تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2915 از 3745 اولاول ... 191524152815286529052911291229132914291529162917291829192925296530153415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,141 به 29,150 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستانی که سرویس صبحانه یکساله دارند هر شب تو بازه رایگان چقدر میتونند حداکثر دانلود داشته باشند ؟
    برای من چه سرور داخلی چه خارجی فیکس روی ۲۵۰ و ۳ گیگ میشه دانلود کرد که من از خیرش میگذرم همیشه...

2. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام. آیا آسیاتک به صورت شخص هم محدود میکنه (با توجه به میزان دانلود هر فرد) یا اینکه توی منطقت هر سرعتی که شروع دوره داری تا انتهای دوره ثابته و میتونی با اون سرعت در ساعتای رایگان هر چی خواستی دانلود کنی؟
    ممنون
    من ۵ یا ۶ دوره تو فاصله ۵ سال از آسیاتک سرویس داشتم به صورت شخصی محدود نمی کنه ولی معلوم نیست سرعت ثابت بمونه بیشتر از لحاظ منطقه مخابراتی و بخصوص اونهایی که با سرعت اسمی دانلود رایگان دارند...

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من ۵ یا ۶ دوره تو فاصله ۵ سال از آسیاتک سرویس داشتم به صورت شخصی محدود نمی کنه ولی معلوم نیست سرعت ثابت بمونه بیشتر از لحاظ منطقه مخابراتی و بخصوص اونهایی که با سرعت اسمی دانلود رایگان دارند...
    شما تو این ۵ سال وضعیت سرعت درون شبکت تو ساعات رایگان چطور بوده؟؟ همیشه محدود بوده؟؟

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اول باید سرویس نیم گیگ شهاب بخری بعد بری تو تنظیمات مودم و ببینی خط رو چند بسته شده و میزان دانلود و اپلود چقدره اگه رو 8 و بالاتر بسته باشن و نویزت هم خوب باشه کار درسته باید منتظر باشی ببینی شب از داخل محدود نیستی اگه نباشی باز هم درسته وگر نه دیگه کاری نمیشه کرد . با این کار دیگه بعد اتمام سرویس بری هر سرویس دیگه ای هم بخری حتی 128 باز هم سرعت درون شبکه و ساعات رایگان در حد عالی خواهد بود . چون دیگه خط رو 8 یا بالاتر بسته شده .

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این دانلود پلاس همش مزخرفه . دیشب 45 مگ از حجمم مونده بود بعد دانلود پلاس هم فعال بود مودم هم خاموش روشن کرده بودم گفتم برم ببینم این فیلیمو چی هست اصلا
    رفتم یکی دومین از فیلماش دیدم بعد دیدم زد حجم تموم شد !
    بیخودی حجمتون اینطوری نپره
    اینا جون به عزراییل نمیدن میان حجم مفتی حتی برای برای یکی دو سایت بدن ملت

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما تو این ۵ سال وضعیت سرعت درون شبکت تو ساعات رایگان چطور بوده؟؟ همیشه محدود بوده؟؟
    بعضی وقت ها اوایل محدود نبوده بعد محدود شده به کل...
    بعضی مواقع تو بعضی شب ها فقط محدود نبوده...

8. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که میخواهند سرویس صبحانه آسیاتکی را ثبت نام کنند پ.خ بدهند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا اگر من سرویس صبحانه رو بگیرم و مثلا بعد یک ماه راضی نباشم میتونم سرویس 10 مگ تمدید کنم ؟ یعنی سرویس رو عوض کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

پس چرا از من حجم کم کرد دیشب کلا من نمیتونم بفهمم چجوری حساب میکنن واسه هر بازه 3 تا میاره هر چی دلش میخاد میندازه شما مطمئنی همونقد که زده فیلم نگاه کردی؟ 2 تا فیلم میشه جمعش حدود 3.5 گیگ؟؟؟
    دوست عزیز, ظاهرا بنده هم مشکل شما رو دارم ...
    یک عدد فیلم با بیت ریت 800 دیده شد که 8250 مگبایت حجم بنده را به 8050 مگابایت تغییر داد
    "در کل یک بسته 90 مگابیتی و 200 مگابایتی دیگر هم نیز به این صورت مصرف شده است..."
    محاسبه تماشای فیلم از فیلیمو به این صورت بوده است...
    "متاسفانه از زمانی که این بخش را فعال کردم به این مشکل برخورد کرده ام .... و جزئیات ریز مصرف بصورت 0 نمایش داده میشود و حجم به صورت خودکار کم میشود"
    باید دید که آیا کاربران isp هایی دیگری که فیلیمو برایشان رایگان محاسبه میشود اینگونه مشکل را دارند یا خیر...

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا اگر من سرویس صبحانه رو بگیرم و مثلا بعد یک ماه راضی نباشم میتونم سرویس 10 مگ تمدید کنم ؟ یعنی سرویس رو عوض کنم ؟
    بله مابه تفاوت رو میدید تغییر میدید اسیاتک فقط ساعت رایگانش سرویس هاش فرق داره سرعت دانلودش در حالت عادی در کلیه سرویسها تا حدی که منطقه مخابراتی شما پهنای باند داشته باشه میتونید استفاده کنید

البته کلا اسیاتک در حالت معمولی روی سرورهای خارجی محدودیت تا 250 رو گذاشته روی سرور داخلی تا 1.1 مگ اما در ساعات رایگان محدودیت سرویسی وجود داره.

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •