...................
...................
Last edited by lechking; 06-04-2015 at 15:00.
سلام
دوستان من اعزامی 1 اردیبهشتم افتادم عجب شیر از دوستانی که تجربه این پادگانو دارن بگن شرایطش چه طور هاست ؟؟ چی با خودمون ببریم؟؟کلا جای خوبی هست یا بده؟؟ مرخصی هاش و اینا چه طوری هاست؟؟
کسی اینجا هست که اونم 1 اردیبهشت اعزامیش عجب شیر باشه؟؟
سلام
من هم افتادم عجب شیر از اصفهانم
مثل بقیه جاها هتل نیست در حد مسافرخونه!!! نکته مثبت اونجا هوای خوبه الانه
اما یکم سرده هنوز.میگن خوراکی زیاد ببرین.
از کدوم شهری؟
دوستان گویا 01 باشگاه بدنسازی هم داره
من یه سری مکمل دارم که دو ماه دیگه انقضاشون تموم میشه و اگه مصرف نکنم باید بریزم دور
از طرفی هم حدود 200 تومن پولشه و کامل اصل هستن و از اونور فامیلمون آورده
مکمل رو میزارن ببریم تو پادگان یا از موراد ممنوعه هست؟به صورت پودر هست.
دوستان شما که دفترچه و اینا پر کردین میشه لطف کنین جواب سوال منم بدین؟ممنون میشم!!!
ضمنا پدرم جبهه داره حدود 65ماه من معافم فقط باقی سوالات رو در مورد شرایط معافی و اینها جواب بدین ممنون میشم...
اینجوری که بیچاره شدیم عملا
دوستان دیگه هتجربه ای از تقسیمات 01 ندارن؟![]()
بارها در اين تاپيك گفته شده ، مراكز اموزشى نه نقشى دارند نه دخل و تصرفى ، تنها انها مشخصات سربازان جديد را به ستاد نيرو مى فرستند در انحا تصميمات گرفته خواهد شد اولويت اول هم شرايط دارها هستند ، تقسيمات هم قانون و قاعده خاصى ندارند كه يكى بچه تهرانه بيافته غرب اونى كه بچه شرقه در تهران خدمت كنه ، بودند افرادى كه ساكن تهران بودند و بدون هيچ پارتى و شرايطى در تهران خدمت كردند پس اميد به خدا داسته باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اینم از شانس ما!!
من از مراغه ام تقریبا 50 کیلومتری با عجب شیر فاصله داره
دوستان همون جور که گفتم من اعزامم 1 اردیبهشت ولی الان از دکتر اومدم اونم گفت تو واریکسل داری البته گفت ضعیفه ولی نوشت واسه سنو گرافی الان قضیه چه طوری هاست راحی داره من از این بیماریم معافیتی بگیرم یا معاف از رزمی بدون نگهبانی؟؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید؟؟
سلام.
الان چند دوره ای هست که در ارتش بیشتر فوق لیسانسا میوفتن استان خودشون، البته تو ارتش هیچ چیز حساب کتاب نداره و ممکنه یکدفعه تصمیمات عوض بشه ولی اگه بدشانسی نیارید تهران میوفتید.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)