قبلا در سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت میکردی با 195 بهت زنگ میزدن ولی الان دیگه هیچ تماسی نمیگیرن موضوع چیه؟
قبلا در سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت میکردی با 195 بهت زنگ میزدن ولی الان دیگه هیچ تماسی نمیگیرن موضوع چیه؟
والا من قبلا هم چندتا شکایت ثبت کردم هیچ زنگی نزدن پرونده هم همینطوری باز مونده
اگر قبلا زنگ میزدن بهتون الان نمیزنن فکر کنم بخاطر شکایات زیاده دیگه براشون عادی شده از بس که ارایه دهنده نت تو کشور مشکل دارنداز حجم دزدی و کمبود پهنای باند و پوشش و...
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه .
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
[QUOTE=mehrdad_ati;8961596]داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه . چند چندی شما ؟
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk[/QUOTE
می شه بگید اسم این شرکت خصوصی چیه؟
بلکه ملت با شنیدن اسمش ، حماسه ای دیگر به اندازه این شرکت خصوصی خصوصی به پا کنند.
[QUOTE=SS_WORLD_2;8961620]خصوصی![]()
دوستان الآن این مشکل 3 باره برای من پیش میاد. به این صورت که وقتی دانلود شبانه میذارم با این که IDM رو تنظیم می کنم فقط 3 ساعت دانلود کنه و بعد سیستم خاموش شه، ولی هر چند وقت یکبار از حجم بسته روزانه ام کم میشه. با این که همیشه کمتر از 60 گیگ دانلود میشه. و همیشه هم بین 2 تا 8 فقط یک بار بسته رو فعال می کنم تا 3 ساعت بعدش (یعنی قبلش بسته فعال نشده). و همچنین شارژ پولی هم همیشه روی سیم کارت دارم. الآن حدود 30 گیگ در مجموع به این صورت از دست دادم. این رو هم بگم که ساعت کارکرد خود مودم هم دقیقاً 3 ساعت نشون میده و نه بیشتر.
کسی چنین مشکلی داشته؟ واقعاً نمیدونم مشکل از کجاست.
مشکل از دزدی سیستمی ایرانسل هست
بسته سه ساعت اتومات زودتر تموم می کنه
با پشتیبانی هم تماس گرفتن از روی سیستم هم چک کردن برام من 2 تا سه ساعت میگرفتم همیشه 20 دقیقه زودتر تموم میشد تا اینکه شکایت کردم و باهام تماس گرفتن و چک کردن 3 ساعت اولی رو که من 2:02 فعال کرده بود 4:42 تموم کرده بود و رفته بود سراغ 3 ساعت دوم ( حجم تموم نشده بود فقط از نظر دقیقه ای زودتر تموم می کرد )
پشتیبانی زیر بار نمیره میگه حتما نت رو خاموش روشن کردید !! یا شاید قطع و وصل شده ! می گم چه ربطی به نت داره ! اون باید ساعت رو در نظر بگیره - برای همین یک روز تا صبح بیدار موندم هیچ قطعی حتی 1 ثانیه نداشتم و نت هم ثابت بود بازم زودتر تموم کرده بود
کلا اینا ها خودشون سیستمشون رو اینطور تنظیم می کنن مگه کاری داره تنظیم یک ساعت ! به هر حال ایناها هم فکر جیب خودشون هستن ( کلا 60 دقیقه ما برای اونا حدود 55 دقیقه هست )
کلا اینطور بگم تحت هیچ شرایطی حق رو به کاربرها نمیدن من چند روز پیش قطعی کامل داشتم از 2 شب تا 9 صبح و موضوع رو اتفاقا همون ساعت با پشتیبانی در میون گذاشتم برای هزینه بسته هام که بهم گفتن ثبت کن حتما رسیدگی می کنیم ! بعد از چند روز زنگ زدن و بهشون موضوع رو گفتم و گفتم همون لحظه در سیستم نگاه می کنن ! ریز به ریز بهم میگفتن شما این مقدار مصرف داشتید از 2 تا 8 !! منم شاخ در اوردم و وسط حرفش گفتم ممنون هیچ مشکلی نیست و قطع کردم در صورتی که منطقه ما اصلا 3 جی و 4 جی قطع شده بود و من گوشیمو خاموش کرده بودم !
قیمت فروش سیم کارت اعتباری درسایت ایرانسل تغییر کرد و کم شد...
![]()
هفته پیش من خریدم همینقدر بود
طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم یعنی مشکل از طرح مصرفه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)