دوستان یکی دقیقا بگه پینگ شاتل دقیقا تو چه مایه هایی هست.بدرد آنلاین بازی کردن میخوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان یکی دقیقا بگه پینگ شاتل دقیقا تو چه مایه هایی هست.بدرد آنلاین بازی کردن میخوره؟
به هیچ عنوان. بدون شک بدترین پینگ رو داره
برای بازی آنلاین صبا از همه بهتر هست و بعدش هم جاهای دیگه. شاتل در رده ی آخر هست
من مخابرات دارم . سرویسم 256 هست اما الان دارم 20تا دانلود میکنم .
مال مخابرات از اولش هم آش دهن سوزی نبود
خب شما هزینه ای که میدید و حجمی که در ماه دریافت میکنید رو با شاتل مقایسه کنید. به فرض که 128 ارت شاتل با 256 شما سرعت برابری داشته باشه در این صورت برای شاتل 29 هزار تومان و برای مخابرات 13 هزار تومان میپردازید!
به نظر من که سرویس شما دهن سوزتر!!!
مثل اینکه سرویسم رو چشم زدم . اینو الان گرفتم . در ضمن انقدر ناشکری نکنین میبرنتون کهریزک ها . از ما گفتن بود !!!!
![]()
دوستان عزیز کسی نبود جواب منو بده![]()
سلام عزیز تو یکی از پست های که تو تاپیک شاتل دادی نوشتی مرکز شهید دیالمه منم بچه همونجا هستم و از شاتل سرویس میگیرمو تا 1 ماه پیش وضعیت پینگم عالی بود و خیلی راحت انلاین بازی میکردم ولی الان پینگم رفته بالای 500 ایا برای شما هم همینتور شده
اگر لطف کنی چند تا تست بااز منچستر و واشنگتن بگیری خیلی خیلی ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من 256 مخابرات دارم کلا سرعت دانم از 29 تا 32 کی متغییر هست ، قطی تقریبا تاحلا برای من نداشته و افت سرعت هم همین طور من کلا به نسبت شاتل ازش راضی تر هستم
سلام دوستان به نظرتون چيكاركنم كه ساعت 1شب تا 3 محدود نشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ديگه داقونمون كردن دوستان عزيز![]()
دوستان امروز بعضی از سایت ها مثل apple.com و sony.co.ir و بعضی دیگر اصلن باز نمیشد آیا برای شما هم اینطوریه
به طور کلی امروز سرعت اینرنت افتضاح نیست؟
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)