تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2915 از 3195 اولاول ... 19152415281528652905291129122913291429152916291729182919292529653015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,141 به 29,150 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تعجب میکنم که اگه واقعا همچین کسی هستید چرا این هارو به ما میگید.
    و اگه حرفی هم میزنم از روی اینه کهfakeگو زیاد دیدم و هر چیزی رو بررسی میکنیم تا به نتیجه ای برسیم.
    یعنی نمیتونه روی بازی های کپی هم اعمال قانون کنه؟در توانش نیست؟چرا در توانش نیست؟
    و این گفتتون کهc4هم با مایکروسافت دست به یکیه به این دلیل که افراد رو ن بکنه.آیا نمیشه گفت که c4همه تلاششو کرده و بالاخره مایکروسافت قوی تر بوده؟
    اگه واقعا همکارن میتونست بگه لایو نا امنه و نرید و ما هم کاری از دستمون بر نمیاد.در اینصورت کسانی هم که فکر میکنن براشون امنه نمیرفتم و قطعا اعمال قانون های مایکروسافت هم کم میشد و کارش راحت تر.
    در کل لپ مطلب من اینه که به گفته شما میخواد اعمال قانون کنه وc4هم باهاش دست به یکیه و حرف من اینه که بلفرضc4باهاشون دست به یکیه در اینصورت کار ماکیروسافت راحت تر نمیشه در صورتی کهc4کلا بگه امنیت نداره و نرید؟
    اگه بحثی میکنیم برای اطمینانه و فقط در صورت درست بودن حرف شما. و خیلی هم امید دارم درست باشه با جواب دادن به سوال ها همه چیز کاملا روشن میشه و یقین پیدا میکنیم.
    اولا؛ من گفتم شایعاتی بر این مبنی هست که C4 قصد همکاری داشته با مایکرو و گفتم که تا چند روز آینده C4 احتمالا خودش اعلام میکنه که این شایعه راست هست یا دروغ!
    دوما؛ من دلایل خاصی دارم و برای اینکه متوجه بشید من این شخص هستم یا نه، گفتم میتونید برید:
    اولا فروم ساپورت اکس باکس Eucatastrophe رو پیدا کنید و لولشو ببینید. روی لول کلیک کنید و توضیح لول رو بخونید.
    دوما به فروم امبسدرز برید (که البته برای امبسدرز فقط میاد بالا) و اونجا باز هم منو مدیر بخش امنیت خاور میانه خواهید یافت.
    سوما به قسمت Why did I get banned برید و Pet24 رو پیدا کنید و برید به مشخصاتش و اونجا من لینک همین تاپیک رو قرار دادم تو امضام.
    چهارما میتونید از ایجنت نلسون ایمیل کنید و بپرسید!
    +
    مایکروسافت میتونه برای دیسک ها اعمال قانونی کنه ولی نه در خاورمیانه!(در برخی کشور ها) و علاوه بر این اکس باکس تری سیکستی یک مهره سوخته به شمار میاد! البته قطعا برای نسل جدید اکس باکس یه سری ترفند جدید استفاده خواهد کرد تا این مشکلات پیش نیاد.
    +
    حرف من درست باشه یا نه، فقط این رو میخوام دوستان بدونن که به عنوان یک کارمند در مایکروسافت میگم این رو(در ضمن اگر در این مورد هم مشکل دارید، دیگه راهی برای مطمئن شدن نیست فقط میتونید با رفتن روی گیمرتگ من در سایت اکس باکس و دیدن اون مربعی که نوشته XboxLive Staff مطمئن بشید!)
    +
    دلایل اینکه من دارم اینهارو هم میگم کاملا شخصی هست و دلیل دارم حتما

2. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اولا؛ من گفتم شایعاتی بر این مبنی هست که C4 قصد همکاری داشته با مایکرو و گفتم که تا چند روز آینده C4 احتمالا خودش اعلام میکنه که این شایعه راست هست یا دروغ!
    دوما؛ من دلایل خاصی دارم و برای اینکه متوجه بشید من این شخص هستم یا نه، گفتم میتونید برید:
    اولا فروم ساپورت اکس باکس Eucatastrophe رو پیدا کنید و لولشو ببینید. روی لول کلیک کنید و توضیح لول رو بخونید.
    دوما به فروم امبسدرز برید (که البته برای امبسدرز فقط میاد بالا) و اونجا باز هم منو مدیر بخش امنیت خاور میانه خواهید یافت.
    سوما به قسمت Why did I get banned برید و Pet24 رو پیدا کنید و برید به مشخصاتش و اونجا من لینک همین تاپیک رو قرار دادم تو امضام.
    چهارما میتونید از ایجنت نلسون ایمیل کنید و بپرسید!
    +
    مایکروسافت میتونه برای دیسک ها اعمال قانونی کنه ولی نه در خاورمیانه!(در برخی کشور ها) و علاوه بر این اکس باکس تری سیکستی یک مهره سوخته به شمار میاد! البته قطعا برای نسل جدید اکس باکس یه سری ترفند جدید استفاده خواهد کرد تا این مشکلات پیش نیاد.
    +
    حرف من درست باشه یا نه، فقط این رو میخوام دوستان بدونن که به عنوان یک کارمند در مایکروسافت میگم این رو(در ضمن اگر در این مورد هم مشکل دارید، دیگه راهی برای مطمئن شدن نیست فقط میتونید با رفتن روی گیمرتگ من در سایت اکس باکس و دیدن اون مربعی که نوشته XboxLive Staff مطمئن بشید!)
    +
    دلایل اینکه من دارم اینهارو هم میگم کاملا شخصی هست و دلیل دارم حتما
    میشه یه توضیحی بدید که بن کردن مایکروسافت به چه صورته؟
    منظورم اینه کنسولی که بن میشه تا ابد بن میمونه؟امکان بخشش نیست؟
    و اینکه خودتون الان آمریکا هستید یا نه ایران

4. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه یه توضیحی بدید که بن کردن مایکروسافت به چه صورته؟
    منظورم اینه کنسولی که بن میشه تا ابد بن میمونه؟امکان بخشش نیست؟
    و اینکه خودتون الان آمریکا هستید یا نه ایران
    ببینید تا قبل از این که اینطوری بود (همه میدونیم) وقتی بن میشدی ۲ تا حالت وجود داشت:(من تا جایی که اختیاراتم اجازه بده توضیح میدم)
    ۱-یه کار غیر قانونی با اکانتتون مثل دزدیدن یک بازی آرکید یا دی ال سی که منجر به بن شدن اکانت میشد.
    ۲- کلاه گذاشتن سر مردم که باز هم بن کردن و پیگرد قانونی داشت (اتفاقا اخیرا چندین مورد داشتیم)
    ۳- مایکرو متوجه بشه شما کپی باز هستید که توسط ۲ تا فاکتور مشخص میشه شما اکانتتون بن بشه یا کنسول!
    تاریخ بن شدن و دوباره آزاد شدن اکانت ها و کنسول ها: 12/31/9999 هست!‌تا ابد نیست
    موارد بالا رو من در سطح اطلاعاتی که من میتونم به بیرون بدم گفتم!
    و بخشش هیچوقت در کار نیست!‌هیچوقت! (ممکنه مایکرو یه عده کنسول رو به یک دلیلی یه موقعی آن بن کنه!(تا حالا داشتیم همچین مواردی))
    در ضمن هنوز قوانین سال ۲۰۱۲ در اینباره و با توجه به فهرست جرایم جدید امسال در لایو و قوانین جدید به ما ابلاغ نشده!
    +

بنده فعلا ایران هستم (برای بازدید از خانواده و دیدن پدر مادرم) اما دبیرستانم در نیویورک هست و به عنوان کار نیمه وقت مسئولیت من این هست( طرح حمایت از محصلان مایکرو هستش) (وقتی سنم به ۱۸ برسه میتونم در مایکرو بطور رسمی کار رو شروع کنم)

6. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببینید تا قبل از این که اینطوری بود (همه میدونیم) وقتی بن میشدی ۲ تا حالت وجود داشت:(من تا جایی که اختیاراتم اجازه بده توضیح میدم)
    ۱-یه کار غیر قانونی با اکانتتون مثل دزدیدن یک بازی آرکید یا دی ال سی که منجر به بن شدن اکانت میشد.
    ۲- کلاه گذاشتن سر مردم که باز هم بن کردن و پیگرد قانونی داشت (اتفاقا اخیرا چندین مورد داشتیم)
    ۳- مایکرو متوجه بشه شما کپی باز هستید که توسط ۲ تا فاکتور مشخص میشه شما اکانتتون بن بشه یا کنسول!
    و بخشش هیچوقت در کار نیست!‌هیچوقت! (ممکنه مایکرو یه عده کنسول رو به یک دلیلی یه موقعی آن بن کنه!(تا حالا داشتیم همچین مواردی))
    در ضمن هنوز قوانین سال ۲۰۱۲ در اینباره و با توجه به فهرست جرایم جدید امسال در لایو و قوانین جدید به ما ابلاغ نشده!
    +

بنده فعلا ایران هستم (برای بازدید از خانواده و دیدن پدر مادرم) اما دبیرستانم در نیویورک هست و به عنوان کار نیمه وقت مسئولیت من این هست( طرح حمایت از محصلان مایکرو هستش) (وقتی سنم به ۱۸ برسه میتونم در مایکرو بطور رسمی کار رو شروع کنم)
    مواردی هم بوده که مایکروسافت اشتباهی کنسول کسی رو بن کرده و شخصا کسی رو میشناسم که تونست ۱۰ هزار یورو از مایکروسافت خسارت بگیره

8. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

+

برادر شما به عنوان یک کارمند مایکروسافت بهشون بگو منه بدبخت که xbox خریدم تو ایران بازی اورجینال از کجا بیارم بازی کنم ؟
    نمی خوام کنسول رو -- کنم .
    الان کلا 4 تا بازی دارم که برادرم از اونور آورده .

این بدبختی هارم داریم ما ، کل فروم های ایرانی رو گشتم 1 نفر Forza 4 نداشت !!!

10. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض بازي تحت شبكه

سلام
    ميخواستم بدونم مي تونم دو يا چند xbox با هم شبكه كنيم و همزمان يه بازي اجرا كنيم؟بدون اينكه به live وصل بشم؟!و اينكه بايد يه access point داشته باشيم يا از خط اينترنت هم ميتونيم استفتده كنيم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برادر شما به عنوان یک کارمند مایکروسافت بهشون بگو منه بدبخت که xbox خریدم تو ایران بازی اورجینال از کجا بیارم بازی کنم ؟
    نمی خوام کنسول رو -- کنم .
    الان کلا 4 تا بازی دارم که برادرم از اونور آورده .

این بدبختی هارم داریم ما ، کل فروم های ایرانی رو گشتم 1 نفر Forza 4 نداشت !!!
    اولا وقتی نمیتونید بازی اوریجینال در ایران پیدا کنید پس بهتره بازی نکنید تا اینکه برید و بازی کپی بگیرید و فرهنگ جامعه زیر سوال بره!
    دوما ایول که ه.ک نمیکنی
    در ضمن در همین ایران هم یه بنده خدایی میشناسم همه بازی های جدید رو در ۲ هفته یا ۱ هفته میاره.(اریجینال)
    سلام
    ميخواستم بدونم مي تونم دو يا چند xbox با هم شبكه كنيم و همزمان يه بازي اجرا كنيم؟بدون اينكه به live وصل بشم؟!و اينكه بايد يه access point داشته باشيم يا از خط اينترنت هم ميتونيم استفتده كنيم؟
    بله میشه. اکس باکس ها رو با استفاده از System Link که داخلEnthernet port میره به هم متصل کنید.

13. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اولا وقتی نمیتونید بازی اوریجینال در ایران پیدا کنید پس بهتره بازی نکنید تا اینکه برید و بازی کپی بگیرید و فرهنگ جامعه زیر سوال بره!
    دوما ایول که ه.ک نمیکنی
    در ضمن در همین ایران هم یه بنده خدایی میشناسم همه بازی های جدید رو در ۲ هفته یا ۱ هفته میاره.(اریجینال)

بله میشه. اکس باکس ها رو با استفاده از System Link که داخلEnthernet port میره به هم متصل کنید.
    لطف می کنی اون بنده خدا رو معرفی کنی ؟
    دیوانه شدم از بس دنبال بازی گشتم !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوما ایول که ه.ک نمیکنی

تماس گرفتم اینم نداشت
    گفت دلار گرون شده دیگه نمیارم

16. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين كه بايد دقيقا چكاركنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •