نه حجم نخریدم خودشون اضافه کردن یک گیگ اینم تو مدریتی سرویس نوشته:
افزایش محدودیت ترافیک استاتیک به میزان 1024 مگا بایت [یک گیگا بایت ترافیک استاتیک]
جریان چیه الان؟ عیدیه؟ یا چون سرویس قبلی من 3 گیگ بود شده 4 گیگ؟
برا منم اضافه شده
نه حجم نخریدم خودشون اضافه کردن یک گیگ اینم تو مدریتی سرویس نوشته:
افزایش محدودیت ترافیک استاتیک به میزان 1024 مگا بایت [یک گیگا بایت ترافیک استاتیک]
جریان چیه الان؟ عیدیه؟ یا چون سرویس قبلی من 3 گیگ بود شده 4 گیگ؟
برا منم اضافه شده
Last edited by Memonex; 06-03-2014 at 17:46.
عیدی کدومه بابا؟؟!!اینا به این راحتیا نم پس نمیدن!.... دولت مجبورشون کرده...
![]()
Last edited by netstat; 06-03-2014 at 18:55.
برای من که اضافه نشده. دوستان آیا برای شما اضافه شده.
قضیه یک گیگ اضافه چیه ؟ برا منم الان دیدم اضافه شده
سال قبل برای من هم اضافه کردن دیدم چند روز بعد از حجمم کم کردن . گفتن که اشتباهی برای کمسیمون بودن و ... از این بهانه ها و بعدش کم کردن .
پارس انلاین دزد به تمام معناست ........
امسال من هم به خاطر تمدید اشتراک در بازه زمانی جایزه دار ، 2 گیگ هدیه گرفتم . ولی بعد از مدتی این 2 گیگو پس گرفتن . اعتراض ک کردم ، کارشناسشون زنگ زد ، 20 دقیقه داشت صحبت میکرد که منو متقاعد کنه .
اول میگفت از وایرلس دزدی شده . بهش گفتم اگه دزدی شده بود که مشخص بود شما ترافیک مجاز منو تو گزارش مصرف 2 گیگ کم کردین و از 15 گیگ آوردین رو 13 .
بعدش میگفت عددش دو گیگ کم شده ولی شما موقعی که استفاده کنی 2 گیگ اضافه میتونی ترافیک داشته باشی
به قول فامیل دور : من دیگه حرفی ندارم ...
الان هم که یه گیگ دادن به شخصه معتقدم احتمال پس گرفتنش هست
ای کاش میشد مثه حساب بانکی ، ترافیکو منتقل کنیم تو یه حساب دیگه که نتونن پسش بگیرن![]()
تمدید اشتراک در بازه زمانی جایزه دار اولین باره یه همچین چیزی واسه پارس آنلاین میشنوم
میشه یکم توضیح بدین؟کی هست؟سالی چند بار؟اصلا از کجا بفهمیم که چه زمانی رو به عنوان بازه جایزه دار تعیین کردن؟
طبق مصوبه اینا باید حجم رو 20 درصد ارزون کنن... این شامل کسانی که قبلا سرویسشون رو خریدن هم میشه... به خاطر همین موظفن که حجم کاربرا رو افزایش بدن یا پول رو پس بدن.. تمام isp های دیگه هم این کار رو کردن... پارس آخر از همه این کار رو کرد!!![]()
Last edited by netstat; 07-03-2014 at 00:08.
دوستان امشب میخوان از پشتیبانی تهران به من زنگ بزنن واسه اینکه گفته بودم سرعت دانلود شبانم سرعتش کمه(حتی سرعت دانلود از سرورهای داخلی هم از 40 بیشتر نمیشه)
اگه کسی تجربشو داره بگه که جلوش کم نیارم.
دوستان امکانش هست بگید سرویس های محدود 256 و 512 چقدر تو سرعت دانلود روزانه تفاوت دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)