تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2910 از 3347 اولاول ... 19102410281028602900290629072908290929102911291229132914292029603010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,091 به 29,100 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قبلا در سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت میکردی با 195 بهت زنگ میزدن ولی الان دیگه هیچ تماسی نمیگیرن موضوع چیه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قبلا در سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت میکردی با 195 بهت زنگ میزدن ولی الان دیگه هیچ تماسی نمیگیرن موضوع چیه؟
    والا من قبلا هم چندتا شکایت ثبت کردم هیچ زنگی نزدن پرونده هم همینطوری باز مونده
    اگر قبلا زنگ میزدن بهتون الان نمیزنن فکر کنم بخاطر شکایات زیاده دیگه براشون عادی شده از بس که ارایه دهنده نت تو کشور مشکل دارنداز حجم دزدی و کمبود پهنای باند و پوشش و...

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه توضیحی میده برای حذفش نه دلیل برگشت رو میگه. اوج احترام به مشتری . به نظرم به زودی باید مجدد شاهد حذف بسته ها باشیم . .
    داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه .

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

[QUOTE=mehrdad_ati;8961596]داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه . چند چندی شما ؟

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk[/QUOTE

می شه بگید اسم این شرکت خصوصی چیه؟
    بلکه ملت با شنیدن اسمش ، حماسه ای دیگر به اندازه این شرکت خصوصی خصوصی به پا کنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=SS_WORLD_2;8961620]
    داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه . چند چندی شما ؟

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk[/QUOTE

می شه بگید اسم این شرکت خصوصی چیه؟
    بلکه ملت با شنیدن اسمش ، حماسه ای دیگر به اندازه این شرکت خصوصی خصوصی به پا کنند.
    خصوصی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان الآن این مشکل 3 باره برای من پیش میاد. به این صورت که وقتی دانلود شبانه میذارم با این که IDM رو تنظیم می کنم فقط 3 ساعت دانلود کنه و بعد سیستم خاموش شه، ولی هر چند وقت یکبار از حجم بسته روزانه ام کم میشه. با این که همیشه کمتر از 60 گیگ دانلود میشه. و همیشه هم بین 2 تا 8 فقط یک بار بسته رو فعال می کنم تا 3 ساعت بعدش (یعنی قبلش بسته فعال نشده). و همچنین شارژ پولی هم همیشه روی سیم کارت دارم. الآن حدود 30 گیگ در مجموع به این صورت از دست دادم. این رو هم بگم که ساعت کارکرد خود مودم هم دقیقاً 3 ساعت نشون میده و نه بیشتر.
    کسی چنین مشکلی داشته؟ واقعاً نمیدونم مشکل از کجاست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان الآن این مشکل 3 باره برای من پیش میاد. به این صورت که وقتی دانلود شبانه میذارم با این که IDM رو تنظیم می کنم فقط 3 ساعت دانلود کنه و بعد سیستم خاموش شه، ولی هر چند وقت یکبار از حجم بسته روزانه ام کم میشه. با این که همیشه کمتر از 60 گیگ دانلود میشه. و همیشه هم بین 2 تا 8 فقط یک بار بسته رو فعال می کنم تا 3 ساعت بعدش (یعنی قبلش بسته فعال نشده). و همچنین شارژ پولی هم همیشه روی سیم کارت دارم. الآن حدود 30 گیگ در مجموع به این صورت از دست دادم. این رو هم بگم که ساعت کارکرد خود مودم هم دقیقاً 3 ساعت نشون میده و نه بیشتر.
    کسی چنین مشکلی داشته؟ واقعاً نمیدونم مشکل از کجاست.
    مشکل از دزدی سیستمی ایرانسل هست
    بسته سه ساعت اتومات زودتر تموم می کنه
    با پشتیبانی هم تماس گرفتن از روی سیستم هم چک کردن برام من 2 تا سه ساعت میگرفتم همیشه 20 دقیقه زودتر تموم میشد تا اینکه شکایت کردم و باهام تماس گرفتن و چک کردن 3 ساعت اولی رو که من 2:02 فعال کرده بود 4:42 تموم کرده بود و رفته بود سراغ 3 ساعت دوم ( حجم تموم نشده بود فقط از نظر دقیقه ای زودتر تموم می کرد )
    پشتیبانی زیر بار نمیره میگه حتما نت رو خاموش روشن کردید !! یا شاید قطع و وصل شده ! می گم چه ربطی به نت داره ! اون باید ساعت رو در نظر بگیره - برای همین یک روز تا صبح بیدار موندم هیچ قطعی حتی 1 ثانیه نداشتم و نت هم ثابت بود بازم زودتر تموم کرده بود
    کلا اینا ها خودشون سیستمشون رو اینطور تنظیم می کنن مگه کاری داره تنظیم یک ساعت ! به هر حال ایناها هم فکر جیب خودشون هستن ( کلا 60 دقیقه ما برای اونا حدود 55 دقیقه هست )
    کلا اینطور بگم تحت هیچ شرایطی حق رو به کاربرها نمیدن من چند روز پیش قطعی کامل داشتم از 2 شب تا 9 صبح و موضوع رو اتفاقا همون ساعت با پشتیبانی در میون گذاشتم برای هزینه بسته هام که بهم گفتن ثبت کن حتما رسیدگی می کنیم ! بعد از چند روز زنگ زدن و بهشون موضوع رو گفتم و گفتم همون لحظه در سیستم نگاه می کنن ! ریز به ریز بهم میگفتن شما این مقدار مصرف داشتید از 2 تا 8 !! منم شاخ در اوردم و وسط حرفش گفتم ممنون هیچ مشکلی نیست و قطع کردم در صورتی که منطقه ما اصلا 3 جی و 4 جی قطع شده بود و من گوشیمو خاموش کرده بودم !

9. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

قیمت فروش سیم کارت اعتباری درسایت ایرانسل تغییر کرد و کم شد...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قیمت فروش سیم کارت اعتباری درسایت ایرانسل تغییر کرد و کم شد...

هفته پیش من خریدم همینقدر بود

12. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله میشه

توجه کنید طرح مصرف آزاد هم فعال نباشه یا یه بسته زاپاس داشته باشید
    طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم یعنی مشکل از طرح مصرفه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •