بازم ممنون
مسئله اینکه اصلا نتیجش برام محم نیست چون خودم معاف از رزمی دارم صرفا برای خرید وقت این کارو میکنم
اطلاع دارید الان باید چکار کنم؟؟ الان برم دوباره دفترچه رو بگیرم و بند تغیر وضعیت رو بزنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بازم ممنون
مسئله اینکه اصلا نتیجش برام محم نیست چون خودم معاف از رزمی دارم صرفا برای خرید وقت این کارو میکنم
اطلاع دارید الان باید چکار کنم؟؟ الان برم دوباره دفترچه رو بگیرم و بند تغیر وضعیت رو بزنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دفترچه كه نه چون مشخصات شما در سيستم ثبت شده و حتى تاريخ اعزام براى شما مشخص شده بهتر به پليس +١٠ مراجعه كنيد و بپرسيد كه ايا در اين زمان تا اعزام مى توانند درخواست مجدد براى كميسيون ثبت كنند در غير اين صورت بايد برويد نظام وظيفه استان
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان
کسی هست که برای اول اردیبهشت کدشو از پلیس +10 پرسیده باشه؟
سلام اره دوست عزیز من رفتم پرسیدم و حتی واسه دوستامم پرسیدم از حوزه وظیفه امور رایانه البته امور اعزامم میگه
بله الان برید پلیس +10 یا نظام وظیفه سیستمتون زده که کجا افتادین
ممنون میشه اگه کسی بهم بگه تقسیم بندی مالک اشتر برچه اساس،لبسانس روانشناسی دارم، دفترچم رو از بوشهر فرستادم
خواهشا یکی جواب منو بده
من که رفتم گرفتم،گفت مالک اشتر اراک افتادی
الان +10 و یا نظام وظیفه شهرتون میتونی بری بپرسی
دوستان عزیز کسی میدونه تقسیم بندی مالک اشتر اراک برچه اساسیه؟من لیسانس روانشناسی بالینی دارم، دفترچه رو از بوشهر پست کردم
ممنون میشم کسی جواب منو بده، راستش کمی استرس دارم بخاطر تقسیم بندی![]()
سلام اره دوست عزیز من رفتم پرسیدم و حتی واسه دوستامم پرسیدم از حوزه وظیفه امور رایانه البته امور اعزامم میگه
سلام....دوستانی که در مورد معافیت شرایط خاص جبهه شبهه دارن لینک رو مطالعه کنن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یکی از آشنا ها تو نیرو انتظامی هم سوال کردم همینو گفت!!!
ناجا تقسیماتش مرزه جدیدا اینطوری شده البته نگران نباش مرز اسمش مرز منم قبل رفتن ب خدمت
از همین مرز میترسیدم الان 9 ماه خدمت میکنم مرز ترکمنستان بعدش افتادم دریابانی چابهار مرز دریایی
میگذره . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)