تنها راهکارش به نظر من اینه که یه سیمکارت اعتباری بگیرین فقط واسه دانلود شبانه و طرح کنترل مصرف آزاد رو هم فعال کنید. اینجوری دیگه خیالتون از هر جهت راحته![]()
تنها راهکارش به نظر من اینه که یه سیمکارت اعتباری بگیرین فقط واسه دانلود شبانه و طرح کنترل مصرف آزاد رو هم فعال کنید. اینجوری دیگه خیالتون از هر جهت راحته![]()
این کد رو امتحان کن
*#*#3646633#*#*
من روی گوشی k10 همین کد رو استفاده می کنم
ببخشید من در حال حاضر در 4جی همراه اول سرعت دانلود 1.1 مگابایت هست و پهنای باند برای دانلود روی 5Mhz هست اگه پهنای باند بزارن روی 10Mhz تاثیری در سرعت دانلود من داره؟
بهرحال دولتی نیست یعنی زیر نظر وزارت خانه اداره نمیشه درآمدش هم یه خزاته واریز نمیشه دیگه درامدهای بنیاد به اصطلاح مستضعفان رو همه میدونند به کجاها میرسه که!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اگه انتنت ضعیفه، آره، ممکنه ۲ برابر شه. اگه فول آنتنی نه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فاصله 300 متری هست از 5 انتن 4 تا پره
نمیشه لز طریقی فهمید پهنای باند دکل چقدره؟
توی نقشه منطقه ما تحت پوشش فورجی پلاس هست ولی در واقعیت خیر.گوشیم هم قابلیت اتصال به فورجی پلاس رو داره.این موارد رو کجا گزارش بدیم؟
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
700
ایرانسل من
گزارش
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
ی سوال فنی
من سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم و بهم 4گیگ شبانه و 4 گیگ روزانه اینترنت داده
ی کد خاص هم برای مانده حساب داده بود که یادم رفت چیه اگه میشه و اگه میدونین چیه کمک کنین
تو ایرانسل من هم نشونش نمیده
منم سیم هدیه گرفتم 4g بعد اس اومد :
رایگان نوشته فعال شده اینترنت 4 + 4 که یک ماهه 2 تا 8 صبح . نوشته استعلام مانده *141*4444# استعلام مانده. من زدم نوشته طرح بخرید. مانده همصفر نشون میده وقتی یه 4 کمتر میرنم!
واللا اذیت میکنن زیاد
از دوستان قبلا توضیح دادن هر کاری کردم نشد.
طرح کنترل مصرف ازاد هم هست برا من.
باید برم از نمایندگیشوم بپرسم ببینم. کلا نمیدونم اگر خرید کنیم هم چطور باید استفاده بکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)