تجربه نشون داده مخابرات سریع تسلیم میشه 3-4سال پیش هم شبانه رو حذف کرد ولی از بس تماس ها به پشتیبانی و شکایت ها و تخلیه ها برا بازگشت شبانه زیاد بود که مجبور شد یه ماه بعد شبانه رو برگردونه اونم نه تا 2مگ بلکه به 5و10 مگ هم شبانه رو اضاف کرد
تجربه نشون داده مخابرات سریع تسلیم میشه 3-4سال پیش هم شبانه رو حذف کرد ولی از بس تماس ها به پشتیبانی و شکایت ها و تخلیه ها برا بازگشت شبانه زیاد بود که مجبور شد یه ماه بعد شبانه رو برگردونه اونم نه تا 2مگ بلکه به 5و10 مگ هم شبانه رو اضاف کرد
من دیرور به 195 شکایت کردم امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن شما شکایت کرده بودبن؟ گفتم اره. گفت مشکلت چیه گفتم اینکه شبانه رو حذف کردید و سرویس های. گفت شبانه یجیز اختیاریه دست خودمونه دوست داریم میزاریم نخواهیم هم نمیزاریم. بعد گفت اگه نمیخوایی مجبور نیستی از ما سرویس بگیری هروقت خواستی بگو خطو تخلیه میکنم.
اینم از مشتری مداری مخابرات خوزستان
دفعه قبل هم همین چیزا رو گفتن ولی دیدن نمیصرفه برش گردوندن
اقا بیخیال مخابرات و شرکت های اینترنتی بشید پسر داییم دزفوله میگه دیشب سرعت شبانه سیمکارت 3مگابایت بوده
فقط از مخابرات نت نگیرید و مدام زنگ بزنید تا فشار بیاد بهشون
Last edited by farshad0123; 23-08-2016 at 18:48.
اقا پارس انلاین خوبه؟؟؟بنظرتون بگیرم؟؟؟
نه خوب نیست
الان لقمان و اسیاتک و شاتل وضعشون نسبت به بقیه بهتره
قبلا که عکس از سرعت نت ایرانسل دزفول گذاشته بودم گفتین دزفول که افتضاس
الان خوب شده انگار من اونموقع که میرفتم دزفول چهار راه شریعتی و افرینش و 86 هکتار افتضاح بودن الان بهم گفتن دیشب 3مگابایت بوده البته فکر کنم شبا سرعتش بهتر بشه نسبت به روز
اخرین بار تقریبا 2ماه پیش بود تست کردم خیلی افتضاح بود سرعتش
Last edited by farshad0123; 23-08-2016 at 20:50.
آره mr200 مودم خوبیه پایداریش عالیه اصلا قطعی و داغ کردن نداره حتی 10 روز یبار فقط موقعی که خود دکل رایتل آف میشه مودم هم قطع میشه
فقط یه مشکل داره که قابلیت تنظیم دستی فرکانس و دیدن مشخصات سیگنال نداره
قابلیت لود بالانس هم من ندیدم فکر نکنم داشته باشه
Last edited by sh@y@n; 23-08-2016 at 20:59.
رایتل هم نامحدود شبانه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)