برای من چه سرور داخلی چه خارجی فیکس روی ۲۵۰ و ۳ گیگ میشه دانلود کرد که من از خیرش میگذرم همیشه...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای من چه سرور داخلی چه خارجی فیکس روی ۲۵۰ و ۳ گیگ میشه دانلود کرد که من از خیرش میگذرم همیشه...
من ۵ یا ۶ دوره تو فاصله ۵ سال از آسیاتک سرویس داشتم به صورت شخصی محدود نمی کنه ولی معلوم نیست سرعت ثابت بمونه بیشتر از لحاظ منطقه مخابراتی و بخصوص اونهایی که با سرعت اسمی دانلود رایگان دارند...
شما تو این ۵ سال وضعیت سرعت درون شبکت تو ساعات رایگان چطور بوده؟؟ همیشه محدود بوده؟؟![]()
اول باید سرویس نیم گیگ شهاب بخری بعد بری تو تنظیمات مودم و ببینی خط رو چند بسته شده و میزان دانلود و اپلود چقدره اگه رو 8 و بالاتر بسته باشن و نویزت هم خوب باشه کار درسته باید منتظر باشی ببینی شب از داخل محدود نیستی اگه نباشی باز هم درسته وگر نه دیگه کاری نمیشه کرد . با این کار دیگه بعد اتمام سرویس بری هر سرویس دیگه ای هم بخری حتی 128 باز هم سرعت درون شبکه و ساعات رایگان در حد عالی خواهد بود . چون دیگه خط رو 8 یا بالاتر بسته شده .
این دانلود پلاس همش مزخرفه . دیشب 45 مگ از حجمم مونده بود بعد دانلود پلاس هم فعال بود مودم هم خاموش روشن کرده بودم گفتم برم ببینم این فیلیمو چی هست اصلا
رفتم یکی دومین از فیلماش دیدم بعد دیدم زد حجم تموم شد !
بیخودی حجمتون اینطوری نپره
اینا جون به عزراییل نمیدن میان حجم مفتی حتی برای برای یکی دو سایت بدن ملت
بعضی وقت ها اوایل محدود نبوده بعد محدود شده به کل...
بعضی مواقع تو بعضی شب ها فقط محدود نبوده...
دوستانی که میخواهند سرویس صبحانه آسیاتکی را ثبت نام کنند پ.خ بدهند
حالا اگر من سرویس صبحانه رو بگیرم و مثلا بعد یک ماه راضی نباشم میتونم سرویس 10 مگ تمدید کنم ؟ یعنی سرویس رو عوض کنم ؟
دوست عزیز, ظاهرا بنده هم مشکل شما رو دارم ...
یک عدد فیلم با بیت ریت 800 دیده شد که 8250 مگبایت حجم بنده را به 8050 مگابایت تغییر داد
"در کل یک بسته 90 مگابیتی و 200 مگابایتی دیگر هم نیز به این صورت مصرف شده است..."
محاسبه تماشای فیلم از فیلیمو به این صورت بوده است...
"متاسفانه از زمانی که این بخش را فعال کردم به این مشکل برخورد کرده ام .... و جزئیات ریز مصرف بصورت 0 نمایش داده میشود و حجم به صورت خودکار کم میشود"
باید دید که آیا کاربران isp هایی دیگری که فیلیمو برایشان رایگان محاسبه میشود اینگونه مشکل را دارند یا خیر...
![]()
بله مابه تفاوت رو میدید تغییر میدید اسیاتک فقط ساعت رایگانش سرویس هاش فرق داره سرعت دانلودش در حالت عادی در کلیه سرویسها تا حدی که منطقه مخابراتی شما پهنای باند داشته باشه میتونید استفاده کنید
البته کلا اسیاتک در حالت معمولی روی سرورهای خارجی محدودیت تا 250 رو گذاشته روی سرور داخلی تا 1.1 مگ اما در ساعات رایگان محدودیت سرویسی وجود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)