب کنند بازم این نمیشه وقتی قیمتا عوض شد من حدود 20 روز بود که تمدید کرده بودم و بیشتر از 5 ماه مونده بود
    فکر کنم به همه یه گیگ دادن چه 10 گیگ خریده بودن چه 100 گیگ . دوستانی که سرویس های حجمی حجیم خریدن باید بگن
    احتمالا مشترکین نامحدود رو مرفهین بی درد میدونن پس به اونا یارانه ترافیک یک گیگی تعلق نمیگیره

10. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان پارس آنلاینی یه محبتی میکنید یه تست از پینگتون با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بذارید ؟ ممنون خیلی پینگ واسم مهمه

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه حجم نخریدم خودشون اضافه کردن یک گیگ اینم تو مدریتی سرویس نوشته:

افزایش محدودیت ترافیک استاتیک به میزان 1024 مگا بایت [یک گیگا بایت ترافیک استاتیک]

جریان چیه الان؟ عیدیه؟ یا چون سرویس قبلی من 3 گیگ بود شده 4 گیگ؟

برا منم اضافه شده
    عیدی کدومه بابا؟؟!! اینا به این راحتیا نم پس نمیدن!.... دولت مجبورشون کرده...
    برای من هم یک گیگ اضافه شده نوشته "افزایش محدودیت ترافیک استاتیک به میزان 1024 مگا بایت [یک گیگا بایت ترافیک استاتیک]
    شاید به خاطر ما به التفاوت قیمتهمای اعمال شده جدید با باقی مانده قرار داد باشه
    فکر کنم حدودا تیر ماه امسال بود قبلا خاطرم نیست چنین چیزی بود یا نه
    رو صفحه اصلی سایتشون همین قسمتی که بنر سایت هی عوض میشه بود
    گفته بودن اگه تو این دوره تمدید کنید 15 % ترافیک کل رو میتونید جایزه بگیرید . (دقیق یادم نیست 15 بود یا نه !) ولی من که 6 ماهه 12 گیگی گرفتم 2 گیگ بهم داد
    اگه میزان هدیه 1.5 گیگ هم بود ، رند میشد به سمت 2
    البته از من که بعدا پس گرفتن ولی تو همین فروم دوستان بودن که گیگ هدیه شو گرفتن
    معمولا از این طرح های تشویقی میذارن . ایمیل مربوط بهش رو هم فکر میکنم ارسال کنن

سلام گرگ بی طمع نیست

خب چرا فقط یه گیگ دادن
    خب 3 گیگ باید بدن
    باقیمانده سرویس هم اگه حساب کنند بازم این نمیشه وقتی قیمتا عوض شد من حدود 20 روز بود که تمدید کرده بودم و بیشتر از 5 ماه مونده بود
    فکر کنم به همه یه گیگ دادن چه 10 گیگ خریده بودن چه 100 گیگ . دوستانی که سرویس های حجمی حجیم خریدن باید بگن
    احتمالا مشترکین نامحدود رو مرفهین بی درد میدونن پس به اونا یارانه ترافیک یک گیگی تعلق نمیگیره
    فکر نکنم ربطی به اون قضیه داشته باشه.
    من سرویسمو بعد تغییر قیمت‌ها تمدید کردم، یه ماهه 4 گیگ (قبلا 3 گیگ بود)، فرداش یه گیگ دیگه اضافه شد، شد 5 گیگ.

13. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

دوستان پارس آنلاینی یه محبتی میکنید یه تست از پینگتون با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بذارید ؟ ممنون خیلی پینگ واسم مهمه
    بفرمایید دوست عزیز(سرویس من 2048 یک ماهه و سرعتم به خاطر نویز خط روی 4 بسته شده)

15. این کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •