برای من میزنه امکان پذیر نیست
واقعا احمقن ی کار رو درست انجام نمیدن
برای من میزنه امکان پذیر نیست
واقعا احمقن ی کار رو درست انجام نمیدن
نمیشه 2 تا بسته شبانه 3 ساعته با هم زد ؟
تا هفته پیش میشد ....
مشکلی نداره هنوز میشه
برا من یه شارژ هدیه اومد 4+4گیگ که از ساعت 2 تا 8 صبح است.
من الان رفتم موبایل دیتا رو روشن کردم ساعت 7 صبح هست طرح کنترل مصرف ازاد رو هم که داره.
کمی کار کردم با اینترنت و پولی کم نشد. البته نمیتونم ببینم چقدر حجم مانده متاسفانه اون *141*4444# کار نمیکنه و میگه امکان ناپذیر. اون ایرانسل من هم چیزی نشون نمیده نمیدونم مشکل از کجاست؟
راستی من اگه موبایل دیتا رو هم روشن نکنم باز اتوماتیک با اون طرح میره جلو و کار نیکنه؟ ip رو نگاه کردم ظاهرا درسته وای فای خونه هست ولی با اینترنت گوشی فک کنم داره کار میکنه سرعتم باااست.
Last edited by shangil; 12-05-2017 at 06:48.
بعدش اون بسته افزایشی هم همینطور کار میکنه؟ میخوام یه هفته ای 5 گیگ از 6 صبح تا 12 ظهر بگیرم. از ایرانسل من. وقتی وصل میشم اتوماتیک با اون کار میکنه بدون نیاز به روشن کردن موبایل دیتا؟
بعد منظور از طرح کنترل مصزف ازاد چیه؟
دیشب اصلا برنامه " ایرانسل من " درست کار نمیداد. روی " در حال بارگذاری " گیر میکرد.
یه بسته 3 ساعته شبانه هم ساعت 2 خریدم. اصلا فعال نشد تا ساعت 7 صیح.
7 تا 8 فقط تونستم استفاده کنم.
دوستان سلام . من الان برنامه ایرانسل من رو دیدم و اونجا بسته های پرحجم ایرانسل که اخیرا حذف شده بود (مثل ۶ ماه ۱۰۰ گیگ) وجود داشت و حتی درخواست فعال سازی دادم فقط ایرادی که گرفت این بود که شارژم کافی نیست و از طریق وب سایت ایرانسل هم رفتم و اونجا هم دوباره امکان خرید این بسته ها رو آوردن و حتی شماره موبایلم رو وارد کردم و بسته رو انتخاب کردم وارد درگاه پرداخت بانکی شد!!! میشه یکی توضیح بده چی شده مگه ایرانسل بسته های پرحجمش رو حذف نکرده بود؟؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دوباره گذاشته بسته های پر حجم!
چرا دوست عزیز چند روزی هست که بسته های پرحجم ۶ ماهه و دو ماهه برگشته میتونید خرید کنید
جدا؟ خب من نمیدونستم فکر کردم دیگه برگشتی درکار نیست . خدا کنه دوباره حذفشون نکنه .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)