تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2916 از 3745 اولاول ... 191624162816286629062912291329142915291629172918291929202926296630163416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,151 به 29,160 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا اگر من سرویس صبحانه رو بگیرم و مثلا بعد یک ماه راضی نباشم میتونم سرویس 10 مگ تمدید کنم ؟ یعنی سرویس رو عوض کنم ؟
    بله 100%
    ........

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این دانلود پلاس همش مزخرفه . دیشب 45 مگ از حجمم مونده بود بعد دانلود پلاس هم فعال بود مودم هم خاموش روشن کرده بودم گفتم برم ببینم این فیلیمو چی هست اصلا
    رفتم یکی دومین از فیلماش دیدم بعد دیدم زد حجم تموم شد !
    بیخودی حجمتون اینطوری نپره
    اینا جون به عزراییل نمیدن میان حجم مفتی حتی برای برای یکی دو سایت بدن ملت
    یعنی روز روشن با فانوس دارن دزدی میکنن از منم حجم زدن فقط 2 روز اول یکم عجیب بود اصلا حساب نمیکردن از هر سایتی استفاده میکردم ولی الآن بخور بخور را انداختن چقد بی غیرتیم ما

دوست عزیز, ظاهرا بنده هم مشکل شما رو دارم ...
    یک عدد فیلم با بیت ریت 800 دیده شد که 8250 مگبایت حجم بنده را به 8050 مگابایت تغییر داد
    "در کل یک بسته 90 مگابیتی و 200 مگابایتی دیگر هم نیز به این صورت مصرف شده است..."
    محاسبه تماشای فیلم از فیلیمو به این صورت بوده است...
    "متاسفانه از زمانی که این بخش را فعال کردم به این مشکل برخورد کرده ام .... و جزئیات ریز مصرف بصورت 0 نمایش داده میشود و حجم به صورت خودکار کم میشود"
    باید دید که آیا کاربران isp هایی دیگری که فیلیمو برایشان رایگان محاسبه میشود اینگونه مشکل را دارند یا خیر...
    یعنی من 10 سال پول اینترنت میدم به کسی که بیاد از ریز مصرف من سردربیاره خودشونم نمیدونن چجوری دارن حساب میکنن فقط چپ و راست دارن میخورن...

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خوبه من و دوستان به بقیه عزیزان گفته بودیم که دروغه نرید فیلیمو حجمتون رو میخوره ولی گویا بعضی ها باور نمیکنند و از روی کنجکاوی میرن تا حجمشون خورده بشه و میلیونها تومان پول بی زبان از جیبشون بابت ترافیک کم شده بره به جیب آسیاتک دروغ تا این حد وقتی کاربران کاری نکنند همین میشه که بعضی ها دو روزه میلیاردر میشن همهم یگن عیب نداره حالا چند مگ مصرف شد ولی نمیدونن که کلی پول الکی باید دوباره برای خرید ترافیک مصرفی الکی بدن.

5. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوبه من و دوستان به بقیه عزیزان گفته بودیم که دروغه نرید فیلیمو حجمتون رو میخوره ولی گویا بعضی ها باور نمیکنند و از روی کنجکاوی میرن تا حجمشون خورده بشه و میلیونها تومان پول بی زبان از جیبشون بابت ترافیک کم شده بره به جیب آسیاتک دروغ تا این حد وقتی کاربران کاری نکنند همین میشه که بعضی ها دو روزه میلیاردر میشن همهم یگن عیب نداره حالا چند مگ مصرف شد ولی نمیدونن که کلی پول الکی باید دوباره برای خرید ترافیک مصرفی الکی بدن.
    نه اسیاتک بلکه همه جا اینجوریه قبض تلفن برای بنده میاد از روز اول مسکونی بوده میزنن تجاری!! ده بار رفتم مخابرات برام درستش کردن مسکونی باز بعد دوماه میاد تجاری
    معروفیت مشاغل توی قبض میزنن حدود 2 هزار تومن که اصلا تلفن مسکونی معروفیت مشاعلش کجا بوده!! رفتم گفتم میگن سیستم اصلاح میکنیم اصلاح میکنن باز ماه بعدی همین اش و کاسه و تازه این مخابراته دولتیش هست شما حساب کن وقتی اداره دولتی هر جوری بتونه کلاه میذاره سر مردم و هر ماه 2 تا 3 هزار تومن اضافه میگیره و برای چند میلیون خط میشه ماهی چند میلیارد سود شرکت خصوصی هم یاد میگیره از این ترفندها.

کشور ما کشوریه که عدالت اقتصادی درش وجود نداره . یک کارخانه دار و یا یک تاجر و وارد کننده و امثالهم که همه ما ها رو میخرن و میذارن توجیبشون صبح از خواب بیدار بشن روی هر محصولی که از زیر دستشون رد میشه یا وارد میکنن یا تولید هزار تا تک تومنی بذارن روش میشه چند میلیارد سود اما کافیه یه مغازه دار روی یک جنسش هزار تا تک تومنی اضافه بفروشه درگیر میشه با اصناف و تعزیرات و انواع قوانین!!!

کلا در کشورما در دشت رو ول کردن و دم مشک رو گرفتن چون زورشون به دشت های پولدار و قدرتمند نمیرسه که همین شرکت ها و همین سرمایه دار ها هستن که البته دلیلم داره چون از خودشون هستن کی میاد برای خودش ضرر بزنه!!
    Last edited by amin885; 13-06-2016 at 14:21.

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نه اسیاتک بلکه همه جا اینجوریه قبض تلفن برای بنده میاد از روز اول مسکونی بوده میزنن تجاری!! ده بار رفتم مخابرات برام درستش کردن مسکونی باز بعد دوماه میاد تجاری
    معروفیت مشاغل توی قبض میزنن حدود 2 هزار تومن که اصلا تلفن مسکونی معروفیت مشاعلش کجا بوده!! رفتم گفتم میگن سیستم اصلاح میکنیم اصلاح میکنن باز ماه بعدی همین اش و کاسه و تازه این مخابراته دولتیش هست شما حساب کن وقتی اداره دولتی هر جوری بتونه کلاه میذاره سر مردم و هر ماه 2 تا 3 هزار تومن اضافه میگیره و برای چند میلیون خط میشه ماهی چند میلیارد سود شرکت خصوصی هم یاد میگیره از این ترفندها.

کشور ما کشوریه که عدالت اقتصادی درش وجود نداره . یک کارخانه دار و یا یک تاجر و وارد کننده و امثالهم که همه ما ها رو میخرن و میذارن توجیبشون صبح از خواب بیدار بشن روی هر محصولی که از زیر دستشون رد میشه یا وارد میکنن یا تولید هزار تا تک تومنی بذارن روش میشه چند میلیارد سود اما کافیه یه مغازه دار روی یک جنسش هزار تا تک تومنی اضافه بفروشه درگیر میشه با اصناف و تعزیرات و انواع قوانین!!!

کلا در کشورما در دشت رو ول کردن و دم مشک رو گرفتن چون زورشون به دشت های پولدار و قدرتمند نمیرسه که همین شرکت ها و همین سرمایه دار ها هستن که البته دلیلم داره چون از خودشون هستن کی میاد برای خودش ضرر بزنه!!
    جای تاسف داره واقعا هیچ کاری هم نمیشه کرد فرهنگ رفت دیگه نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستانی که اسیاتک هستن نامحدود 512 که وقتی حجم بالای20 گیگ رودانلود کنن مثلا تو 1ماه دانلود 50گیگ شاید بیشتر بشه اخرین سرعتش چقدر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کسی نامحدود نداره همگی محدود هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستانی که اسیاتک هستن نامحدود 512 که وقتی حجم بالای20 گیگ رودانلود کنن مثلا تو 1ماه دانلود 50گیگ شاید بیشتر بشه اخرین سرعتش چقدر میشه
    سلام .

20 گیگ رو تقسیم بر 30 کنید . میشه حدودا 640 مگابایت . یعنی در روز میتونین 640 مگابایت با سرعت متوسط دانلود کنین . بعد از این میزان تا آخر شب محدود میشین رو 20 kB که حتی نمیشه صفحه باز کرد .
    من قبلا استفاده کردم نامحدود آسیاتک رو ... کلا مسخرس . توصیه نمیشه براتون

------------------

پ .ن : آسیاتک حرومت باشه یک گیگ حجمی رو که تو سایت فیلمیو خوردی ... ایرانسل هم رایگان کرده این سایت رو کلا ... دمش گرم ... متاسفم برا آسیاتک

12. 2 کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

هر شرکت به یه ترفندی پول در میاره
    این شرکت هم با رایگان کردن وب سایت های داخلی ..ولی برای مدت محدود تا پایان ماه رمضان
    درضمن اگر شما اون بسته دانلود پلاس رو فعال زدید.باید چندین سایت داخلی رو چک کنید ببینید رو کدوم سایت ها برای شما جواب میده به شکل کاملا رایگان
    بقیه نیم بها هست

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

هر شرکت به یه ترفندی پول در میاره
    این شرکت هم با رایگان کردن وب سایت های داخلی ..ولی برای مدت محدود تا پایان ماه رمضان
    درضمن اگر شما اون بسته دانلود پلاس رو فعال زدید.باید چندین سایت داخلی رو چک کنید ببینید رو کدوم سایت ها برای شما جواب میده به شکل کاملا رایگان
    بقیه نیم بها هست
    داداش همین تست کردن حجم مارو به فنا داده شما برو از نت رایگان لذت ببر

پ .ن : آسیاتک حرومت باشه یک گیگ حجمی رو که تو سایت فیلمیو خوردی ... ایرانسل هم رایگان کرده این سایت رو کلا ... دمش گرم ... متاسفم برا آسیاتک
    حروم زاده به تمام معنا دزد دزدن جلو چشممون حجممون رو میخورن یه آبم روش کوفتشون بشه اون دنیا جواب میگیرن
    Last edited by android500; 13-06-2016 at 17:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •