تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2914 از 4105 اولاول ... 1914241428142864290429102911291229132914291529162917291829242964301434143914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,131 به 29,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    جریان پدافند امیدیه چیه؟
    میگن قبلن از اونجا میفرستن واسه پدافند سمنان.بعضی ها هم میگن قبلن اینطور بوده دیگه الان اینطور نیست.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه 2 بار که نه منظور یه بار رفتم کمیسیون مرکز استانمون بعد گفتن 20 روز بعد باید برید نظام وظیفه شهرتون نتیجه اونجاست منم رفتم دیدم اونجا دوبار کمیسیون هست البته واسه هم اون از بیماری ها مختلف یعنی کلا روال کار به این صورت که یکبارم باید تو کمسیون شهر بری اونجا گفتن 1 سال طول درمان میخوای یا معاف از رزمی که منم گفتم معاف از رزمی این کمیسیون تو بهمن بود و تو اخر همون کمیسیون شهرمونم گفتن معاف از رزمی ا اردیبهشتم اعزامی الان من میتونم اعترض کنم به حکم؟؟
    به تاريخ اعزامتون چيزى نمانده و مطمن نيستم زمان براى اعتراض داشته باشيد اما بهتره از نظام وظيفه استان يا شهر محل سكونت خودتون پرس و جو كنيد در صورت به جريان افتادن اعتراض شما به كميسيون عالى پزشكى معرفى خواهيد سد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به تاريخ اعزامتون چيزى نمانده و مطمن نيستم زمان براى اعتراض داشته باشيد اما بهتره از نظام وظيفه استان يا شهر محل سكونت خودتون پرس و جو كنيد در صورت به جريان افتادن اعتراض شما به كميسيون عالى پزشكى معرفى خواهيد سد

خیلی ممنون از راهنمایتان یه سوال دیگه
    من2 روزه متوجه شدم واریکسل گرید 1 دارم الان میتونم واسه اینم تقاضای معافیت از رزمی بکنم؟؟ به این معافیت ازرزمی بدون نگهبانی میدن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.. ممنون میشم یه راهنمایی کنید..

من یک اردیبهشت اعزام میشم، لیسانس هستم و شغلم عکاسی هست.. برای امریه گرفتن توو فازه کاری عکاسی کدوم قسمت رو پیشنهاد میدین؟؟ یا اصلا استارت کار امریه گرفتنم رو از کجا بزنم بهتر به نتیجه میرسم؟؟؟
    دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

خیلی ممنون از راهنمایتان یه سوال دیگه
    من2 روزه متوجه شدم واریکسل گرید 1 دارم الان میتونم واسه اینم تقاضای معافیت از رزمی بکنم؟؟ به این معافیت ازرزمی بدون نگهبانی میدن؟؟
    شما ميتونيد براى واريكوسل براى معافيت پزشكى اقدام كنيد اما نتيجه ان دست شما نيست كه بخواهيد شما را معاف از رزم كنند ، در معافيت ها نظر پزشك و ميزان تحصيلات سرباز مهمه يعنى اگر شما سرباز صفر بوديد شايد شما را حتى معاف از نگهبانى مى كردند اما با توجه به اينكه ليسانس هستيد و پزشك همهيشه اين رو مد نظر دارد كه شما خدمت راحترى نسبت به سرباز صفر داريد بنابراين شايد شما را معاف از رزم كند اين حرف رو خودم از نزديك از زبان يك پزشك كه در كميسيون بود شنيدم
    سلام بچه ها.. ممنون میشم یه راهنمایی کنید..
    من یک اردیبهشت اعزام میشم، لیسانس هستم و شغلم عکاسی هست.. برای امریه گرفتن توو فازه کاری عکاسی کدوم قسمت رو پیشنهاد میدین؟؟ یا اصلا استارت کار امریه گرفتنم رو از کجا بزنم بهتر به نتیجه میرسم؟؟؟
    دمتون گرم
    الان كه ديگه براى امريه گرفتن دير شده دوست گرامى ، بايد بين ٢ تا ٤ ماه تا تاريخ اعزام شما فاصله باشد تا بتوانيد براى امريه اقدام كنيد من ارگانى رو نمي شناسم كه مستقيم با رشته شما مرتبط باشد اما برخى سازمان هاى دولتى هر ماه ماهنامه هاى تخصصى چاپ و نشر مى كنند كه فكر كنم به عكاس نيازمند باشند ، اما اگر بدون امريه اعزام شديد معمولا عقيدتى سياسي ها در پادگان ها هميشه براى مجالسى كه در طول سال دارند نيازمند به عكاسى كه با نرم افزارهاى فتوشاپ بتواند كار كند هستند ، مى توانيد بعد از تقسيم در يگان در انجا مشغول شويد

Last edited by mani6606; 07-04-2015 at 18:05.

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

میخواستم بدونم بعد از آموزشی از تهران تقسیم میشیم یا از مرکز استان خودمون؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میخواستم بدونم بعد از آموزشی از تهران تقسیم میشیم یا از مرکز استان خودمون؟
    مركز استان خودتون يعنى چي؟ شما بعز از اعزام ديگه با نظام وظيفه كارى نداريد مستقيم تحت نظر ارگانى هستيد كه در ان خدمت مى كنيد و تقسيمات هم در تهران صورت مى گيرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سپاه افتادم. شنیدم که دیگه ربطی به تهران نداره و سپاه استان تقسیم میکنه...

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من سپاه افتادم. شنیدم که دیگه ربطی به تهران نداره و سپاه استان تقسیم میکنه...
    گدشته در اين باره شنيده بودم اما اينكه ايا تقسيمات در داخل هر استان انجام ميشه مطمن نيستم اما اگر به فرض صحيح باشه استانى كه در ان اموزشى را سپرى مى كنيد تقسيم مى كنه نه استان محل سكونت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چیکار باید کنم تا بعد آموزشی پذیرش سپاه شهرمو بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •