بله 100%
........
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله 100%
........
یعنی روز روشن با فانوس دارن دزدی میکنن از منم حجم زدن فقط 2 روز اول یکم عجیب بود اصلا حساب نمیکردن از هر سایتی استفاده میکردم ولی الآن بخور بخور را انداختن چقد بی غیرتیم ما
یعنی من 10 سال پول اینترنت میدم به کسی که بیاد از ریز مصرف من سردربیاره خودشونم نمیدونن چجوری دارن حساب میکنن فقط چپ و راست دارن میخورن...![]()
خوبه من و دوستان به بقیه عزیزان گفته بودیم که دروغه نرید فیلیمو حجمتون رو میخوره ولی گویا بعضی ها باور نمیکنند و از روی کنجکاوی میرن تا حجمشون خورده بشه و میلیونها تومان پول بی زبان از جیبشون بابت ترافیک کم شده بره به جیب آسیاتک دروغ تا این حد وقتی کاربران کاری نکنند همین میشه که بعضی ها دو روزه میلیاردر میشن همهم یگن عیب نداره حالا چند مگ مصرف شد ولی نمیدونن که کلی پول الکی باید دوباره برای خرید ترافیک مصرفی الکی بدن.
نه اسیاتک بلکه همه جا اینجوریه قبض تلفن برای بنده میاد از روز اول مسکونی بوده میزنن تجاری!! ده بار رفتم مخابرات برام درستش کردن مسکونی باز بعد دوماه میاد تجاری
معروفیت مشاغل توی قبض میزنن حدود 2 هزار تومن که اصلا تلفن مسکونی معروفیت مشاعلش کجا بوده!! رفتم گفتم میگن سیستم اصلاح میکنیم اصلاح میکنن باز ماه بعدی همین اش و کاسه و تازه این مخابراته دولتیش هست شما حساب کن وقتی اداره دولتی هر جوری بتونه کلاه میذاره سر مردم و هر ماه 2 تا 3 هزار تومن اضافه میگیره و برای چند میلیون خط میشه ماهی چند میلیارد سود شرکت خصوصی هم یاد میگیره از این ترفندها.
کشور ما کشوریه که عدالت اقتصادی درش وجود نداره . یک کارخانه دار و یا یک تاجر و وارد کننده و امثالهم که همه ما ها رو میخرن و میذارن توجیبشون صبح از خواب بیدار بشن روی هر محصولی که از زیر دستشون رد میشه یا وارد میکنن یا تولید هزار تا تک تومنی بذارن روش میشه چند میلیارد سود اما کافیه یه مغازه دار روی یک جنسش هزار تا تک تومنی اضافه بفروشه درگیر میشه با اصناف و تعزیرات و انواع قوانین!!!
کلا در کشورما در دشت رو ول کردن و دم مشک رو گرفتن چون زورشون به دشت های پولدار و قدرتمند نمیرسه که همین شرکت ها و همین سرمایه دار ها هستن که البته دلیلم داره چون از خودشون هستن کی میاد برای خودش ضرر بزنه!!
Last edited by amin885; 13-06-2016 at 14:21.
جای تاسف داره واقعا هیچ کاری هم نمیشه کرد فرهنگ رفت دیگه نمیاد![]()
سلام دوستانی که اسیاتک هستن نامحدود 512 که وقتی حجم بالای20 گیگ رودانلود کنن مثلا تو 1ماه دانلود 50گیگ شاید بیشتر بشه اخرین سرعتش چقدر میشه
کسی نامحدود ندارههمگی محدود هستن
![]()
سلام .
20 گیگ رو تقسیم بر 30 کنید . میشه حدودا 640 مگابایت . یعنی در روز میتونین 640 مگابایت با سرعت متوسط دانلود کنین . بعد از این میزان تا آخر شب محدود میشین رو 20 kB که حتی نمیشه صفحه باز کرد .
من قبلا استفاده کردم نامحدود آسیاتک رو ... کلا مسخرس . توصیه نمیشه براتون
------------------
پ .ن : آسیاتک حرومت باشه یک گیگ حجمی رو که تو سایت فیلمیو خوردی ... ایرانسل هم رایگان کرده این سایت رو کلا ... دمش گرم ... متاسفم برا آسیاتک
هر شرکت به یه ترفندی پول در میاره
این شرکت هم با رایگان کردن وب سایت های داخلی ..ولی برای مدت محدود تا پایان ماه رمضان
درضمن اگر شما اون بسته دانلود پلاس رو فعال زدید.باید چندین سایت داخلی رو چک کنید ببینید رو کدوم سایت ها برای شما جواب میده به شکل کاملا رایگان
بقیه نیم بها هست
داداش همین تست کردن حجم مارو به فنا داده شما برو از نت رایگان لذت ببر
حروم زاده به تمام معنا دزد دزدن جلو چشممون حجممون رو میخورن یه آبم روش کوفتشون بشه اون دنیا جواب میگیرن![]()
Last edited by android500; 13-06-2016 at 17:54.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)