LT3 واسه اسلیم نیومد؟
این سایتشو بفرمایید پست ندم![]()
LT3 واسه اسلیم نیومد؟
این سایتشو بفرمایید پست ندم![]()
بیا اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیومده
سلام، صرفا اومدم بگم که دوستانی که LT3 نصب کردن، به لایو وصل نشن! چون یه سری بات مایکرو انداخته تو لایو که میتونه LT3 رو شناسایی کنه! حتی بین امبسدرز شایعه شده که C4eva داره با مایکرو همکاری میکنه + قراره بزودی خود c4eva به این شایعه جواب بده! فقط خواستم صرفا اطلاع داده باشم! موفق باشید!
وای دارم دیوونه میشم این یارو هزار جا این پست رو داده
تو رو خدا یه کاری کنید
یه نگاه به این کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ۲۰ بار پست داده
بیخیال به ماچه!!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
چی چی 20 بار 200 بار کی با تو بود تو که مثل من دلسوز نیستی تو خودت بدتر از اون اسپم دادی![]()
تو تمام فروم ها ، سخت افزار ، اسمارت فون ، ماشین ، کنسول ، گرافیک 3 بعدی ، گرافیک 2 بعدی ، امنیت ، اپلیکیشن ، تبلت ، ترجمه و ... پست داده لامصب : ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز حرفتون اصلا منتقی نیست.
یعنی مایکروسافت در حد میلیارد ها دلار به خاطر بازی کپی به خودش ضرر میزنه و فقط به خاطر لایو که حتی چند ماهه اون مجانیه بیاد باc4همکاری کنه؟
c4چند ساله که امنیت لایو رو تامین کرده و عامل اصلی اجرای درست بازی ها اونه با عقل جور در نمیاد که این آخرا فقط به خاطر لایو با ماکیروسافت همکاری کنه.
چون اصلا هیچ سودی براش نداره و اگه باشه جزیی هست و میلیارد ها ضرر بازی های کپی رو جبران نمیکنه.
+بن شدن میتونه به خاطر فلگ شدن از قبل هم باشه که معمولا کار برهای ساده این حرف رو میزنن.+اگه واقعی هم باشه دلیل بر همکاریc4با مایکروسافت نیست.
من این رو که گفتم کاملا با مدرک هست و اینکه مایکرو برای سود و زیان نیست که داره اینکار رو با لایو میکنه، کاری که داره انجام میشه اعمال قانون هست و داره قانون اعمال میشه، من به دلیل تعهداتی که نسبت به مایکروسافت دارم نمیتونم از این بیشتر بگم، فقط خواستم به کاربر های ایرانی که اگه اینجا هم میان بگم لایو فعلا نرن! همین! تو لایو همه ایرانی ها منو میشناسن و من هر چی گفتم درست بوده! من خودم توی چند تا پروژه های بن کردن بودم و حدود ۲۰۰۰-۳۰۰۰ نفر رو خودم پیگیری کردم (در XBL Forums, میتونید قسمت اینکه چرا بن شدید، منو با اسم PET24 پیدا کنید)(PET ها کسانی هستند که در بن کردن شرکت میکنن و پیگیری شکایات بر عهده اونا هست)! حالا شما میخواید باور کنید، میخواید نکنید!صرفا یک پیشنهاد بود + ما در حال حاضر تعداد زیادی فلگ شده داریم در سیستم که البته هنوز بن نمیکنیم به دلایلی! ۹۰٪ ایرانی ها الان فلگ شدن (همه افرادی که کپی خور هستن) و ما فقط به دلیل یک سری از مسائل فعلا اقدام به بن نکردیم! ایشالله تا روشن شدن تکلیف اینکه آیا از این به بعد فقط کنسول یا فقط اکانت و یا هر دو رو بن کنیم، افراد جدید رو فلگ میکنیم و وقتی به نتیجه رسید، اقدام میکنیم و بات ها رو اکتیو میکنیم.
اگر هم در صحت حرف های من شک دارید میتونید به فرومز اکس باکس برید و اولا لول من که S هست (یعنی از کارکنان و ناظران XBL) رو ببینید و همینطور اگر به فروم xbl ambassadors دسترسی دارید میتونید ببینید مدیر بخش Xbox Live Security [ME] )(امنیت اکس باکس لایو در خاور میانه) آیا من (Eucatastrophe ) هستم یا خیر!
موفق باشید!
Last edited by gap; 10-01-2012 at 17:32.
تعجب میکنم که اگه واقعا همچین کسی هستید چرا این هارو به ما میگید.
و اگه حرفی هم میزنم از روی اینه کهfakeگو زیاد دیدم و هر چیزی رو بررسی میکنیم تا به نتیجه ای برسیم.
یعنی نمیتونه روی بازی های کپی هم اعمال قانون کنه؟در توانش نیست؟چرا در توانش نیست؟
و این گفتتون کهc4هم با مایکروسافت دست به یکیه به این دلیل که افراد رو ن بکنه.آیا نمیشه گفت که c4همه تلاششو کرده و بالاخره مایکروسافت قوی تر بوده؟
اگه واقعا همکارن میتونست بگه لایو نا امنه و نرید و ما هم کاری از دستمون بر نمیاد.در اینصورت کسانی هم که فکر میکنن براشون امنه نمیرفتم و قطعا اعمال قانون های مایکروسافت هم کم میشد و کارش راحت تر.
در کل لپ مطلب من اینه که به گفته شما میخواد اعمال قانون کنه وc4هم باهاش دست به یکیه و حرف من اینه که بلفرضc4باهاشون دست به یکیه در اینصورت کار ماکیروسافت راحت تر نمیشه در صورتی کهc4کلا بگه امنیت نداره و نرید؟
اگه بحثی میکنیم برای اطمینانه و فقط در صورت درست بودن حرف شما. و خیلی هم امید دارم درست باشه با جواب دادن به سوال ها همه چیز کاملا روشن میشه و یقین پیدا میکنیم.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)