02 یکی از بهترین پادگان ها واسه آموزشی هست و شانس آوردی که 02 افتادی. آخر هفته ها اگه نگهبانی بهت نخوره از ساعت 12 چهارشنبه تا 6 صبح شنبه بهت مرخصی میدن و اگرم بچه تهران یا کرج باشی هر روز از ساعت 16 تا 6 صبح فرداش میتونی روز برگ بگیری!
02 یکی از بهترین پادگان ها واسه آموزشی هست و شانس آوردی که 02 افتادی. آخر هفته ها اگه نگهبانی بهت نخوره از ساعت 12 چهارشنبه تا 6 صبح شنبه بهت مرخصی میدن و اگرم بچه تهران یا کرج باشی هر روز از ساعت 16 تا 6 صبح فرداش میتونی روز برگ بگیری!
سلام دوستان.....آقا من معافیت دارم(شرایط خاص)(معاف تا زمان صلح) ولی هنوز مشمول نیستم...یعنی 16 سالمه...خواستم ببینم کی باید اقدام بکنم؟؟؟رفتم توی 18 یعنی 17 رو تموم کردم میتونم شرکت کنم؟
سوال بعد در مورد آموزشیه...الان میگن برگ سبز داشته باشی دیگه نیاز نیست آموزشی بری...اما پسر خالم همین 2 ماه پیش بدون برگ سبز و بدون آموزشی معاف شد(شرایط خاص)
در مورد گواهینامه چطوره البته میدونم جاش اینجا نیست ولی تاپیک دیگه ای پیدا نکردم!!!کی میتونم شرکت کنم؟از تاریخ ورود به 18 میتونم شرکت کنم؟فامیلمون تو بازرسی بود میگف از 16ونیم به بعد اسما میره پلیس+10 حالا تو دیگه شد 16 سال 10 ماهت شرکت کن...
ممنون میشم جوابمو بدین
سلام دوست عزیز ما تا چند وقت پیش خونه و مدرسمون توی همون بلوار هجرت بود با این تفاوت که توی شهرکای ارتش نبودیم...میری میبینی از جاهای دیگه هم اونجا شهرک دارن...من یادمه سوم راهنمایی (پیرارسال)بچه های بسیج مدرسه 10 نفر رفتیم 02 اردو...امیر پوردستان اومده بود به چند تا از این حالت دانشجوا درجه داد...اونجوری که من دیدم نسبت به بقیه پادگان های ارتش مناسب بود نسبتا(تا جاییکه یادمه پسر محمود هم اونجا خدمت گزرونده بوده)اما فقط نسبت به پادگانای ارتش...پادگانای سپاه توی آموزشی خیلییی خیلی بیشتر سخت میگیرن ارتش اموزشش بهتره...اما در ادامه خدمت سپاه دو حالت داره...یا جای خوبی توی پادگان میفتی و اگه بومی باشی تا ساعت 2 هستی سر خدمت یا میفتی یه جایی مث آشپزخونه فرماندهی یا پاسدارخونه که دیگه...
سلام دوستان
سپاه جور نشد افتادم 01 تهران
فوق لیسانس it هستم
چقدر احتمال داره واسه یگان بیفتم شهر خودم (تهران)؟![]()
سلام دوستان
من 1 اردیبهشت اعزامم.هنوز کدم مشخص نشده.رفتم آتش نانی پذیرش بگیرم گفتند باید اعزامم رو 2 ماه بندازم عقب تا پذیرش بدن
میخواستم بدونم به نظرتون خوبه 2 ماه دیرتر برم اما بعد از آموزشی برم اتش نشانی.مدرکم لیسانسه؟
در ضمن من پدرم نزدیک 30 ماه سابقه جبهه داره.میتونم اصلااز امریه استفاده کنم؟
میتونم ازکسری خدمت استفاده کنم؟
میشه اگر الان نشد بعد از آموزشی میتونم برای امریه اقدام کنم؟
Last edited by hamid_diablo; 06-04-2015 at 08:29.
سلام حمید جان
حمید شما از کجا پرسیدی قضیه ی امریه اتش نشانی رو چون منم یکی دو ماه دارم پرس و جو میکنم ولی ،اتش نشانی میگه فعلا امریه نداریم !
حمید جان اگه پدر شما 30 ماه جبهه داشته باشه شما معاف باید بشی![]()
قبل از اعزام بايد تكليف امريه مشخص شده باشه و در مورد كسرى نيز بايد از سازمان مورد نظر بپرسيد ، زيرا برخى از سازمان ها به كل كسرى رو قبول ندارند
اگر شرايط خاصى و پارتى نداريد ديگه بايد منتظر همه چى باشد در تقسيم قانون قاعده خاصى وجود ندارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خوب ما هم افتادیم هتل 01
ولی خدا بعدش رو ختم بخیر کنه
داداشمم همینجا بود بعدش تقسیمش کردن پرت ترین جای ممکن
یه پادگان تو خوزستان فرستادنش تابستون دماش به 60 درجه میرسید کولرم نداشت!
دوست صمیمیشم که باهاش بود فرستادنش یه پادگان نزدیکا اردبیل تو زمستون دماش به -20 میرسید!
فکر کنم اینایی که بعدا میخوان از خجالتشون در بیان میفرستن هتل 01 این اول کار تا یر به یر بشه![]()
Last edited by new2012user; 06-04-2015 at 13:40.
میگن 01 استخر و گیم نت هم داره![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)