سلام
جریان پدافند امیدیه چیه؟
میگن قبلن از اونجا میفرستن واسه پدافند سمنان.بعضی ها هم میگن قبلن اینطور بوده دیگه الان اینطور نیست.
سلام
جریان پدافند امیدیه چیه؟
میگن قبلن از اونجا میفرستن واسه پدافند سمنان.بعضی ها هم میگن قبلن اینطور بوده دیگه الان اینطور نیست.
به تاريخ اعزامتون چيزى نمانده و مطمن نيستم زمان براى اعتراض داشته باشيد اما بهتره از نظام وظيفه استان يا شهر محل سكونت خودتون پرس و جو كنيد در صورت به جريان افتادن اعتراض شما به كميسيون عالى پزشكى معرفى خواهيد سد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خیلی ممنون از راهنمایتان یه سوال دیگه
من2 روزه متوجه شدم واریکسل گرید 1 دارم الان میتونم واسه اینم تقاضای معافیت از رزمی بکنم؟؟ به این معافیت ازرزمی بدون نگهبانی میدن؟؟
سلام بچه ها.. ممنون میشم یه راهنمایی کنید..
من یک اردیبهشت اعزام میشم، لیسانس هستم و شغلم عکاسی هست.. برای امریه گرفتن توو فازه کاری عکاسی کدوم قسمت رو پیشنهاد میدین؟؟ یا اصلا استارت کار امریه گرفتنم رو از کجا بزنم بهتر به نتیجه میرسم؟؟؟
دمتون گرم
شما ميتونيد براى واريكوسل براى معافيت پزشكى اقدام كنيد اما نتيجه ان دست شما نيست كه بخواهيد شما را معاف از رزم كنند ، در معافيت ها نظر پزشك و ميزان تحصيلات سرباز مهمه يعنى اگر شما سرباز صفر بوديد شايد شما را حتى معاف از نگهبانى مى كردند اما با توجه به اينكه ليسانس هستيد و پزشك همهيشه اين رو مد نظر دارد كه شما خدمت راحترى نسبت به سرباز صفر داريد بنابراين شايد شما را معاف از رزم كند اين حرف رو خودم از نزديك از زبان يك پزشك كه در كميسيون بود شنيدم
الان كه ديگه براى امريه گرفتن دير شده دوست گرامى ، بايد بين ٢ تا ٤ ماه تا تاريخ اعزام شما فاصله باشد تا بتوانيد براى امريه اقدام كنيد من ارگانى رو نمي شناسم كه مستقيم با رشته شما مرتبط باشد اما برخى سازمان هاى دولتى هر ماه ماهنامه هاى تخصصى چاپ و نشر مى كنند كه فكر كنم به عكاس نيازمند باشند ، اما اگر بدون امريه اعزام شديد معمولا عقيدتى سياسي ها در پادگان ها هميشه براى مجالسى كه در طول سال دارند نيازمند به عكاسى كه با نرم افزارهاى فتوشاپ بتواند كار كند هستند ، مى توانيد بعد از تقسيم در يگان در انجا مشغول شويد
Last edited by mani6606; 07-04-2015 at 18:05.
میخواستم بدونم بعد از آموزشی از تهران تقسیم میشیم یا از مرکز استان خودمون؟
مركز استان خودتون يعنى چي؟ شما بعز از اعزام ديگه با نظام وظيفه كارى نداريد مستقيم تحت نظر ارگانى هستيد كه در ان خدمت مى كنيد و تقسيمات هم در تهران صورت مى گيرد
من سپاه افتادم. شنیدم که دیگه ربطی به تهران نداره و سپاه استان تقسیم میکنه...
گدشته در اين باره شنيده بودم اما اينكه ايا تقسيمات در داخل هر استان انجام ميشه مطمن نيستم اما اگر به فرض صحيح باشه استانى كه در ان اموزشى را سپرى مى كنيد تقسيم مى كنه نه استان محل سكونت.
چیکار باید کنم تا بعد آموزشی پذیرش سپاه شهرمو بگیرم؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)