دوستان به نظر شما 256 بگیرم واسه دوره جدید یا 128 هر دو اکو ؟؟
خیلی بین سرعتشون فرقه ؟؟ تو دانلود شبانه چی ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان به نظر شما 256 بگیرم واسه دوره جدید یا 128 هر دو اکو ؟؟
خیلی بین سرعتشون فرقه ؟؟ تو دانلود شبانه چی ؟
128 بگیر
شب و روز فرقی نمی کنه.کلا سرعت شبت محدوده.روز ها هم که سرعت 128 روی 512 بسته میشه
بیش از سه ماه هست از مانی که دگرگونی هایی در مرکز مخابرات انجام دادن وضعیت اینترنت من و پینگ من خراب شده. صد هزار بار هم براشون گزارش فرستادم و با کمال پر رویی یک متن از پیش مشخص شده را کپی پیست می کنند برای من
با درو.د. شما نزدیک به ۲ ماه هست همین پیام را برای بنده کپی و پیست می کنید و می فرستید و هیچ گاه این مشکل حل نشده. لطفا مشکل را حل کنید. بنده همچنان چشم به راه پاسخ گویی شما هستم. بیش از دو ماه است که وضعیت اینترنت شاتل به این صورت در آمده و شما همین پیام را تکرار می کنید. هر کاری هم کهع گفتید تا به حال انجام داده ام و مشکل حل نشده. لطفا از این کپی پیست ها دست بردارید و مشکل را حل کنید!!!!
با سلام
مشترک گرامی
در حال حاضر مشکل افت سرعت و packet loss شدید از سمت دیتای مخابرات می باشد،سپاسگذار خواهیم بود تا برطرف شدن کامل صبر نمایید.
شما هم تجربه ی این پیام را دارید؟
اختيار داري برادر. اين همين پيغام چند دفعه واسه من اومده.
البته چند تا ديگه هم هستند كه شبيه هم هستند. اما بيشتر از اين استفاده ميشه
ولله توي اهواز كه 128 رو روي 128 ميبندن .
از 17 كيلو امكان نداره دانلودت بالاتر بره با 128 . اما شنيدم توي استان هاي ديگه به اين صورت نيست. كلا شهر ها با هم فرق ميكنه. فكر كنم مشهد 128 رو روي 512 ميبندن
دوستان من میخوام Eco 512 بگیرم 6 ماهه
مودم هم میخوام خودم بگیرم آیا شاتل ساپورت میکنه ؟
D-Link 2730U WL-N 150 ADSL2
به هیچ وجه توصیه نمیشه که 6 ماهه بگیرید
نهایتا 3 ماهه بگیری.اما پیشنهاد من 1 ماهه هست
مودم هم هرچی دوست داشتی بگیر زیاد به این اراجیف شاتل گوش نده
چرا 6 ماهه نگیرم ؟
میدونم تا اون موقع سرویس دهنده بهتری تو شهرمون نمیاد با قیمت بهتر و سرویس بهتر
6 ماهه ریسک داره شما حداکثر 3 ماهه بگیر مطمنا بعدا پشیمون می شی چرا از شاتل گرفتی![]()
دوستان پس به نظر شما اکو 128 با اکو 256 یا 512 هرسه تو روز سرعتاشون برابره ؟؟ چه دانلود چه بازکردن صفحه ؟؟
ولی 6 ماهه یه خوبی داره اینم اینه که 3 گیگ بخر 3 گیگ ببرش رو حروم نمیشه میتونی زمان داری ازش استفاده کنی ولی تو 1 ماه یا3ماه اگه بخری مجبوری که تمومش کنی..
دوستان من تا 1 هفته دیگه این دورم تموم میشه اگه الان از این 3 گیگ جایزه دارها بخرم بعدش برم تمدید کنم میاد تو دوره جدیدم با توجه به اینکه تا دوره جدید یک هفته مونده فقط..؟
عزیز Art که روز و شب نداره!
روز و شب 30 و Downstream هم 285 !
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)