تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2917 از 3745 اولاول ... 191724172817286729072913291429152916291729182919292029212927296730173417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,161 به 29,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام .

20 گیگ رو تقسیم بر 30 کنید . میشه حدودا 640 مگابایت . یعنی در روز میتونین 640 مگابایت با سرعت متوسط دانلود کنین . بعد از این میزان تا آخر شب محدود میشین رو 20 kB که حتی نمیشه صفحه باز کرد .
    من قبلا استفاده کردم نامحدود آسیاتک رو ... کلا مسخرس . توصیه نمیشه براتون

------------------

پ .ن : آسیاتک حرومت باشه یک گیگ حجمی رو که تو سایت فیلمیو خوردی ... ایرانسل هم رایگان کرده این سایت رو کلا ... دمش گرم ... متاسفم برا آسیاتک
    مرسی یعنی بعد از20 گیگ سرعت روی 40 کیلو نمیاد میشه 20 کیلو

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من هنوز اشتراک اسیا رو ندارم اما با بحث کردن دوستان متوجه شدم نظرها متفاوت هست مخصوصا تو محدود بودن حجم
    Last edited by namgo; 13-06-2016 at 18:00.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همراه با بی کیفیت ترین نت جهان بر شما تبریک باد

ادرسی سایت فیلمو رو بزارید ببینم چه کوفتی هستش
    filimo.com بیا برو یکم حجم بده بخورن گناه دارن بنده خدا آقای یوسفی زاده چهرش هم مهربانه آخه آدم میخاد آدرس دیوار مهربانی هم بده بهشون
    هیچ کوفتی نیست آشغال آشغاله فیلمای 100 سال پیشو برمیداره سرو تهشو قیچی میکنه میزاره با پول خدا تومن بریم ببینیم دانلودم نمیشه

فقط یه چیز بگم اینا همش برای حجم خوریه تمااااااااااااااااااااااا ااااااااام
    Last edited by android500; 13-06-2016 at 18:00.

4. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

همراه با بی کیفیت ترین نت جهان بر شما تبریک باد

filimo.com هیچ کوفتی نیست آشغال آشغاله فیلمای 100 سال پیشو برمیداره سرو تهشو قیچی میکنه میزاره با پول خدا تومن بریم ببینیم دانلودم نمیشه
    فقط یه چیز بگم اینا همش برای حجم خوریه تمااااااااااااااااااااااا ااااااااام
    مرسی الان تو سایت اپارات دیدم لینکشو مزخرف بود

6. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

20 کیلو و 40 کیلو که فرقی ندارن زیادن . هردوشون رو اعصابن . من یادمه سرعتم تا 7 کیلو هم پایین می اومد .
    خودشم اینطوری نیست که شما بشینید 20 گیگ رو مثلا در عرض 10 روز تموم کنین بعدش که محدود شدین سرویس رو عوض کنین . بلکه هر روز فقط 650 مگ با سرعت بین 150 تا 250 میتونین بگیرین و بعدش میشه 40 یکم بعدش 20 و بعدش هم 7 تا 15 :| تا آخر شب که دوباره پهنای باندتون ریست بشه .
    کلا به درد نمیخوره . نامحدود شاتل بهتره یا حتی پارس آنلاین .

حروم زاده به تمام معنا دزد دزدن جلو چشممون حجممون رو میخورن یه آبم روش کوفتشون بشه اون دنیا جواب میگیرن
    اینا اون دنیا و این دنیا حالیشون نیست که .
    یکم مسئولیت پذیری ندارن . به مردم به دید کیسه پول نگاه میکنن متاسفانه .

من که دنبال یه شرکت خوبم تا از آسیاتک برم . متاسفانه ساعت 10 به بعد هم کلا نت میپوکه تا ساعت 2 شب . ماشالله همیشه هم مشکل یا از سیم کشی خونس یا مخابرات ... آسیاتک همیشه درسته و نشده تا حالا یه چیزی رو قبول کنن .

خرداد سال پیش که ثبت نام کردم عالی بود ... عالی ... الان ولی

بیخیال اعصابمون رو زیاد خرد نکنیم

8. 2 کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من تا دیروز آسیاتک داشتم ، یعنی میتونم بگم در یه کلام ، مزخرف ترین شرکت ISP در ایران.

نه پشتیبانی درست و حسابی دارن و نه هیچ دیگه ! فقط به فکر پول ن.

باور کنید واسه این تخلیه یک هفته و نیم ما رو گذاشتن سرکار .. اخرش با جور کردن هزار تا آشنا در مرکز مخابراتی تا تخلیه شده ..

10. 2 کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چقدر مزخرف شده
    برای یکی از دوستام خریدم افتضاحه
    ابروم جلوش رفت

12. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

20 کیلو و 40 کیلو که فرقی ندارن زیادن . هردوشون رو اعصابن . من یادمه سرعتم تا 7 کیلو هم پایین می اومد .
    خودشم اینطوری نیست که شما بشینید 20 گیگ رو مثلا در عرض 10 روز تموم کنین بعدش که محدود شدین سرویس رو عوض کنین . بلکه هر روز فقط 650 مگ با سرعت بین 150 تا 250 میتونین بگیرین و بعدش میشه 40 یکم بعدش 20 و بعدش هم 7 تا 15 :| تا آخر شب که دوباره پهنای باندتون ریست بشه .
    کلا به درد نمیخوره . نامحدود شاتل بهتره یا حتی پارس آنلاین .

اینا اون دنیا و این دنیا حالیشون نیست که .
    یکم مسئولیت پذیری ندارن . به مردم به دید کیسه پول نگاه میکنن متاسفانه .

من که دنبال یه شرکت خوبم تا از آسیاتک برم . متاسفانه ساعت 10 به بعد هم کلا نت میپوکه تا ساعت 2 شب . ماشالله همیشه هم مشکل یا از سیم کشی خونس یا مخابرات ... آسیاتک همیشه درسته و نشده تا حالا یه چیزی رو قبول کنن .

خرداد سال پیش که ثبت نام کردم عالی بود ... عالی ... الان ولی

بیخیال اعصابمون رو زیاد خرد نکنیم

دیروز خط عالی کیفیت عالی snr بالای 22 خط روی 10 مگابیت بسته شده اما بازی کلش رو مرتب قطع میکرد و دیتا قطع میشد. ولی با سیم کارت ایرانسل بسیار عالی بود!!

یعنی خدا adsl با خط 10مگا بیت و کیفیت عالی باید مشکل داشته باشه روی بازی های انلاین اما سیم کارت ایرانسل با اون وضعیت کند نتی که روی سیم کارت هست جوابگو باشه!!

اینها همش بخاطر اینه که کمبود پهنای باند بین المللی دارن و حاضرم نیستن پولایی که از ملت میگیرن رو خرج خرید پهنای باند بین المللی کنن ارزان ترین لینک هم که برای عمان هست که اسیاتک روی همون لینک اینترنت میده به ملت شریف!!

14. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دیروز خط عالی کیفیت عالی snr بالای 22 خط روی 10 مگابیت بسته شده اما بازی کلش رو مرتب قطع میکرد و دیتا قطع میشد. ولی با سیم کارت ایرانسل بسیار عالی بود!!

یعنی خدا adsl با خط 10مگا بیت و کیفیت عالی باید مشکل داشته باشه روی بازی های انلاین اما سیم کارت ایرانسل با اون وضعیت کند نتی که روی سیم کارت هست جوابگو باشه!!

اینها همش بخاطر اینه که کمبود پهنای باند بین المللی دارن و حاضرم نیستن پولایی که از ملت میگیرن رو خرج خرید پهنای باند بین المللی کنن ارزان ترین لینک هم که برای عمان هست که اسیاتک روی همون لینک اینترنت میده به ملت شریف!!
    منم مجبور شدم یه بسته 12 گیگ یکساله از ایرانسل بگیرم برای مواقعی که آسیافاــ رو اعصاب ما را میره باور کن هر وقت هر سایتی که با آسیا نتونستم باز کنم بلافاصله با ایرانسل باز کردم واقعا کیفیتش خیلی بهتر از آسیاتکه یدونه سایت با هر دو باز کنین میبینین

16. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

من سرویس صبحانه دارم امروز صبح تو ساعات رایگان سرعت دانلود 1 مگ بود روزای قبل 250 کیلو بود می خواستم ببینم فقط واسه من این جوری سرعت دانلود رایگانش زیاد شده یا واسه همه این طوریه.
    در ضمن فیلیمو هم رفتم بعد از فعالسازی پلاس و روشن خاموش کردن مودم حجم کم نکرد.

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •