تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2916 از 3195 اولاول ... 19162416281628662906291229132914291529162917291829192920292629663016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,151 به 29,160 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين كه بايد دقيقا چكاركنم؟
    اولا بهتره اینجور مسائل رو در انجمن های رسمی اکس باکس مطرح کنید و یا در ساپورت سنتر ما سرچ کنید، چون راهنمایی و یا آموزش توسط افراد قابل اعتماد و کسانی که تا قابل اعتماد بودن و مفید بودنشون مشخص نشه توسط مایکروسافت حق کمک به شما رو پیدا نمیکنن و در ضمن، راه هایی که ذکر میشه کاملا مطمئن هست تا به کنسول شما آسیبی نرسه.
    به هر حال من به جای شما سرچ انجام دادم: [[Article No: 910583 \ REV. 13
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر نیاز هست بگید تا ترجمه کنم.
    موفق باشید.
    Last edited by gap; 11-01-2012 at 16:46.

2. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اولا بهتره اینجور مسائل رو در انجمن های رسمی اکس باکس مطرح کنید و یا در ساپورت سنتر ما سرچ کنید، چون راهنمایی و یا آموزش توسط افراد قابل اعتماد و کسانی که تا قابل اعتماد بودن و مفید بودنشون مشخص نشه توسط مایکروسافت حق کمک به شما رو پیدا نمیکنن و در ضمن، راه هایی که ذکر میشه کاملا مطمئن هست تا به کنسول شما آسیبی نرسه.
    به هر حال من به جای شما سرچ انجام دادم: [[Article No: 910583 \ REV. 13
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر نیاز هست بگید تا ترجمه کنم.
    موفق باشید.
    اینجا ایرانه یعنی کشوریکه....
    نصف مردم اینگیلیسیشون صفره...
    نصف کسانی که کنسول دارن فقط بازی میکنن...
    همه ما تحریم ایم...
    از 1بهمن به بعد فقط میتونیم سایت های حلال ببینیم....
    اکثر سوال ها مربوط به ه.ک هست که توی سایت رسمی=بن!!!!!کم کمش
    اینجا ایرانه و اینم نصف نصف نصف مشکلات ما

: دی

4. 6 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این ماجرای 1 بهمن چیه؟ این اینترنت ملی اگه راه بیوفته دیگه نمی تونیم بریم لایو؟! آخه وقتی سرورهای خارجی و غیر مجاز (البته از نظر خودشون!! ) رو ببندن پس لایو رو چی کار کنیم؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این ماجرای 1 بهمن چیه؟ این اینترنت ملی اگه راه بیوفته دیگه نمی تونیم بریم لایو؟! آخه وقتی سرورهای خارجی و غیر مجاز (البته از نظر خودشون!! ) رو ببندن پس لایو رو چی کار کنیم؟
    یعنی اگر سرور های مایکروسافت رو غیر مجاز اعلام کنند همون بهتر که برند بمیرند !

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی اگر سرور های مایکروسافت رو غیر مجاز اعلام کنند همون بهتر که برند بمیرند !
    آره واقعا اگه کسی در این مورد که اینا میخوان چی به سرمون بیارن اطلاعاتی داره لطفا توضیح بده چون دارم به این فکر میکنم که اگه سرور مایکروسافت رو ببندن چه خاکی بگیرم سرم؟
    تا اون جایی که من شنیدم قراره به جز سایتهای ایرانی همه رو ببندن حتی گوگل و یاهو!!! خب دیگه به مایکرو که رحم نمیشه
    Last edited by konami-pes; 11-01-2012 at 22:03.

9. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره واقعا اگه کسی در این مورد که اینا میخوان چی به سرمون بیارن اطلاعاتی دارن لطفا توضیح بده چون دارم به این فکر میکنم که اگه سرور مایکروسافت رو ببندن چه خاکی بگیرم سرم؟
    تا اون جایی که من شنیدم قراره به جز سایتهای ایرانی همه رو ببندن حتی گوگل و یاهو!!! خب دیگه به مایکرو که رحم نمیشه
    من اطلاع دقیقی ندارم ولی مثل اینکه قرار هست علاوه بر این قضیه اینترانت که همون اینترنت حلال هست، اینترنت هم باشه در کنارش! تو سایت های خبری نوشته بود که چمیدونم شما وقتی به سرور های مجاز وصل بشید مثلا سرعت میشه ۲ مگ واقعی ولی به سرور های خارجی همون ۱۲۸ که مثلا الان دارید میشه! قصد دارن ایران رو هم مثل کره شمالی کنن حتما دیگه! زندگی بدون اینترنت میشه مگه آخه؟!

11. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من اطلاع دقیقی ندارم ولی مثل اینکه قرار هست علاوه بر این قضیه اینترانت که همون اینترنت حلال هست، اینترنت هم باشه در کنارش! تو سایت های خبری نوشته بود که چمیدونم شما وقتی به سرور های مجاز وصل بشید مثلا سرعت میشه ۲ مگ واقعی ولی به سرور های خارجی همون ۱۲۸ که مثلا الان دارید میشه! قصد دارن ایران رو هم مثل کره شمالی کنن حتما دیگه! زندگی بدون اینترنت میشه مگه آخه؟!
    موضوع اینجاست که آیا این اینترنت مجازشون شامل فقط سایتهای ایرانی میشه یا سایتهای خارجی که از نظرشون بی مشکل هستند هم در بر میگیره؟ به خدا اگه سرور مایکروسافت رو ببندن دیگه زندگی واسه من بی معنی میشه تو ایران! تنها لذت من که خیلی خیلی باهاش حال میکنم لایوه و بس که اینا میخوان ببندن

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

زمینه ی اصلی اینترنت فقط چت و دانلود و بازی نیست/ مطمعن باشین کسانی هستن که از این شبکه ی بزرگ برای معاملات و انتقال ارز یا جنس استفاده میکنن /
    این داستان واسه جدا کردن بانک ها دانشگاه ها مدارس و شرکت هاییی هست که از پهنای باند روی اینترنت استفاده میکنن / اونا رومجبور میکننن که روی پهنای باند اختصاصی ثبت بشن. درضمن این به این معنی نیست که یه چیزی جدا از اینترنت هست./
    برای امنیت بیشتر و اتستفاده از پهنای باند اختصاصی و جدا ازپهنای باند اینترنت.
    این واسه اینه که چون اینترنت ایران بخاطر قدیم بودن روی سیم مسی سواره ، واسه اینکه طرف بتونه از حداکثر سرعت که برای سیم میسی 2 مگ هست استفاده کنه دچار کمبود پهنای باند نشه...
    اتفاقا این اتفاق اگه بیفته سرعت انتقال داده توی ایران بیشتر میشه.
    حالا داستانش دقیقا معلوم نیست ولی مربوط به مراکز و مشتریکن حقوقی هست نه حقیقی.
    درضمن کنترل روی او سایتها انجام میشه ( همون سکیوریتی بگو شما ) ولی سرعت انتقال و کلا دسترسی به اطلاعات زیاد میشه .
    کسانی که از اون شبکه که به نام شبکه ملی هست استفاده کنن ( یه سری مشترکین هستن که استفاده اینترنتیشون در همون حد محدوده ) میتونن با بالاترین سرعت مثلا 500 تا 1 مگ انتقال اطلاعات انجام بدن! حتی یه سری سایت ها الان هست که داره روی همین سیستم پیاده سازی میشه که یکیش سایت آپارت هست. وقتی اینترنت ملی راه بیفته شما میتونین از اون سایت یه ویدیوی 5مگاباتی رو توی مثلا 30 ثانیه ( حدودش رو نمیدونم. منظورم سرعت بالاست ) دانلود کنین!
    البته بازم باید صبر کرد ببینیم چی میشه. هنوز خودشون با خودشون مشکل دارن.
    و اینم بگم. تا 4 سال دیگه این داستان ادامه داره...
    Last edited by Milad4171; 11-01-2012 at 22:28.

14. 5 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

وباید این رو هم اضافه کرد که راه اندازی این سیستم توسط روسهای عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیاده میشه

16. 2 کاربر از hawck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

و باید اینو به همه دوستان بگم اینجا تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومی کنسولx360هست
    قضیه رو بگم تا دیگه ادامه پیدا نکنه.
    قراره ایران به اینترانت تبدیل بشه و توی اون اینترانت سرعت به2مگ برسه.بعضی مسیولین گفتن در کنارش اینترنت داریم.بعضی هم گفتن فقط اینترانت.
    نقل قول این قضیه از ویکی پدیا:
    اینترنت ملی ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه‌اندازی شده‌است. در این پروژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در اکثر شهرهای کشور راه اندازی نموده‌است و قرار است کم‌کم با اتصال تمام شهرهای کشور به هم یک اینترانت سراسری ایجاد شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفته می‌شود این پروژه قرار است تا پایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل گردد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از اهداف مهم این پروژه را ایجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مصون ماندن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مقابله با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کرده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در این باره افزوده است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار شبکهٔ ملی به همان شکلی که وجود داشته همچنان باقی خواهد ماند و با اجرای این طرح امکان پیاده‌سازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ویدئو درخواستی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وجود خواهد آمد. از مهمترین ویژگی‌های این شبکه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد آن (تا دو مگابایت بر ثانیه) بیان شده است. از طرف دیگر پیام کرباسی (سخنگوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اظهار داشته که پس از راه‌اندازی شبکه ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد و دسترسی به برخی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهانی ممکن نخواهد بود.
    حالا مثل همیشه مردم ایران باید صبر کنن آخرین روز طعم آبگوشت رو بچشن....
    اگه فقط اینترانت باشه دسترسی به شبکهLiveوpsnو کلا همه چیز قطع میشه(زمانی که گوگل و یاهو قطع بشه اینا هم قطع میشه)
    ولی اگه در کنارش اینترنت قبلی بمونه خوب مثل قبل دسترسسی داریم بهliveو در کنارش میتونیم اینترانت ملی رو با سرعت زیاد داشته باشیم

18. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •