اولا؛ من گفتم شایعاتی بر این مبنی هست که C4 قصد همکاری داشته با مایکرو و گفتم که تا چند روز آینده C4 احتمالا خودش اعلام میکنه که این شایعه راست هست یا دروغ!
دوما؛ من دلایل خاصی دارم و برای اینکه متوجه بشید من این شخص هستم یا نه، گفتم میتونید برید:
اولا فروم ساپورت اکس باکس Eucatastrophe رو پیدا کنید و لولشو ببینید. روی لول کلیک کنید و توضیح لول رو بخونید.
دوما به فروم امبسدرز برید (که البته برای امبسدرز فقط میاد بالا) و اونجا باز هم منو مدیر بخش امنیت خاور میانه خواهید یافت.
سوما به قسمت Why did I get banned برید و Pet24 رو پیدا کنید و برید به مشخصاتش و اونجا من لینک همین تاپیک رو قرار دادم تو امضام.
چهارما میتونید از ایجنت نلسون ایمیل کنید و بپرسید!
+
مایکروسافت میتونه برای دیسک ها اعمال قانونی کنه ولی نه در خاورمیانه!(در برخی کشور ها) و علاوه بر این اکس باکس تری سیکستی یک مهره سوخته به شمار میاد! البته قطعا برای نسل جدید اکس باکس یه سری ترفند جدید استفاده خواهد کرد تا این مشکلات پیش نیاد.
+
حرف من درست باشه یا نه، فقط این رو میخوام دوستان بدونن که به عنوان یک کارمند در مایکروسافت میگم این رو(در ضمن اگر در این مورد هم مشکل دارید، دیگه راهی برای مطمئن شدن نیست فقط میتونید با رفتن روی گیمرتگ من در سایت اکس باکس و دیدن اون مربعی که نوشته XboxLive Staff مطمئن بشید!)
+
دلایل اینکه من دارم اینهارو هم میگم کاملا شخصی هست و دلیل دارم حتما![]()

.gif)